přiznám se, že jsem těma všema možnostma docela zahlcenej, nevím co dřív a co kde vlastně všechno je. je vidět, že myslej na ty, kdo u toho sedí denně a mydlí jeden špíl za druhým, a to je určitě dobře. mě zaujal Football Club a jeho výzvy. třeba naskočím do zápasu v 59. minutě, Borussia prohrává 3:1 a potřebuje neprohrát, aby udržela šňůru 31 špílů bez porážky. adrenalin! :) v 85. minutě pálím k tyči a v 88. mě sejmuli ve vápně, takže penalta a vyrovnání. JO! :) btw vzpomínám na hodně starou FIFU, kde se simulovaly zápasy tak, že se člověk koukal na tabuli oznamující dění na hřišti. a kdykoli mohl zápas stopnout a dohrát jej. to mi přišlo skvělý, ale tuším to pak už nikdy do FIFY znovu nedali.
oproti FIFA 11 tuna změn, i v ovládání. nejen, že se na manuál úplně jinak míří/přihrává/centruje/střílí, ale i docela dost věcí v ovládání se teď dělá úplně jinak, a nejde zdaleka jen o to nový taktický bránění. ale celkově za mě dobrý, líbí se mi to a ten posun od toho, co jsem hrával dřív vidím jednoznačně správným směrem. *ere mě akorát, že pro spuštění hry musím pětkrát něco stisknout a k tomu ještě vybírat kniplem nahoru dolů, to fakt nechápu proč tahle trýzeň. a při střídání čumím deset vteřin na záběr chlapa, kterýho budou střídat a nedaří se mi to ničím odbouchnout, asi to nejde.