• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    a jeste jeden - jde hrat koop v tymu tak, aby kazdej ovladal jen jednoho hrace, cili neprepinalo se ovladani? neco jako be a pro, ale vic lidi v tymu.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    chci se zeptat - jde hrát turnaj a v mužstvu mít svýho virtuálního profíka, kterýho jsem si vytvořil v kariéře? případně libovolnýho jinýho ručně vytvořenýho hráče?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: LOL, tak to respekt. me by nebavilo se s tim tu ctvrthodinu srat :-)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    THESTOUPA: měl bys spíš víc trénovat, můj kámoš na PS3 zápas bez míče vyhrál 1:0. :) prej dal z první akce poslepu gól (hraje to na poloautomat) a zbytek nějak ubetonoval/upřihrával.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    fuck, tak me trinactka finalne nasrala a na karieru seru. srala me celej minulej tejden, protoze asi od toho posledniho patche se mi to pri kazdym zapase v kariere odpojilo od EA serveru, takze jsem nedostaval zadny XP a mince. ale finalni kapka prisla dneska. vcera v noci jsem dohral prvni sezonu. dneska si k tomu sednu, ze projedu prestupovy obdobi a dam si par zapasu. po vic nez hodine ladeni sestavy a dohadovani prestupu jsem se dostal k prvnimu pripravnymu zapasu. jeste jsem pred nim premyslel, jestli si to radsi nemam rucne ulozit, ale rikam si, ze kdyz se mi nekdo zrani, tak to necham byt neb takovej je zivot. a stejne se to furt savuje samo. spustim zapas a on se mi do nej nenacte model mice! no, s neviditelnym micem fakt hrat neslo. tak co s tim? rikam si, ze vyskocim ze hry, stejne by se ten progress v kariere mel postupne ukladat... hovno, vlezu znova do hry a jsem na zacatku sezony. mno, na tohle uz nejak nemam nervy.

no ball | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/140565468
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: dík, to je vono!
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    skill games - change player/team nebo tak nějak
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    kde si změním fotbalistu, který se mi zobrazuje v menu? už jsme to jednou nějak dokázal, ale nemůžu si vzpomenout jak ani to nikde najít. díky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: dík za link.
    jinak - jestli to je o hovně nebo ne, to bych právě rád viděl. :) přece jenom, člověk by měl tyhle akce vnitřně podporovat a přát si, aby byly o něčem.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    tak pravděpodobně z toho bude nějakej mini report na tomhle kanále
    EA SPORTS TV - speciál o finále MČR 2012 | EA SPORTS FIFA 13 - komunitní portál pro hráče FIFA 13
    http://www.easports.cz/fifa13/clanek/ea-sports-tv-special-o-finale-mcr-2012
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    jj koukám, že tam nic neni :-). že se ti seru do života: dyť to musí bejt stejně uplně vohovně ne?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: tam právě koukám a nic jsem neobjevil.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    leda tady, ale sem ve vlaku tak to nemůžu moc zčeknout
    Mistrovství ČR v počítačových hrách | PLAYzone.cz
    http://www.playzone.cz/MCR
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    nevíte někdo, jestli jsou někde online ke zkouknutí záznamy z mistrovství ČR v počítačových hrách co proběhlo tenhle víkend?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: nevim jak PC, ale na konzolich je to bohuzel uz nekolik let jen jako video.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    prosím vás - jde uložit replay tak, aby šel pak zas otevřít v tom editačním okně a moh jsem si v klidu měnit kameru, převíjet tam a zpět atd.? nebo se to už ukládá jen jako to video a šmytec?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    licence
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: to jsou hrozný parchanti ... :D
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: koukal jsem ted na ty turnaje, prednastaveny mezinarodni souteze jsem tam nenasel. takze leda si to tam vytvorit jako custom, to by snad mohlo jit. i kdyz mi prijde, ze vyber narodnich tymu tam je celkem omezenej.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    sem myslel, že sem nastavil práva pro všechny... teď už by to malo isť
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam