• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CARB6N: výrobci mothrerboardu je úplně fuk, co s ním po zakoupení děláš. Microsoft pro to, abys mohl hrát online buduje a udržuje síť, servery a vše co s tím souvisí. proto za to chce nějakou tu korunu. vždycky záleží, jak se na to díváš.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MICKEY_MOUSE: Ja jsem moc zvyklej na PC...XBOX vytahuju jen kdyz prijdou kamaradi na fotbal. Ted jsem poprve pripojil XBOX k netu, tak se trochu divim...to je vsechno. Je to totiz dost na hlavu. Asi jako kdybych mel kazdej mesic platit vyrobci motherboardu...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CARB6N: ve skutečnosti to je teda tak, že sis koupil Xbox, kterej ti je k online hraní k hovnu bez zaplacení za online účet. což je ale známá věc, je divný, že se tomu divíš.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    CARB6N: jo, to je xbox - abys mohlo hrat online tak musis mit gold.
    online pass je vec EA, kterou se snazi bojovat proti bazarovemu prodeji.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    THESTOUPA: Gold nemam, ale mel jsem v krabici papir s kterej se jmenuje "online pass" s kodem...tak jsem predpokladal, ze online pass me opravnuje k online hrani...

Takze pokud to dobre chapu...koupil jsem si FIFU 12 a dokud nezaplatim dalsi prachy, tak je to uplne k hovnu, pokud chci hrat online?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    CARB6N: a mas xbox live gold (zaplacenej xbox ucet)? to je mam pocit na xboxu potreba k online hrani vseobecne... ale xbox nemam, tak se muzu mylit.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Nevite nekdo co mam udelat, abych mohl hrat online na XBOXu? Zadal jsem tam ten "kod", udelal jsem si ultimate team a muzu hrat jen offline...pokud chci dat online hru, tak mi to napise, ze pro pristup k teto funkci nema vas profil hrace platne opravneni...jako co s tim?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    moc primaku nedavam ale tenhle se mi imho povedl :))

susaeta free kick | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/113638868
    NOP
    NOP --- ---
    PUEBLO: Já na support psal, udělal jsem, co mi řekli a padá to pořád. Ještě se mi nepodařilo dohrát jedinej zápas v Ultimate team. Napiču.
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Prodal jsem nějaké IF hráče a koupil C. Ronalda. Opět zkouším experiment, rád experimentuju. Bude hrát v mých stříbrných týmech. Trochu jsem týmy musel upravit, protože hraju 4-3-1-2 a Ronaldo mí nedává žádnou chemiii, protože je Portugalec a levé křídlo. V útoku mám brazilce a angličany :) Týmy mají CLK 76.

Jinak už začal French Flair turnaj, kdy celý tým, 18 hráčů, musí být z francouzů. Hlavní cena 4500. Asi si ho taky občas zahraju.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ale nejvíc vyděláš jedine obchodovánim ... ted když vim trochu jak na to tak už to takovej žrout času neni ... hlavně díky webovýmu rozhrání UT obchoduji i v práci , takže si vždycky něco vydělám , připravim 11 a doma si už pak jenom zahraju :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: hlavně co tak čtu po forech , tak UT na PC stojí za hovno ... jak píšeš , tak to tam prej kreteni předčasně vypínaj a tim že celkově je na PC méně hráčů než na konzolích , tak jsou strašně předražené věci v aukcích jako např. ty kontrakty a prý je dost těžké vydělat ...

zase na druhou stranu můžeš v klidu hrát off-line turnaje a prostě postupně si určitě vyděláš ...

já to hraju jak managera :)) a fakt , že poznáš hráče i z jinejch lig než v evropě atd je fakt super ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUEBLO: tak to radši dál zkoumat nebudu
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PROCKOOP: no je to strasny zrout casu :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Teda proč mě ten UT nějak nechytá? Mám úplně základní tým, akorát v útoku Del Piero a Huntelaar, no a v turnaji mi to dycky soupeři hnedka vypnou (maj samý stříbrný hráče), přitom to je turnaj pro max. zlatý hráče. Takže než sem stihnul odehrát kloudnej zápas tak hráčům vypršely smlouvy. WTF?
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Tady můj stříbrný tým. Lavička je můj druhý tým: http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#e7Ts5XADbcSdw

Když kliknete na Bio u útočníků, tak čísla hovoří za vše. Počet vstřelených golů a počet odehraných utkání. Takže doporučuju všechny.
    Vybíral jsem podle rad z jednoho EA fora. Někteří hráči stáli i 100 tisíc, ale mincí nelituju. Hraje se s nimi lépe, než se zlatým týmem.
    Určitě si pro začátek kupte útočníka ST Earnshaw 73 (Cardiff city). Stojí 4-6 tisíc. Teď ho nevyužívám, ale byl skvělý za ty peníze.

S tímto Top týmem hraju jen vyjímečně: http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#g359hdtMbcSdJ
    Nebyl jsem s ním schopen vyhrávat. Proto jsem zainvestoval do stříbrného.
    Včera dva zápasy s mým stříbrným. Osmifinále proti 81, 7:1, čtvrtfinále proti 83, 5:4
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    zato můj nelepší střelec Teal Bunbury mě stál 300 COINS :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: http://www.ultimatedb.nl/ - snažim se vybírat ty nejlepší no ... třebas za středníh obránce z MLS Marvell Wynne jsem vytasil 20.000 COINS ale vyplatil se :)
    HLEN
    HLEN --- ---
    99DAVID:
    GONZA223: sakra ja to snad zapnu a provetram svuj silver team ... a jaky hrace mate ? .. nejlepsi silver nebo jako ja chuda lama vybirate levnejsi hrace s pace nad 80 ? ....
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HLEN: nn, pc
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: nahod tvůj stříbrnej squat ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam