• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    BULLDOCZEK: černý sou z týmu týdne, jinak věci okolo fut sou docela dobře shrnutý tady:
    FIFA Ultimate Team Guide
    http://futguide.com
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    TRISTRAM: rozhodne je nutnost mit aktualni ovladace ke graficke karte. na starejch to nejede.
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    problem se spustenim,
    mam originalni(koupenou) fifu 13, takze zadnej crack a pod. Problemy byly uz pri instalaci, kdy se mi hra nechtela "spojit s originem" a aktivovat. To se nakonec podarilo, misto z dvd instalovano stažením hry. To se dokoncilo.
    Ted kdyz chci hru pustit, tak se chvili "nacita", tak 3-5vterin-to zn. tmava obrazovka a pak to cele spadne, proste se to nepusti.
    Neměl jste někdo taky tenhle problém, nebo nevíte co s tím?
    Win7 64bit.
    BULLDOCZEK
    BULLDOCZEK --- ---
    Dotaz na karty ve FUTu... Jsou zlatý, pak nějaký ty lepší zlatý a pak ty černý? Na ty je taky možný narazit v balíku? A v čem jsou ti hráči lepší, mají vylepšený statistiky?
    HLEN
    HLEN --- ---
    MICKEY_MOUSE: ja nevim, ale tad to moc lidi na PC nehrajem, ne ?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tak ještě jeden pokus: Prosím vás, můžete někdo na PC zkusit, jestli vám funguje upload videa uloženýho v Replay Theatre? Děkuji. :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Prosím vás, můžete někdo na PC zkusit, jestli vám funguje upload videa uloženýho v Reply Theatre? Mně funguje upload přímo ze hry, když přeruším hru, zapnu replay a rovnou ho uploaduju. Ale když si replay uložím a pak v My Fifa/Replay Theatre ho chci uploadnout, zobrazí se hláška "Retrieving information from EA Sports Football World". Zkouším to už třetí den a nic. Píšu si s podporou EA Sports a zatím to nepomohlo. Potřebuju zjistit, jestli se to děje jenom mně anebo to nejde nikomu. Díky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: dík! už mi to funguje, já to měl předtím obojí na max a furt jsem netušil, jestli to tam je nebo ne. teď už super.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: jsme to tu u 12 něják pak zbojkotovaly , protože to bylo hrozně nepřehledné v těch statistikách ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: jasně hrajou ti orogo sound od EA a ty chorály dohromady ... akorát prostě musíš vyvážit tu hlasitost EA soundu s těma chorálama , tzn EA zvuky trochu stahnout tak 3-2stupně
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PS3kari :) hrajete nejakou ligu spolu jak loni? :) ja si pro hru bezim az dnes...sem driv nestihal
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PAN_ILFORD: zadna
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: zkouším ty tvoje chorály, a dotaz - ty chorály jsou jakoby zvuky publika navíc? Jako že se ještě přidají k tomu randálu, kterej je už ve hře? Crowd jsou diváci od EA a User Chants je to, co si do hry přidám? Chápu to dobře?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    10, ale jestli jí chceš zkoušet, tak seš sebevrach. kdokoli, kdo to udělal ti doporučí to samý: kup si gamepad
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    prosimvás, která fifa se ještě dala v pohodě hrát na klávesnici?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ty rozcvičující se hráči mě při hře docela serou, protože maj žlutý rozlišováky a pak si myslim, že je to postranní, kterej zvedá praporek a přestanu hrát
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HLEN: ja zatim rozjel karieru. prijemny zmeny proti minulymu roku, co se tyce zpracovani. na komentari (anglickem) hodne zapracovali, dve komentatorske dvojice byly uz loni, ale letos jsou nove vstupy reportera informujici treba o stavu zranenych hracu, a take o deni na ostatnich hristich. pred zapasem, jeste v menu, je vetsinou kratky komentar, co se bude v tomto kole hrat. a po zapase reporter precte komplet vysledky.
    stejne tak jsem si vsimnul detailu jako, ze treneri stoji behem zapasu pred stridackama, a zahlidl jsem mam pocit i rozcvicujici se hrace za postrani carou. nic zasadniho pro hru, ale prijemny detaily. jedu teda manazerskej mod, clovek tam oceni, ze po zapase je vic statistik k jednotlivym hracum nez byvalo. pridali tam vedeni reprezentacnich tymu, ale zatim jsem na zacatku prvni sezony, takze me jeste zadna repre neoslovila.
    HLEN
    HLEN --- ---
    a parite nekdo karieru a nebo jiny mody ? ... ja se zasekl na UT a u 11 mi to vydrzelo celej rok, tak abych neco neprehledl ....
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    THESTOUPA: jestli je to tak, tak budiž. jinak to přepnutí na offline sestavy tam je jak jsi psal, ale to tlačítko je tak dobře maskovaný, že bych ho asi nikdy nenašel, kdybych nevěděl, že tam mám něco hledat.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: ty zabery pri stridani maj pro zakryti loadingu. na konzoli to celkem chapu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam