• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    GONZA223: máš to někde uploadnuté?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    KADAS: vyser se na komentář !!! uplně ho vypni a nakopej si do hry chorály a uvidíš že už se ke komentáři nikdy nevrátíš !!! mužu poskytnout , mám toho ranec
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    KADAS: dneska na to vyšel patch... který má jednu podstatnou nevýhodu, musíš si vytvořit kvůli tomu nový profil... což mě zrovna netěší, jelikož tak ztratím postup u virtual pro...

každopádně co je ještě horší... k dispozici je pouze jeden jazyk komentáře, čili pokud si stáhneš českou verzi, budeš tam mít pouze ten český... já si teda nechal Origin v eng stáhlo mě to tedy alespoň anglický komentář, ale stejně mě to sere, byl jsem zvyklý si to ve 12ce občas přepínat český/anglický/polský, což teď zřejmě nebude možné

epic fail od EA
    KADAS
    KADAS --- ---
    mě na PC nefunguje komentář..nevíte o tom něco??
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    je to sranda s tou fifou. zjistil jsem, že mi to spadne jen když spustím přátelák. když jsem hrál Ultimate team anebo online, zápas naskočí v pohodě. zato mi to pro změnu kleklo když jsem Ultimate team režim opouštěl. :) fakt dobrodužství!
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: ovladač mi snad jede. stáhnul jsem jakousi utilitu na předefinování tlačítek a už jsem schopen všechno namapovat. mám starej gamepad z Playstation 2 připojenej přes USB (jsem na něj zvyklej a je nezničitelnej). stejně jako grafika - vždycky ten gamepad se vším jede v pohodě. jediný, co mě u něj zmátlo je, že jsem zkoušel kopat penalty a jak jezdí ten ukazatel zleva doprava, mám pocit, že od okamžiku, kdy stisknu tlačítko pro jeho zastavení a tím, kdy se ten ukazatel skutečně zastaví je celkem velká prodleva, u Messiho odhadem tak tři čtvrtě cm, což mi přijde hodně. schválně jsem se na to zaměřil a sledoval to. to tak má bejt, nebo je něco špatně? dokud to pořádně celý nerozchodím, těžko něco usuzovat. když už jsem se jednou dostal do zápasu, nejelo to zdaleka plynule, tak možná i to zpoždění u penalt je tím, že počítač nestíhá a má dlouhý odezvy. jsem z toho zatím celkem zmatenej. prolízal jsem fóra, tam lidem blbne kde co včetně cukání obrazu, který u FIFA 12 neměli. tak se snad brzo objeví nějaké řešení.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    hele a to nemáš aktualizaci ani na ten tvůj spešl ovladač?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    netuším, co je na tom veselýho, nicméně specifikum mého VAIO notebooku je, že má speciální driver pro grafickou kartu. je to nVidia, ale nějak oficiálně hacknutá výrobcem přímo pro ten můj notebook. čili ten ovladač se nijak neupdatuje, je prostě tak jak je a jinej tam nedám. takže může být teoreticky zdrojem potíží to, i když je na druhou stranu pravda, že mi na tom zatím všechno vždycky jelo a jede. podobně jako teď blbne FIFA13 mi blblo jen demo FIFA11 i FIFA12, ale full hra pak vždycky jela.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    koukám že na PC je to docela za trest :))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak půlka problémů vyřešena. rozchodil jsem podle tipu v jednom fóru gamepad nějakou utilitou. takže ovládání funguje jak má. hurá.
    ale to padání je v pytli.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak dorazila FIFA 13, ale bohužel se na mým notebooku chová stejně nepoužitelně jako demo - padá, když už spustím zápas, tak po návratu do menu se rozsype grafika. a na gamepadu mi nefunguje pravej knipl. tak nějak jsem si vůbec nepřipouštěl, že to tak ve full zůstane, vždycky mi demo podobně blblo a full hra jela v pohodě. takže :(
    kdyby někdo tušil, jestli to jde nějak odladit, budu vděčnej.
    JOPS
    JOPS --- ---
    MICKEY_MOUSE: no ty jo, tezka amaterina :))))) ale pobavil jsem se :)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    GONZA223: no teď v nich hraji v online sezóně a zatím jsou vítězné! :) ve FUT budou ale určitě taky
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    BALDUR: v ULTIMATE TEAM ?
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    tak ty historické dresy potěšily... první utracené coiny musely jít prostě na tohle :)

MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    BALDUR: pokud hraješ na PC, tak bych online na manuál rád zkusil, kdybys měl zájem potrénovat a užít si trochu srandy.
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    PROCKOOP: změnil jsem si IP na US a už od včerejška hraju :) samozřejmě co se týče online zápasů zatím není o čem mluvit... takže se potím u těch dovednostních her, stříbrné výzvy celkem bez problémů, ale zlaté už jsou hodně tuhé, chce to natrénovat :) holt jsem hrál vždycky poloautomat. ovládání, nikdy ne na manuál... ale letos to zkusím :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: uz jsem se divil, ze by se zacinala plnit ma vize, ze ve fife bude driv zenskej fotbal nez (opet) gambrinus liga :-)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    THESTOUPA: tak pardon, já se asi spletl, ženský jsou v NHL 13.

jako omluvenku sem dávám aspoň sestřih nejdramatičtějších okamžiků z ženského finále, které překvapilo i komentátora Andy Greye:
    Andy Gray & Richard Keys Laughing At Women's Football - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=ienZj9onV0Q&feature=player_embedded#!
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    mně přišlo z Gamehouse mailem upozornění, že už hru mají, ale mně to posílaj ještě do Brna, takže si do zítřka počkám. já jsem tak nervózní...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam