• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    heh to uz je jak s goldy ve wowku :-)

FUT davam k ledu...jdu hrat H2H sezony a turnaje, sem tam pocuchat Gonzovi nervy a to mi staci :D
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    O víkendu konečně přibyl nový turnaj do FUT. Podmínky jsou zlatý tým a max 4 hvězdy. Což je max 76. Tak jsem si říkal, konečně se ukáže, kdo je lepší, protože v týmu můžete mít hráče do CLK 78, ale potom několik s 75. Jenže smůla. Nikdo to snad nehraje. V osmifinále jsem čekal i 3 minuty na soupeře a když jsem byl ve čtvrtfinále, nebo semifinále, tak už to bylo více jak 5 minut. Trpělivost jsem měl, protože jsem si pracně sestavil dva týmy. Jenže mě to po 10 zápasech přestalo bavit. spousta lidí asi musí hrát s top hráči, jinak to nevidím, protože i na fifa.cz foru a to se musím smát, tak jeden maník psal, že je šťastný, protože někde objevil inzerát, že někdo prodává mince do FUT a že si je hned za Kč koupí, protože jeho snem je mít Torrese a Fabregase. No lol. To přitom Fabregas stojí na Xboxu jen nějakých 65 tisíc. To bude asi zoufalec
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: taky mi to nejde ... prej že zase udržba ... klasika
    HLEN
    HLEN --- ---
    nevite proc je PSN porad offline ...by melo bejt uz po udrzbe, ne ? ... nebo vam to snad jede ?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: jj 0-7 :) na zacatku matche sem dal tycku a on z protiutoku gol...pak dalsi, sem to otevrel a uz sem se vezl...nekolik zavaru ale zadna trefa...mu tam spadlo vsechno...blby Palacio mi dal 5 fiku :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: jo to je taky super ten bílej míč za sněhu :)) Proto právě v UT hraju prmanentně ze žlutym abych , když je sníh ten míč viděl , protože před zápasem si už balon nevyberu ...

jinak jsem koukal no , že ti taky někdo nakopal 7:0 že ? Neboj nejsi v tom sám :))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: gratulace...ja mel vcera den blbec...naklepy nebo jasne vyhry ztracene v poslednich minutach :)

hrebicek do vcerejsi rakve...nenavidena Machackala na snehu s BILYM micem :D sem myslel ze me jebne :DDD
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: jo to by bylo super ... ale už mi to padá daleko méně než první měsíc od vydání ...

jinak jsem včera jen tak ze srandy v UT nakoupil po 150 mincích bronzový španěly a uděla jsem z toho tenhle mančaft :
    EA SPORTS Football | FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#c7xP5dBkbb1gF

no a hned na poprví jsem vyhrál on-line BRONZE Cup :))
    rozestavení 4-1-2-1-2 mi vyhovovalo skvěle ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    THESTOUPA: nekdo to pise neco jako Connection lost v pripade ze to padlo jemu anebo You have been disconnected from EA Servers kdyz to padne me...

MICKEY_MOUSE: jj meli by tam dat treba minutu na znovu pripojeni
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    v každým případě ten systém jak server rozhoduje o tom, kdo špíl vyhrál/prohrál mi přijde idiotskej. už proto, že hra jak čtu padá všem pořád a to pravidlo striktně při pádu rozhodne, kdo vyhrál/prohrál. myslím, že by nebyl problém po pádu automaticky nechat obnovit spojení a dohrát to v klidu. a rozhodnout jen v případě, že se někdo z hráčů nebude chtít znova spojit. sice to není ideální, ale přijde mi to mnohem rozumnější než to co platí teď.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUEBLO: tam to pise komu spadlo pripojeni? toho jsem si nejak nevsiml, mam za to, ze mi to jen vzdycky ukazalo, ze se to prerusilo bez udani vinika (nerekl bych, ze jsem za to nekdy mohl ja, protoze jsem vzdycky zustal pripojen jak k EA serverum, tak k PSN), a vysledek to pak proste nalosuje nahodne.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ehm prvni video

http://bcove.me/a007crgb

btw...dneska typek zahodil rozhodujici penaltu v semifinale a spadlo to...na routeru sem videl ze net normalka jeden ale napsalo mi to ze jsem pripojeni ztratil ja...prohra...sakra :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: jěstě žš tak :))

btw : víte co vůbec nechápau , proč v UT máte daleko větší možnosti nastavování taktik a jednotlivých pokynů k hráčům ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: bude, to je jistý. to se vůbec nevyjednává přes FAČR
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    GONZA223: tak to "musi", ne? to je jak vydavat NBA bez LA Clippers
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    zajímavé bude až někdy v dubnu EA vydá ofiko EURO 2012 jestli tam bude i ta naše repre teda ...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    DETAYL: + nove Komnacky mode
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    PUEBLO: lafata bude na obalu fifa13
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    btw. nechte nekdo zavolat Peltovi aby se dohodl s EA a zaradili tam gambac ligu? :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    99DAVID: predevcirem jsem se strasne nasmal u FUT zapasu...sice me typek vyklepnul (cheater!!!;)) ale s Torresem mi nedal gol....kazdou tutovku bezpecne spalil :))) jako ve skutecnosti :)

nesnasim Machackalu....Etoo je cheater!!!!
    nemam rad Neymara.....jeho finesse shoty fakt nejdou ubranit a 2x o me v behu zakopl a byla z toho penalta ;))

uz se nemzu dockat az si o vikendu zaparim ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam