• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    HLEN
    HLEN --- ---
    a parite nekdo karieru a nebo jiny mody ? ... ja se zasekl na UT a u 11 mi to vydrzelo celej rok, tak abych neco neprehledl ....
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    THESTOUPA: jestli je to tak, tak budiž. jinak to přepnutí na offline sestavy tam je jak jsi psal, ale to tlačítko je tak dobře maskovaný, že bych ho asi nikdy nenašel, kdybych nevěděl, že tam mám něco hledat.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: ty zabery pri stridani maj pro zakryti loadingu. na konzoli to celkem chapu.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    THESTOUPA: moc díky, mrknu na to, to jsem přehlídl.

jinak jsem čím dál víc nadšenej. oproti jedenáctce hroznej posun v hratelnosti a hlavně fotbalovosti. zápasy, který hraju, jsou plný skvělých situací, kompl mi přijde, že fakt přemejšlí a hraje variabilně, nebojí se pálit, kombinovat, centrovat, rozehrávky přímáků i nepřímáků mají myšlenku... vznikají nádherný akce na obou stranách, včetně kiksů při příjmu centru, zpracování, koncovce... a hlavně mi to přijde celý takový hodně přirozený. akorát sakra to desetivteřinový nic při každým střídání těžko snáším. proč tahle krávovina, když to jinak je takový krásně plynulý, žádný zbytečný zdržování. :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    ...ted jsem na to kouknul, na PS3 se ty match day soupisky vypinaj trojuhelnikem. a uprostred obrazovky na vyberu tymu to ukazuje jestli je to zaply.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: pratelak IMHO spoustis spravne. ja hrace jeste zadnyho netvoril, tak nevim jak se to chova. nicmene v tom pratelaku je defaultne match day (tj. aktualni soupisky + forma hracu) zaplej, ale mel by tam jit vypnout pro pouziti klasickych soupisek. predpokladam, ze pak by se asi meli pouzit tvoje upraveny soupisky, pokud to mas ulozeny...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    touhle rozehrávkou přímáku mě kompl dost příjemně překvapil: http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/137234269

to bylo už ve dvanáctce, takhle vymazlený standardky? mimochodem - v tomhle špílu kopal čtyři, každá proběhla úplně jinak a na každou byla radost pohledět, i když to třeba i kopnul vedle;

a ještě si dovolím dotaz: vytvořil jsem si nového hráče, a šoupl jej do sestavy mého týmu. v režimu turnaje jej mám v základní sestavě tak, jak jsem to chtěl. ale když dám obyčejnej přátelák (tak říkám tomu EAS FC Match Day - Free Kick), nemám ho k dispozici. dělám něco blbě anebo je ten vlastní hráč omezenej jen na některý hermí módy (a pokud jo, proč zrovna přátelák mezi ně nepatří)? anebo je přátelák někde jinde a ten EAS FC používá aktuální synchoronizovaný sestavy, tudíž bych chápal, přoč tam ten můj panák není? furt mám problém se v těch milionech herních voleb pořádně zorientovat.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    dva nováčkovský:
    - jde nějak změnit jazyk v menu hry?
    - jde nastavit, aby se mi při přáteláku automaticky nabízel jako soupeř náhodně vybranej tým a ne pokaždý rival? v jedenáctce to šlo. :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    tak jsem prvne potkal poradnej impact engine fail. za celou dobu hrani dvanactky jsem nic takovyho nevidel, ale ve trinactce to prislo po par zapasech :-)

Botafogo 0 – 1 Atl. Mineiro | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/137195493
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: pokud si uplně vynechal FIFU 12 tak asi nechápeš no :))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    přiznám se, že jsem těma všema možnostma docela zahlcenej, nevím co dřív a co kde vlastně všechno je. je vidět, že myslej na ty, kdo u toho sedí denně a mydlí jeden špíl za druhým, a to je určitě dobře. mě zaujal Football Club a jeho výzvy. třeba naskočím do zápasu v 59. minutě, Borussia prohrává 3:1 a potřebuje neprohrát, aby udržela šňůru 31 špílů bez porážky. adrenalin! :) v 85. minutě pálím k tyči a v 88. mě sejmuli ve vápně, takže penalta a vyrovnání. JO! :) btw vzpomínám na hodně starou FIFU, kde se simulovaly zápasy tak, že se člověk koukal na tabuli oznamující dění na hřišti. a kdykoli mohl zápas stopnout a dohrát jej. to mi přišlo skvělý, ale tuším to pak už nikdy do FIFY znovu nedali.

oproti FIFA 11 tuna změn, i v ovládání. nejen, že se na manuál úplně jinak míří/přihrává/centruje/střílí, ale i docela dost věcí v ovládání se teď dělá úplně jinak, a nejde zdaleka jen o to nový taktický bránění. ale celkově za mě dobrý, líbí se mi to a ten posun od toho, co jsem hrával dřív vidím jednoznačně správným směrem. *ere mě akorát, že pro spuštění hry musím pětkrát něco stisknout a k tomu ještě vybírat kniplem nahoru dolů, to fakt nechápu proč tahle trýzeň. a při střídání čumím deset vteřin na záběr chlapa, kterýho budou střídat a nedaří se mi to ničím odbouchnout, asi to nejde.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ale zvýhodním dnes aspoň svůj tým a mrknu, jak to zahýbá s jeho chemistry.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: ach! upřímně - věřil jsem celkem pevně v nějaký kouzlo, který to všechno udělá automaticky. :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: http://www.youtube.com/watch?v=FGAcd8vjyik
    to co potřebuješ začíná 2:55
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: přesně nastavíš ke každému týmu co chceš a zbytek jede jako předtim tzn EA sound ...

najdeš to na youtube ... jak na to ... je to snadny jak facka
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    jo, a jestli mi někdo prozradí, kde zjistím, za co vyšuměly ty moje předplatitelský bonusový kódy co jsem našel v krabici s hrou, má bod.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: a prozradíš púrosím tě, kam to nakopčit, aby to fungovalo? ať s tím nelaboruju, na první pohled mě nic jednoznačně netrklo. zatím si fifu 13 užívám hlavně jako restartér, debugger a leštič průserů, tak si to sám nechci ještě víc zkomplikovat. díky.

btw asi jsem pochopil, že ty chants se přiřadí každýmu týmu a ten, kterej nemá to štěstí a není v tom seznamu bude mít na stadioně default hukot od EA? nebo je v tom nějaký jiný kouzlo?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    doporučuju trochu stahnout v nastavení hlasitost zvuku i diváků protože ty chorály pak nebyly moc slyšet a taky si vosolit repráky :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    taky zkusím ty chorály, díky. nicméně mně komentář funguje, ale je jen anglickej s tím, že mám na výběr mezi dvěma komentátorskýma dvojicema. mám to z předobjednávky na gamehouse.cz včetně plechové krabice s Messim a dvěma bonusovými kódy, který jsem zadal po instalaci, ale doteď netuším, k čemu byly.
    v každým případě ale PC verze dost průser, snad každýmu to nějak blbne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam