• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: tam právě koukám a nic jsem neobjevil.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    leda tady, ale sem ve vlaku tak to nemůžu moc zčeknout
    Mistrovství ČR v počítačových hrách | PLAYzone.cz
    http://www.playzone.cz/MCR
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    nevíte někdo, jestli jsou někde online ke zkouknutí záznamy z mistrovství ČR v počítačových hrách co proběhlo tenhle víkend?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: nevim jak PC, ale na konzolich je to bohuzel uz nekolik let jen jako video.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    prosím vás - jde uložit replay tak, aby šel pak zas otevřít v tom editačním okně a moh jsem si v klidu měnit kameru, převíjet tam a zpět atd.? nebo se to už ukládá jen jako to video a šmytec?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    licence
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: to jsou hrozný parchanti ... :D
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: koukal jsem ted na ty turnaje, prednastaveny mezinarodni souteze jsem tam nenasel. takze leda si to tam vytvorit jako custom, to by snad mohlo jit. i kdyz mi prijde, ze vyber narodnich tymu tam je celkem omezenej.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    sem myslel, že sem nastavil práva pro všechny... teď už by to malo isť
    BULLDOCZEK
    BULLDOCZEK --- ---
    Tak já se taky hlásím... BulldoCZek (x360)
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    jinak, jestli me nekdo muze dat na nastenku, tak mam na originu a v EA nick TyraelCZ
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    to zas nevim, jak na tom budu, ale napiš svůj origin nick a přidám si tě
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    ja se dneska vratim domu az zitra, ale zitra bych dal :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    tak čekni nástěnku voe, dáme mač za chvíli...
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    hmm, to je škoda, švagr to má na xboxu, ja na pc, tak zvažoval, že si pořídí xbox live, ale když to nepůjde, tak to nemá cenu
    nemám tam nikoho v přátalích, připadám si jak forever alone
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    tyhle funkce sou vrámci platformy jak ve hře tak na webu, ale porovnatelný to neni, navíc na konzolích v onlinu sou zdatnější soupeři
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    TRISTRAM: pokud vim, tak cross-platform multiplayer FIFA nema. a s tim pridanim do pratel - to leda, ze by slo nejak na tom FIFA fotbalovym webu, ale nikdy jsem to nezkousel, takze netusim jestli jsou tam nejaky takovyhle komunitni funkce.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    do prátel se dát můžou, hrát proti sobě ne a výsledky porovnávat leda sami, systém to neumí
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    a nevite teda jestli proti sobe muzou ve fifa13 hrat kamosi co maj PC a xbox360? A jestli se můžou dát do přátel a porovnávat si výsledky?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    jinak info k těm updatum nakonec tady:
    FIFA 13 Update | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/news/fifa-13-title-update-02
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    TRISTRAM: mne to prave prijde divny. mam taky rozjetou karieru, kde hraju vsechny spily, jsem v tymu za hvezdu. ale vcera mi psal kamos co ma ps3, ze se mu tohle deje. ja to zkusil u sebe a deje se mi to samy, vybrali jsme si rakouskej Salzburk, ale to snad je fuk. kazdej zapas jen simulace, tak hledame, jestli v tom neni neco skrytyho, co nam nedocvaklo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam