• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: ale to jo, ale furt je v mančaftu dvacet chlapů a porovnávat jednoho s druhým a pamatovat si, co na kom bylo/nebylo fajn je akce na celej večer, aspoň pro mě.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    no ale dva hráči se porovnávaj docela vklidu, aspoň v manager módu v menu
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: no, přesně tam, kde si kliknu na tým a zobrazí se mi to jeho info bych u těchhrášů vidět u každýho v řádku krom kolik měří a váží i všechny jeho atributy. To by bylo úplně ideální. Takhle musím na každýho kliknout a s tím už se pracuje a porovnává hodně nešikovně.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    no můžeš si vlevo vybrat tým, jakej chceš... jinak nevim, co hraješ za režim, ale ve všech, co za něco stojej, se atributy měněj...
    existuje DB Master 2012 a za nějakejch okolností pomocí něho de vyexportovat XML z databáze FIFA 13, ale přesně nevim jak, neni to zas tak jednoduchý
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: to vypadá super, ale furt to není to co hledám. Mně jde o to mít v jedné tabulce celej mančaft s jejich atributama, to jsem tam aspoň nenašel. Mít každýho hráče sólo je pořád dost nepřehledný. Ani v tom nejde třídit. Ideál fakt export do excelu po jednotlivejch mančaftech. Kdysi jsem něco takovýho měl pro PES, nějaká utilita co si to vycucla a pak to parádně šlo vyexportit jak člověk potřeboval.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE:
    Aktivní hráči - FIFA 13 - SoFIFA - Online FIFA DB Searching SoFIFA.com
    http://fifa13.sofifa.com/cz/player/active
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Existuje nějaký program, kterej dokáže z FIFY vytáhnout data se soupiskama a atributama hráčů? Ideálně do nějaké tabulky (Ecel). Hrozně bych ocenil třeba vytisknutou si tabulku s celou sestavou a jejich atributama, abych to měl před sebou všechno naráz a mohl s tím rozumně spekulovat. :)
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    Na zboxu se to deje taky-neviditelny mic- pekne napaleny sme s kamosem vyhrali 1:0. Byla to velice surealisticka hra :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    THESTOUPA: ve 12 by se takhle dalo docela slušně cheatovat. pomocí pár kliknutí (v příslušnym sw) bys změnil texturu balonu tak, aby černej balon byl bílej a pak nastavil jako default právě ten černen balon, kterej např. já vůbec nevidim a sere mě to. sám bys viděl bílej balon, zatimco soupeř by (ne)viděl ten černej
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    no, jasne, kde to nastavit dopredu vim. ale kdyz se mi to stalo v ty kariere, tak uz to asi reseni nemelo (tam jsem proste neprisel na zpusob jak ten mic zmenou neceho jinyho reloadnout). v online by to teda bylo opravdu vtipny :-)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    v některejch zápasech se to "nenastaví" proto, že nastavení míče do online režimu funguje jenom pro domácí tým. takže jestli budeš hrát venku, je to podle soupeře (a ten může mít implicitní nastavení). jenom si nejsem jistej, jestli tahle chyba s neviditelnou texturou míče je i v online režimu
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Určitě to před zápasem měnit jde (ale je možný, že v některých módech ne). Nicméně se to nastavuje i obecne tady: Customise FIFA / Settings / Game Settings and then change your ball to anything but default.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: dik, pokud se mi to zas stane, tak po tom kouknu. jsem tam ty nastaveni v zapase projizdel kdyz se mi to stalo, ale nejak jsem si nevsiml, ze by tam sel menit mic.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    THESTOUPA: narazil jsem teď na netu na údajné vyřešení toho tvého problému s chybějícím míčem. V nastavení hry si máš změnit míč na jakýkoli jiný než defaultní a mělo by to pomoct.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    zlatý nhl. :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: ted si nevybavim jestli to bylo/je ve fife taky, ale v NHL vzdycky slo zamknout ovladani na jednoho hrace - delalo se to nekde u vyberu ovladani... ale co-op jsem ve fife doma nehral ani nepamatuju, takze jistej si nejsem.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    THESTOUPA: a offline nevíš? včera jsme to chtěli zkusit s kámošem u něj na playstationu a jediné co kooperativně šlo byla hra, kde se nám přepínalo ovládání jako v klasickým mači, akorát jsme tam běhali dva a střídali se. zpočátku celkem zmatek že jsme mysleli, že to nedáme, ale postupně to lepšilo a po pár špílech už se hrál zajímavej fotbálek.
    mám pořád trochu zmatek v tom obsahu fify, je tam toho už tolik, že udržet v hlavě, co všechno je nebo není možný nebo kde se co nastavuje je celkem síla, tím spíš, když tím netrávím denně hodiny. ono je to dobře, že tam toho je kupa, ale pak se takhle lamersky každou chvíli na něco ptám.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: online tam snad stale jeste jsou ty virtual pro matche, kdy kazdy ovlada jednoho hrace cili idealne se hraje 11 vs 11 (hralo se to snad s vlastnim pro, ale ve 13 jsem to nezkousel neb jsem v ni ani svoje pro znovu nevytvarel, tak si nejsem jisty).
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    a jeste jeden - jde hrat koop v tymu tak, aby kazdej ovladal jen jednoho hrace, cili neprepinalo se ovladani? neco jako be a pro, ale vic lidi v tymu.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    chci se zeptat - jde hrát turnaj a v mužstvu mít svýho virtuálního profíka, kterýho jsem si vytvořil v kariéře? případně libovolnýho jinýho ručně vytvořenýho hráče?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: LOL, tak to respekt. me by nebavilo se s tim tu ctvrthodinu srat :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam