• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    TRISTRAM: to jsem ani nevedel, ze predchozi rocnik stoupne na cene pri vyfani novyho... je to uz sumak, uz hraju, ale dik za info:)
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    FLYBOJ: 29.8. to jeste meli na czc za 299 s dph, ted uz draz,
    FIFA 12 | CZC.cz
    http://www.czc.cz/fifa-12/93551/produkt
    ja to poridil za tech 299. Chce to sledovat.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: dáš trénink standartek, vybereš penalty a pak zmáčkneš LT (sem teď až do pátka ve škole tak to nemůžu vyzkoušet)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: mne to nefunguje. :( uz jsem i na googlu nasel, ze pry LT, ale prdlajs. netusim, co delam blbe. anebo jsem ve spatnym hernim rezimu, nevim. dokazes presne popsat jak na to?
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PROCKOOP: Koupil jsem preci jen pres mmoboost. 375 vs 215 na aukru. Za jistotu je to ok.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    FLYBOJ: jasný, na aukru sem kupoval 1 hru do steamu a všechno v poho, samozřejmě ta nízká cena nese riziko
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PROCKOOP: Jeste mrknu, dik. Ja jen nemam rad obchody, kde clovek musi verit, ze probehne vse ok.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    já vim, že to asi chápeš, spíš chci říct, že na aukru je to kurvalevný
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    normálně si na aukru (od někoho věrohodnýho) koupíš aktivační kód a zadáš ho do originu, kde si hru stáhneš
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PROCKOOP: Mne origin nevadi, me vadi jejich ofi cena. Pres mmoboost koupim jen redeem a stahnu pres origin.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    origo fifa 12 na widlích bez originu nespustíš
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    FLYBOJ: *375
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Ted koukam, ze kdybych mel serial z krabice, muzu si pridat hru do uctu a stahnout viz. https://help.ea.com/article/origin-code-redemption-faq
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PROCKOOP: ja mel na mysli vylozene stahnutelnou verzi.. Neznam origin, ale predpokladam, ze nejde kopit jen redeem code, stahnout,hrat. Ale za cenu rok stary hry - ne za 40e
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    no aukro ne? :))
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Ahoj, nemate nekdo tip, kde koupit 12tku v digi verzi? (krom originu) Jde to vubec? A za rozumnejsi penize. Google nahodil jen warez..
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    tak asi LT
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    já se tím minitlačítkem dostanu do tréninkového menu toho (položky 1on1, Practice Set Piece, Practice Match...). ale nic z toho mi nezobrazí ten zaměřovací kruh. předloni jsem s tím taky laboroval, než jsem vůbec zjistil, že to jde aktivovat a mám pocit, že šlo o to v režimu 1 on 1 něco stisknout. ale ochmatal jsem už stokrát celej gamepad a nic, tak se možná pletu a dělá se to nějak jinak. nedaří se mi to ani vygooglit, sakra.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: já to mám na svym gamepadu označený jako "9", ale je to tlačítko vedle tlačítka start, jestli máš xbox ovladač tak vlevo od toho Xka :))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: PROCKOOP: Díky!

a ještě dotaz - demo fifa 13, který mi nejde, mě přimělo si znova nainstalit fifa 11. :) prosím vás, jak se dostanu do toho tréninkovýho režimu, kde při penaltách vidím kruh ukazující, kam půjde střela? mačkám zběsile všechno co mě napadá a ne a ne to aktivovat. díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam