PROCKOOP: hraju na notebooku. jestli jsi trpělivej a hraješ PC verzi, klidně dáme, aspoň konečně taky zažiju, jaký to je hrát s někým druhým. online jsem to ale nikdy nehrál, takže počítej, že to bude pro nás oba kuriózní zkušenost. :)
btw přijde mi to divný, ale mám pocit, jakoby tou změnou mé taktiky počítač znejistěl v zakončení. dřív mi přišlo Legendary vražedně přísný, většina akcí, který došly až do vápna, byly většinou jasnej gól, za zápas jsem takhle nasbíral X branek a odcházel ze hřiště jak zpráskanej pes. ale teď jakoby se jim ta přesnost rozhodila. jasně, nějaký góly za špíl většinou dostanu, teď dokonce i tři, ale většina jeho střel, hlaviček z centrů atd. mine bránu nebo jsou to jen takový propagačky, aby mi neusnul cedník, což mi přijde, že dřív takhle nebylo. divný. ale hlavně - i já se konečně dostanu k nějaké koncovce, co reálně smrdí gólem. moje poslední bilance je břevno, tyčka a tři šlupky z vápna těsně mimo. na skóre to teda zatím vidět není, ale už jde ze mě strach!