• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: já naprosto souhlasim ... celkově je to takový trochu plynulejší v pohybech a chování míče ... tam bych asi vyděl že se změnilo nejvíc , ale letos si počkám a koupim to až po vánocích
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    uplně stejný to rozhodně neni, ale nějakej mega pokrok taky ne. je to takovej update 12 s novejma soupiskama a opravenejma chybama. hraje se to o chlup jinak a nějaký ty animace sou přidaný. hra je rychlejší (což je možná způsobený implicitnim nastavenim rychlosti "normální" namísto loňského "pomalá").
    nějak ale nevim, co by chtěl kterej recenzent k tomu víc psát, to si musí vymejšlet nějaký blitky a žrát EA hovna z ruky :-)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    a nějaký dojmy od těch šťastnejch, kterejm to jede by nebyly? furt čekám, že když už to nemůžu hrát, smlsnu si tady aspoň na vašich erudovaných podrobnostech a zatím nikde nic. všechny gamesmagy píšou o největší revoluci v ovládání, kličkování a chování za celou historii a tady jsem se dočet jen to, že to vypadá i chová se úplně stejně. tak jak to teda je? :) zahoďte falešnou nesmělost a podělte se.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Omg EA forevr, už sem přišel na to, proč to nefungovalo - odebral sem si z Widlí Windows Media Player, takže aby to fungovalo, musel sem ho hodit zpátky :))))
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    MICKEY_MOUSE: zkus jeste zkontrolovat nastaveni gamepadu, vetsinou se ve hre da nastavit neco jako "klasicke" a jine, jako x box a individualni, takze mas prehozena tlacitka, ktera pro klickovani musis drzet.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: aha! tak to jako že mi nefunguje gamepad? dneska je už možný všechno, ale že by se takhle pokazil zničeho nic? vždycky jel perfektně (je to starej dobrej z PS/2ky), rok a půl teď ležel v krabici, tak je mi divný, že by se mu v ní něco stalo. bohužel nemám žádnej diagnostikovej soft, kterým bych to mohl otestovat. neexistuje něco univerzálního?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: hele ovládání zůstalo kompletně stejný ...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    metodou pokusů a omylů jsem dospěl k pravděpodobnému závěru, že mi PC demo jede jen když nikde nic nenastavuju ani neměním defaultní týmy. pak se mi většinou podaří spustit zápas. jakmile ale hrábnu do nastavení ovladače nebo si změním týmy, zápas vždycky sletí. a jako bonus při skončení zápasu vlezu zpět do menu, začne mi veškerá grafika problikávat a tím končím. kdybyste někdo měl podobné trable a přišel na řešení, pochlubte se.

a ještě dotaz - jak se kličkuje? předloni to bylo tuším pravým kniplem, ale to mi nějak nechce fungovat, ani jsem to nenašel v popisu ovládání. ď.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    THESTOUPA: pochopils dobře
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: taky mam za sebou jen dva zapasy (na PS3 se mi to dotahlo o pulnoci). taky bych rekl, ze zmeny ve hre jsou spis drobny. vypada, ze zapracovali na spouste veci kolem, ale to se zas z dema tezko hodnoti. treba, pochopil jsem spravne, ze live season uz nebude placena a aktualni forma se bude natahovat automaticky vsem?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    popravdě , z 12 jsem byl odvařenej víc :) to jsem fakt hned po dohrání dema chtěl full ... odehrál jsem teda zatim jen dva zápasy z dema 13, ale až na pár pohybů mi ani moc nepřišlo že hraju nový díl ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    jo to je fakt, loni i předloni sme ale většinu problémů dokázali první den pořešit, letos se to zatim nepovedlo. Na PC, kde mi 11 i 12 jela odzačátku bez nejmenšího náznaku problému to nejde, zatimco lidem, který měli loni i předloni s demem problémy letos často hra funguje napoprvý... Ale koneckonců je to demo, aspoň maj do plnej verze co dělat...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    to tak bylo i predloni, demo samej problem a full v pohode, ale tesil jsem se a ted prd. :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    BALDUR: no takhle přesně to loni nebylo, ale problémy byly taky
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    PROCKOOP: ja to spustil bez problemu, dalo se to hrat, ale ta optimalizace je slabsi, asi i diky nulove podpore v driverech.. ale to tusim bylo stejne i u lonskeho dema a v plne uz ok
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ja mam jen ntb a ovladace nezmenim, jsou tam jakysi upraveny pro ten notebook vyrobcem. ale cet jsem, ze s tim ma problem kde kdo, tak treba se neco zmeni.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: na starym notebooku mi pomohly nový ovladače grafiky, nejel mi mód zápasu. na PC sem to ještě nerozjel
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    já jsem nějakým zázrakem spustil a odehrál jeden zápas asi z deseti pokusů. všechno ostatní po stisknutí tlačítka Hrát hned sletělo. víc nemám chuť se s tím trápit.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Me to pada, stravil sem s tim dneska asi 4 hodiny a seri na to, snad bude do nedele fix jinak az plna.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    GONZA223: Ja na PCnehral ani nepamatuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam