• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: hele na ty staty mám lidi, povětšinou fandy toho kterýho klubu, těch se zeptám na staty (dokonce mi některý napsali představu o atributech celýho klubu, který sem ale objektivně stáhnul na reálnou rovinu). cas a moral neni potřeba, když tě to prostě baví
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: ja jako grafik kdysi zkousel nakreslur vlastni dresy pro Sokol Střelice, za kterej jsem hral Master League v PES3. Obnaselo to precteni pulky internetu, zjistovani, co vsechno k tomu potrebuju, vsechno samozrejme neoficialni, takze samotny kresleni bylo asi pul promile celkovyho casu. a drzelo me pri tom jen to, ze me zajimalo, jak se to dela. nicmene nakreslit dresy pro celou ligu si jeste predstavit umim, ale xichty ani nahodou a co teprv sestavy a atributy pro kazdyho hrace tak, aby to k necemu bylo (pokud to neni generovany nahodne nebo hromadne, coz doufam neni). tohle vsechno jestli chces udelat sam, tak nechapu, kde na to beres cas a moral.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: dělal sem to dřív do fify, zezačátku jenom pár dresů, pak i ksichty, reklamní panely a podobný chujoviny, ale to je ještě ta lehčí část procesu, protože pak sem 2 roky dělal toho, kterej to dával dohromady a to je nehoráznej voser, předloni to nebylo potřeba a loni sem to nechal mladším, který to ale shodou okolností nedotáhli, letos to radši nikde moc neřikám, ale mám v plánu udělat sám, člověk na nic nemusí čekat, navíc můžu použít pár věcí, který sem udělal loni pro srandu... nic neslibuju a hlavně to ani nemůže bejt rychle, předevšim kvůli aktuální absenci utilit, bez kterejch se neobejdu, vidim to tak 50/50

nicméně co se procesu vytváření kvalitního patche týče bych se zeptal spíš pánů z fifacz.com, kde dělaj Czech Super Patch do PESa, pokud vim, tak první patche dělali do FIFA 99, takže maj zkušenosti :)) tady na nyxu je myslim http://www.nyx.cz/index.php?l=user;id=TOOMIX kterej na fifacz.com nějakou funkci má, kdoví, jestli to neni jeden z krutopřísnejch adminů (ke kterejm ale mám respekt a nechápu, že to takový roky pořád zvládaj na takovej úrovni)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: tak to drzim palce, to musi bejt asi peknej zahul. kdysi jsem s kamosem delal mod do unreal tournamentu, tak si pamatuju ty probdele noci. jak dlouho takova gambrinus liga zabere a kolik na tom dela lidi, jestli to neni tajny?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: když bude čas a možnost, českou ligu pro FIFA 13 udělám, loni prakticky nebylo možný přidat funkční soutěž do manažerskýho režimu...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    TRISTRAM: kamaráde, držím ti palce, ale bejt upřímnej, nevěřím, že se jim do příštího roku podaří českou ligu nasimulovat. mezi fotbalem a kopanou je tak propastnej rozdíl nejen na trávníku, ale i v manažersko-rozhodčovským zákulisí, že jen se v tom vyznat je úkol na kus života. a podstoupit to martýrium kvůli nám deseti, kteří si to koupíme, to chce velký sebezapření a smysl pro filantropii. jediný plus vidím v tribunách, kde těch sedm fanoušků celkem zvedne fps a povalí to i na starým železe. těžko odhadovat kanadskou mentalitu, třeba ea sports překvapí. přece jen - kdesi jsem čet, že stále hledají nové výzvy.
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    TRISTRAM: ja to utocne nebral:) mixuju rocniky plus minus s PES, cili mam fifu 10 na ps3. Tak zatim se tak rozkoukavam a zjistuju, co je "novyho":)
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    FLYBOJ: jo, ted si to ctu po sobe a nemyslel jsem to nijak utocne, jen tak, ze kdyz to clovek chce v delším časovém úseku než jeden až tři dny, rozhodně je dobré hledat a čekat, protože mají prodejci různé cenové výkyvy. pravě jako tady, bohužel to nevydrželo dlouho, hlavně že už hraješ baví tě to:)
    MICKEY_MOUSE: kdyby tam byla česká liga, už ji mám taky předobjednanou, takhle si asi počkám na fifu 14:)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: ono mi ani tak nejde o to, jestli to budu moct hrát o den dřív nebo ne. spíš mi přijde fajn ten přístup od gamehouse.cz.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    je otázka, jestli to zprovozníš, protože beztak (jako loni) bude potřeba hru stáhnout a EA to prostě povolej až 28. nicméně pomocí nějakýho kreku by offline jet mohlo
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    jinak jsem si předobjednal FIFA 13 PC na gamehouse.cz a dnes mi přišel mejl, že díky tomu, že je 28.9. státní svátek, budu to mít doma už o den dřív. tak to mě kluci potěšili, včetně ceny 899,-.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: přesně! a já to hodiny zkoušel a googlil, šmejdil po youtube videotutorialech... a jak tak na jeden koukám, říkám si - sakra, vždyť já tam dole vůbec nemám ten pendlující ukazatel přesnosti! a v ten moment mi to docvaklo. :))
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    TRISTRAM: to jsem ani nevedel, ze predchozi rocnik stoupne na cene pri vyfani novyho... je to uz sumak, uz hraju, ale dik za info:)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: :))) ajo, dyť penalty ve FIFA 11 vypadali jinak, teda na PC, na Xboxu a PS3 to bylo. myslim, že novej systém (a podle mě lepší než předchozí, až na pár chyb) je od World Cupu 2010
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    vyřešil jsem svůj problém, kdy se mi ve FIFA 11 při penaltách nedařilo zobrazit ten zaměřovací kruh. po pár hodinách ždímání gamepadu jsem si konečně uvědomil, že ten systém míření jsem viděl až v demu FIFA 12. :)
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    FLYBOJ: 29.8. to jeste meli na czc za 299 s dph, ted uz draz,
    FIFA 12 | CZC.cz
    http://www.czc.cz/fifa-12/93551/produkt
    ja to poridil za tech 299. Chce to sledovat.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: dáš trénink standartek, vybereš penalty a pak zmáčkneš LT (sem teď až do pátka ve škole tak to nemůžu vyzkoušet)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: mne to nefunguje. :( uz jsem i na googlu nasel, ze pry LT, ale prdlajs. netusim, co delam blbe. anebo jsem ve spatnym hernim rezimu, nevim. dokazes presne popsat jak na to?
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PROCKOOP: Koupil jsem preci jen pres mmoboost. 375 vs 215 na aukru. Za jistotu je to ok.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    FLYBOJ: jasný, na aukru sem kupoval 1 hru do steamu a všechno v poho, samozřejmě ta nízká cena nese riziko
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PROCKOOP: Jeste mrknu, dik. Ja jen nemam rad obchody, kde clovek musi verit, ze probehne vse ok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam