• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    PROCKOOP: změnil jsem si IP na US a už od včerejška hraju :) samozřejmě co se týče online zápasů zatím není o čem mluvit... takže se potím u těch dovednostních her, stříbrné výzvy celkem bez problémů, ale zlaté už jsou hodně tuhé, chce to natrénovat :) holt jsem hrál vždycky poloautomat. ovládání, nikdy ne na manuál... ale letos to zkusím :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ja si to koupil v alze (mam je kousek) a u nich si pockam...no stejne budou ze startu pod navalem padat servery :D
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: jakou fotbalistku tam dali?

jinak to mam k vyzvednuti v gamehouse, ale dostanu se tam az zitra a vyzkousim to nejdriv v patek :-)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    koukám, že už je fifa skladem v shopech, tak se pochlubte, kdo to už mastíte.

btw nice screenshot, škoda, že na něm není ta fotbalistka, kdyxž už ji tam dali.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    FIFA 13 | Ultimate Team | Race To Division One | A New Adventure #1 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=CRxEP1Kr8cg
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: non origin verze znamena, ze to nejede online? nebo ze to online jede, ale jen mac vs mac?
    sims jsem nikdy nepochopil, dokud jsem si neuvedomil, ze jako sims hraju fifu. i kdyz znam vsechny parametry celyho mancaftu, mam vsechny rad stejne, kdyz prohrajem, utesuju hrace, ze to neva, vsem rikam krestnim jmenem, stridam tak, aby si vsichni spravedlive zahrali, kdyz nechtej behat, nenadavam jim, dulezity je byt kamaradi...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    DETAYL: ja ale psal o TVE kombinacni hre, o mym hernim stylu nepadlo ani slovo! ale jestli te to zajima, jedu dokonalej okresni prebor.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: EA považuje Mac za PC když se koukáš do svejch statů, zobrazuje se jako platforma "pc/mac". na Macu je (pro mě) bohužel non-origin verze, takže to přes tejden nesprovoznim (prznit si meka widlema si nehodlám)
    od ledna ale bude pravděpodobně i Origin na macintosh, ale je otázka, jestli to nebude jenom na sims :))
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    MICKEY_MOUSE: to zni jak Barcelona, tak to si te rad podam:))))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    DETAYL: ono to existuje i pro mac? to jsou věci, na webu ea píšou PC, Xbox a PS3, tak jsem jim to věřil. v každým případě klidně dáme, když mě nebudeš honit jak kozu a budem to mydlit hlavně pro potěchu. mně taková ta upachtěná honěná od brány k bráně nebere, klidně s radostí prohraju, ale musí to bejt krásnej kombinační mač. :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    MICKEY_MOUSE: ja hraju na macu, tak muzem! teda pokud pc/mac jde
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: hraju na notebooku. jestli jsi trpělivej a hraješ PC verzi, klidně dáme, aspoň konečně taky zažiju, jaký to je hrát s někým druhým. online jsem to ale nikdy nehrál, takže počítej, že to bude pro nás oba kuriózní zkušenost. :)

btw přijde mi to divný, ale mám pocit, jakoby tou změnou mé taktiky počítač znejistěl v zakončení. dřív mi přišlo Legendary vražedně přísný, většina akcí, který došly až do vápna, byly většinou jasnej gól, za zápas jsem takhle nasbíral X branek a odcházel ze hřiště jak zpráskanej pes. ale teď jakoby se jim ta přesnost rozhodila. jasně, nějaký góly za špíl většinou dostanu, teď dokonce i tři, ale většina jeho střel, hlaviček z centrů atd. mine bránu nebo jsou to jen takový propagačky, aby mi neusnul cedník, což mi přijde, že dřív takhle nebylo. divný. ale hlavně - i já se konečně dostanu k nějaké koncovce, co reálně smrdí gólem. moje poslední bilance je břevno, tyčka a tři šlupky z vápna těsně mimo. na skóre to teda zatím vidět není, ale už jde ze mě strach!
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    :))) na čem hraješ? někdy dáme špíl
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ty jo, já si ten fotbal konečně užívám!

je v něm ještě neco podstatnýho, co jste mi neřekli? :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak jsem objevil Ameriku! :) mastím to jen hodně rekreačně, tudíž jsem si vždycky říkal, že se to nejdřív naučím ovládat a až pak má cenu se v té hře začít šťourat. šmrdlal jsem to na semi-pro a furt nechápal, jak si vytvářet šance a mít aspoň trochu prostoru. čuměl jsem na videa na youtube, kde jsem se nemohl zbavit dojmu, že ta moje fifa je úplně jiná. myslel jsem, že to prostě hraju děsně blbě a něco podstatnýho mi pořád uniká. až mě včera napadlo vlézt do taktickejch voleb a přeštelovat tam kde co. a hele ho! ta hra je teď úplně jiná! najednou si hráči konečně rozumně nabíhaj, naráz mám konečně prostor a můžu s míčem něco podnikat, protože na každýho mýho hráče není hned nalepenej soupeř, hra je dynamická, prostě paráda. zkusmo jsem přepnul rovnou na Legendary a čekal, jakou schytám rychtu, a v pohodě se to teď dá hrát. sice kompl vyhrál, ale celou dobu jsem s ním hrál vyrovnanou a pohodovou partii. tak to mě fakt dostalo, že jsem se musel svěřit. to jste mi to nemohli říct dřív? já na default předloni protrpěl celou sezónu a krom toho, že jsem si zvykl na manuální ovládání a míření jsem se jen pachtil a trápil.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: hele na ty staty mám lidi, povětšinou fandy toho kterýho klubu, těch se zeptám na staty (dokonce mi některý napsali představu o atributech celýho klubu, který sem ale objektivně stáhnul na reálnou rovinu). cas a moral neni potřeba, když tě to prostě baví
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: ja jako grafik kdysi zkousel nakreslur vlastni dresy pro Sokol Střelice, za kterej jsem hral Master League v PES3. Obnaselo to precteni pulky internetu, zjistovani, co vsechno k tomu potrebuju, vsechno samozrejme neoficialni, takze samotny kresleni bylo asi pul promile celkovyho casu. a drzelo me pri tom jen to, ze me zajimalo, jak se to dela. nicmene nakreslit dresy pro celou ligu si jeste predstavit umim, ale xichty ani nahodou a co teprv sestavy a atributy pro kazdyho hrace tak, aby to k necemu bylo (pokud to neni generovany nahodne nebo hromadne, coz doufam neni). tohle vsechno jestli chces udelat sam, tak nechapu, kde na to beres cas a moral.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: dělal sem to dřív do fify, zezačátku jenom pár dresů, pak i ksichty, reklamní panely a podobný chujoviny, ale to je ještě ta lehčí část procesu, protože pak sem 2 roky dělal toho, kterej to dával dohromady a to je nehoráznej voser, předloni to nebylo potřeba a loni sem to nechal mladším, který to ale shodou okolností nedotáhli, letos to radši nikde moc neřikám, ale mám v plánu udělat sám, člověk na nic nemusí čekat, navíc můžu použít pár věcí, který sem udělal loni pro srandu... nic neslibuju a hlavně to ani nemůže bejt rychle, předevšim kvůli aktuální absenci utilit, bez kterejch se neobejdu, vidim to tak 50/50

nicméně co se procesu vytváření kvalitního patche týče bych se zeptal spíš pánů z fifacz.com, kde dělaj Czech Super Patch do PESa, pokud vim, tak první patche dělali do FIFA 99, takže maj zkušenosti :)) tady na nyxu je myslim http://www.nyx.cz/index.php?l=user;id=TOOMIX kterej na fifacz.com nějakou funkci má, kdoví, jestli to neni jeden z krutopřísnejch adminů (ke kterejm ale mám respekt a nechápu, že to takový roky pořád zvládaj na takovej úrovni)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: tak to drzim palce, to musi bejt asi peknej zahul. kdysi jsem s kamosem delal mod do unreal tournamentu, tak si pamatuju ty probdele noci. jak dlouho takova gambrinus liga zabere a kolik na tom dela lidi, jestli to neni tajny?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: když bude čas a možnost, českou ligu pro FIFA 13 udělám, loni prakticky nebylo možný přidat funkční soutěž do manažerskýho režimu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam