• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    HLEN: S vyděláváním v aukcích je to strašně jednoduché. Pokud si všímáš. Nedávno jsem vydělával na zlatých stadionech. Začalo to tak, že jsem chtěl koupil San Siro. Většinou se lidi v aukci bili až do 2500. Mě se ho podařilo koupit v kup teď za 1800. Pak jsem ho opět viděl v kup teď za 1900. Koupil a vystavil za 2600. Prodal se. A tak je to se vším. Chci něco koupit, vidím, že jsou lidi ochotní to koupit i dráž a tak to vystavím a prodá se to. Nejlepší jsou dny středa a čtvrtek, kdy vychází Tým týdne (černí hráči). Pokud je tam nějaký super hráč, tak lidi kupujou zlaté balíčky jak šílení. Pak hodně věcí prodávají pod cenou, aby se toho rychle zbavili a měli hned další peníze. Např. zlaté fitness karty pro celý tým. Prodávali to v kup teď za 800-1000. Já vystavoval za 1500-1600. Obrat byl jistý, protože v aukci často byly od jiných lidí za více peněz.
    Teď jen obchoduji se zlatým trenérem na rychlost. Nákup většinou 700-1000. Prodej se mi daří, jak kdy od 1500 do 2500. Jde to pomalu po pětistovkách, ale mi to stačí.
    Včera jsem přikoupil CM Cambiassa a LO A. Colea.

Moje dva top týmy, které teď střídám:
    EA Sports Football | FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#dnsxyDkGbb24t
    EA Sports Football | FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#cAE3wPDkbb24v
    HLEN
    HLEN --- ---
    99DAVID: to by me zajimalo jak konkretne se da vydelavat na tom obchodovani ...to vyhledavas podceneny hrace a snazis se je ulovit a nasledne prodat se ziskem ? ... fakt bych docela uvital nejaky rady a porady ....
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    HLEN: Právě v loňském FUT 11 to bylo lepší v tom, že ty speciální turnaje byly za lepší peníze a proto se nestalo, že bych dlouho čekal na soupeře. Lákalo to lidi. Měli by to tak udělat i letos. Mě o tu výši hlavní výhry moc nejde. Obchodováním si vydělám více. Ale rád střídám týmy a hráče a pak s nimi hraju v takovém rozestavění, jako bych to nikdy jinak nehrál. To je pro mě na tom to zábavné.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: nojo...ono vzit mic a zdrhat dost casto funguje :DDD
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    zajímalo by mě podle čeho se ty ceny určujou ... kolikrát super hráč stojí minimum a naopak ... asi podle toho kolik ks jednotlivé kartičky je ve hře nebo nevim ... Ještě jsem si teda všimnul že rychlý hráči jsou drahý...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    DETAYL: njn, to chce rozchodit ty online soupisky a hrat H2H ligu, tam se tomuhle vyhnes.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: da se nekde vyhledavat podle jmena kolik se pohybuje trzni cena?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    GONZA223: defaultne mam Aston Villu, ktera ma 4 – oni maji treba defaultne Utrech, ale prepnou se hned na Real apod. nebo maji rovnou Real a Barcu
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ku ted jsem udelal mega prodel :( Mel jsem v UT stříbrnýho plajera ze Standartu Lutych , nějákyho Tchité z Rwandy a idiot jsem ho střelil za 500 :)) přitom jsem za něj mohl dostat až 10 000 Coins :))
    HLEN
    HLEN --- ---
    99DAVID: ja ho taky parim ..ale ten turnaj ma horsi rating a je za nej min penez, nez ten advanced gold .... logicky vic hracu vybere ten lepsi ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    DETAYL: tak proti Barce , Realu či Bayernu hraješ proto, protože si volíš stejně silné tymy ... tzn 4,5 - 5hvězd ...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    THESTOUPA: no zatim jen H2H zapasy … liga/pohar mi nejde, pokazde to hodi chybu soupisek a zkousel sem update, nahrat nove atd a zatim bez uspechu
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    DETAYL: a co to hrajes? tomuhle se snad da ve 12 bez problemu vyhnout:
    a) H2H ligy a pohary se hrajou s online soupiskama, takze zadny nakoupeny a vytvoreny borci. a i u obyc friendly jdou nastavit online soupisky.
    b) protihrace to hleda podle poctu hvezdicek tymu, ktery si vyberes (H2H liga a pohar). takze si beru tymy s tri a pul nebo ctyrma hvezdama a barcu ani real jsem nevidel :-)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    GONZA223: to ja hraju proti realu nebo barce porad. MALOKDY proti nekomu jinemu. a kdyz, tak treba bayernu, kde ma typ nakoupene vsechny suareze a
    boatengy + created player 1 a vsichni naboostovani jak hovada.

vlastne vcera hral jeden za 1FC Koln, kde podolski z pulky prebehl vsechny moje obrance
    a skoroval jak chtel. nekdy me to mrda hrozne.

ale za par tydnu jedu domu, tak dame s Pueblem matche, tak mi to zvedne naladu))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: jj obcas si vsimnu tveho vysledku, chodi mi takove upozorneni :) a vidim ze valcis :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: no kamaráde nejvíc mi nervy tečou v tom UT :)) jakože jý jsem trožku nervově labilní , takže tady vyjmenuju kompletní abecedu sprostejch slov pravidelně ...
    99DAVID: no ja mám už našetřeno 300.000 , tak bych mu klidně za cash nějáky Coins prodal :))) jinak všichni chtějí mít přeci Fabregase Torrese Ronalda , dyt pak budou přeci nejlepší ... :)) Alespon že letos už to v H2H vybírá rovnocený soupeře , protože loni jsem pořád hrál proti REALU ?BARCE či CHELSEA ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    heh to uz je jak s goldy ve wowku :-)

FUT davam k ledu...jdu hrat H2H sezony a turnaje, sem tam pocuchat Gonzovi nervy a to mi staci :D
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    O víkendu konečně přibyl nový turnaj do FUT. Podmínky jsou zlatý tým a max 4 hvězdy. Což je max 76. Tak jsem si říkal, konečně se ukáže, kdo je lepší, protože v týmu můžete mít hráče do CLK 78, ale potom několik s 75. Jenže smůla. Nikdo to snad nehraje. V osmifinále jsem čekal i 3 minuty na soupeře a když jsem byl ve čtvrtfinále, nebo semifinále, tak už to bylo více jak 5 minut. Trpělivost jsem měl, protože jsem si pracně sestavil dva týmy. Jenže mě to po 10 zápasech přestalo bavit. spousta lidí asi musí hrát s top hráči, jinak to nevidím, protože i na fifa.cz foru a to se musím smát, tak jeden maník psal, že je šťastný, protože někde objevil inzerát, že někdo prodává mince do FUT a že si je hned za Kč koupí, protože jeho snem je mít Torrese a Fabregase. No lol. To přitom Fabregas stojí na Xboxu jen nějakých 65 tisíc. To bude asi zoufalec
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: taky mi to nejde ... prej že zase udržba ... klasika
    HLEN
    HLEN --- ---
    nevite proc je PSN porad offline ...by melo bejt uz po udrzbe, ne ? ... nebo vam to snad jede ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam