• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: pratelak IMHO spoustis spravne. ja hrace jeste zadnyho netvoril, tak nevim jak se to chova. nicmene v tom pratelaku je defaultne match day (tj. aktualni soupisky + forma hracu) zaplej, ale mel by tam jit vypnout pro pouziti klasickych soupisek. predpokladam, ze pak by se asi meli pouzit tvoje upraveny soupisky, pokud to mas ulozeny...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    touhle rozehrávkou přímáku mě kompl dost příjemně překvapil: http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/137234269

to bylo už ve dvanáctce, takhle vymazlený standardky? mimochodem - v tomhle špílu kopal čtyři, každá proběhla úplně jinak a na každou byla radost pohledět, i když to třeba i kopnul vedle;

a ještě si dovolím dotaz: vytvořil jsem si nového hráče, a šoupl jej do sestavy mého týmu. v režimu turnaje jej mám v základní sestavě tak, jak jsem to chtěl. ale když dám obyčejnej přátelák (tak říkám tomu EAS FC Match Day - Free Kick), nemám ho k dispozici. dělám něco blbě anebo je ten vlastní hráč omezenej jen na některý hermí módy (a pokud jo, proč zrovna přátelák mezi ně nepatří)? anebo je přátelák někde jinde a ten EAS FC používá aktuální synchoronizovaný sestavy, tudíž bych chápal, přoč tam ten můj panák není? furt mám problém se v těch milionech herních voleb pořádně zorientovat.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    dva nováčkovský:
    - jde nějak změnit jazyk v menu hry?
    - jde nastavit, aby se mi při přáteláku automaticky nabízel jako soupeř náhodně vybranej tým a ne pokaždý rival? v jedenáctce to šlo. :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    tak jsem prvne potkal poradnej impact engine fail. za celou dobu hrani dvanactky jsem nic takovyho nevidel, ale ve trinactce to prislo po par zapasech :-)

Botafogo 0 – 1 Atl. Mineiro | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/137195493
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: pokud si uplně vynechal FIFU 12 tak asi nechápeš no :))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    přiznám se, že jsem těma všema možnostma docela zahlcenej, nevím co dřív a co kde vlastně všechno je. je vidět, že myslej na ty, kdo u toho sedí denně a mydlí jeden špíl za druhým, a to je určitě dobře. mě zaujal Football Club a jeho výzvy. třeba naskočím do zápasu v 59. minutě, Borussia prohrává 3:1 a potřebuje neprohrát, aby udržela šňůru 31 špílů bez porážky. adrenalin! :) v 85. minutě pálím k tyči a v 88. mě sejmuli ve vápně, takže penalta a vyrovnání. JO! :) btw vzpomínám na hodně starou FIFU, kde se simulovaly zápasy tak, že se člověk koukal na tabuli oznamující dění na hřišti. a kdykoli mohl zápas stopnout a dohrát jej. to mi přišlo skvělý, ale tuším to pak už nikdy do FIFY znovu nedali.

oproti FIFA 11 tuna změn, i v ovládání. nejen, že se na manuál úplně jinak míří/přihrává/centruje/střílí, ale i docela dost věcí v ovládání se teď dělá úplně jinak, a nejde zdaleka jen o to nový taktický bránění. ale celkově za mě dobrý, líbí se mi to a ten posun od toho, co jsem hrával dřív vidím jednoznačně správným směrem. *ere mě akorát, že pro spuštění hry musím pětkrát něco stisknout a k tomu ještě vybírat kniplem nahoru dolů, to fakt nechápu proč tahle trýzeň. a při střídání čumím deset vteřin na záběr chlapa, kterýho budou střídat a nedaří se mi to ničím odbouchnout, asi to nejde.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ale zvýhodním dnes aspoň svůj tým a mrknu, jak to zahýbá s jeho chemistry.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: ach! upřímně - věřil jsem celkem pevně v nějaký kouzlo, který to všechno udělá automaticky. :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: http://www.youtube.com/watch?v=FGAcd8vjyik
    to co potřebuješ začíná 2:55
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: přesně nastavíš ke každému týmu co chceš a zbytek jede jako předtim tzn EA sound ...

najdeš to na youtube ... jak na to ... je to snadny jak facka
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    jo, a jestli mi někdo prozradí, kde zjistím, za co vyšuměly ty moje předplatitelský bonusový kódy co jsem našel v krabici s hrou, má bod.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: a prozradíš púrosím tě, kam to nakopčit, aby to fungovalo? ať s tím nelaboruju, na první pohled mě nic jednoznačně netrklo. zatím si fifu 13 užívám hlavně jako restartér, debugger a leštič průserů, tak si to sám nechci ještě víc zkomplikovat. díky.

btw asi jsem pochopil, že ty chants se přiřadí každýmu týmu a ten, kterej nemá to štěstí a není v tom seznamu bude mít na stadioně default hukot od EA? nebo je v tom nějaký jiný kouzlo?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    doporučuju trochu stahnout v nastavení hlasitost zvuku i diváků protože ty chorály pak nebyly moc slyšet a taky si vosolit repráky :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    taky zkusím ty chorály, díky. nicméně mně komentář funguje, ale je jen anglickej s tím, že mám na výběr mezi dvěma komentátorskýma dvojicema. mám to z předobjednávky na gamehouse.cz včetně plechové krabice s Messim a dvěma bonusovými kódy, který jsem zadal po instalaci, ale doteď netuším, k čemu byly.
    v každým případě ale PC verze dost průser, snad každýmu to nějak blbne.
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    GONZA223: máš to někde uploadnuté?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    KADAS: vyser se na komentář !!! uplně ho vypni a nakopej si do hry chorály a uvidíš že už se ke komentáři nikdy nevrátíš !!! mužu poskytnout , mám toho ranec
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    KADAS: dneska na to vyšel patch... který má jednu podstatnou nevýhodu, musíš si vytvořit kvůli tomu nový profil... což mě zrovna netěší, jelikož tak ztratím postup u virtual pro...

každopádně co je ještě horší... k dispozici je pouze jeden jazyk komentáře, čili pokud si stáhneš českou verzi, budeš tam mít pouze ten český... já si teda nechal Origin v eng stáhlo mě to tedy alespoň anglický komentář, ale stejně mě to sere, byl jsem zvyklý si to ve 12ce občas přepínat český/anglický/polský, což teď zřejmě nebude možné

epic fail od EA
    KADAS
    KADAS --- ---
    mě na PC nefunguje komentář..nevíte o tom něco??
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    je to sranda s tou fifou. zjistil jsem, že mi to spadne jen když spustím přátelák. když jsem hrál Ultimate team anebo online, zápas naskočí v pohodě. zato mi to pro změnu kleklo když jsem Ultimate team režim opouštěl. :) fakt dobrodužství!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam