• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    BULLDOCZEK: rozumím ti, ale mně tady nejde až tak o fotbalový situace jako o to se naučit obehrávat obránce. čili trénink. a tudíž je pro mě fajn, když dokážu nasimulovat režim, kde se do co nejvíc takových situací dostanu. v klasickém tréninku mi to přijde nešikovné, protože tam mám pocit, že ti "protihráči" až tak moc vážně nehrajou, to už mi přijde lepší snížit obtížnost a hrát přáteláky.
    BULLDOCZEK
    BULLDOCZEK --- ---
    MICKEY_MOUSE: Já nevím, možná mám na to jinej pohled, ale mě ty nižší obtížnosti přijdou divný. Hráči se chovají naprosto nepřirozeně a s fotbalovými situacemi to nemá vůbec nic společného. Nevím, jestli hraješ fotbal normálně, ale pokud ano, tak se ty vyšší obtížnosti hrají docela dobře...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    BULLDOCZEK: tím si právě nejsem jistej, že se na vyšší úroveň líp učí. nedostanu se do tolika příležitostí, abych si to osahal. zkoušel jsem to, pamatuju, jak jsem kdysi když jsem se rozhodl přejít na manuální ovládání hrnul hned do Legendary. a pak po pár špílech jsme zjistil, že za celej špíl si v klidu nepřihraju. tak jsem naopak najel na Amatéra a pokorně v něm odehrál půl sezóny a byl jsem za to vděčnej.
    BULLDOCZEK
    BULLDOCZEK --- ---
    MICKEY_MOUSE: imo má, na vyšší úroveň je to úplně jiná hra, taková reálnější, takže se ti bude i lépe hrát a rychleji se to i naučíš. Věř tomu, že příděly dostávat nebudeš.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    jinak k tomu mýmu snažení se o obejití obrany - zkouším teď svědomitě používat v útoku při pohybu i zpracování L2 a L2+R2 a je to o poznání lepší. tak by to mohla být cesta dál. zatím to zkouším na Profesionála, chodit vejš zatím nemá cenu.
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    tak ten vcerejsi bluescreen mi snizil nasobitel asi na 0,62...
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    jo, tak jsem musel preinstalovat origin a uz to jede
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    funguje Vám ted nekomu origin? nechce se mi to prihlasit online
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    BULLDOCZEK: to moch bejt výpadek ea serveru, vůbec bych se nedivil
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    BULLDOCZEK: aha, tak to je dobry, no. Tak stejne me mrzi, ze jsem to nedohral, byla to pro me docela slusna vyzva proti tomu manikovi, byl oproti me dost dobrej, rozebiral si me jak stavebnici.
    Kdyz jsem hral tu tydenni vyzvu proti tomu fifa ultimate teamu,jak tam hraje mesi a runy, tak jsem si to dal s tim svym peklo bronzovym tymem, zkousel jsem vyssi obtiznost a prohraval jsem treba 0-3, tak jsem to jeste pred koncem vzdal a sel jsem na to znovu s nizsi a az pak kdyz jsem prohraval 1-2 tak jsem to nechal a zjistil jsem, ze i za prohru dostanu prachy, ale kdyz to vzdam, tak ne:D moje chyba:)
    BULLDOCZEK
    BULLDOCZEK --- ---
    TRISTRAM: Zůstane výsledek, kterej byl při odpojení... Je jedno, jestli vedu 4:0 nebo 1:0. Pak je tam ještě to zvýhodnění (ale to si nejsem jistej), že pokud se neodpojuješ, získáváš víc těch FUT mincí. V tom přehledu tam máš nějakej násobitel DNF a mě to v tuhle chvíli násobí výdělek x1,25.

Ale třeba se mi stalo, že jsem vedl 3:1, spadlo mi připojení a zápas se vůbec nepočítal (nepřičetl mi prohru). Ono to asi vyhodnocuje, jestli to bylo zaviněný, nebo ne.
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    BULLDOCZEK: co se pak stane? Nejaka kontumace, dostanes vyhru? me ta fifa 13 nejak strasne zlobi, meljsem problem uz s instalaci a ted mi obcas spadne, nebo nejde zapnout.
    BULLDOCZEK
    BULLDOCZEK --- ---
    TRISTRAM: To mě vždycky strašně nasere... :) Vedu po půli 4:0 a soupeř se odpojí. To ode mě dostane vždy tolik jmen... :)
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    vcera jsem se prihlasil do turnaje online, prvni zapas jsem si docela daval, i kdyz statistika byla hodne vyrovnana 8/4 vs 8/4 na strely, a drzeni mice 50%, takze zcela vyrovnany, on mel nejaky fauly a ja vyhral 3-1. Nicmene, druhy zapas jsem totalne projel, to uz byl nejaky skiller, dostal jsem 2-0 a jeste jsem mohl byt rad, protoze jsem mel jednu strelu na branu a on asi 14. neuveritelne me drtil a predvidal kam dam mic a porad mi ho bral a ja se nemohl totalne prosadit a s tim svym kripl tymem se probit na jeho polovinu, byl vsude.
    No a dostal jsem bluescreen, takze si ten dotycny ted asi mysli, ze jsem se odpojil a vzdal to:/
    BULLDOCZEK
    BULLDOCZEK --- ---
    1v1 se imo vyplatí nejvíc používat u křídel, pokud se podaří obejít protihráče, vznikají z toho slušný přečíslení. Na vápně už se spíš snažím soupeře vyťukat, eventuálně si vytvořit prostor na střelu. Jiná situace samozřejmě je, když jdu do otevřený obrany a vím, že za stoperem nikdo není a nebude. To kličku zkouším. Základ je samozřejmě pustit sprint...

Mimochodem, včera se mi povedl dobrej fail (FUT). Měl jsem v balíčku Pepého, chtěl jsem ho prodat (obvyklá cena je něco málo přes 20k) a koupit Čecha. Ale nějak jsem si spletl řády a místo 22 000 jsem dal cenu "kup teď" 2200... Takže Čech bude muset počkat :)
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    MICKEY_MOUSE: Hodne ucinne je pouzivat LB s prihravkou, hrac si zacne nabihat po odehrati. Idealni na precisleni.

Ve 13 jsou velmi ucinne dlouhe strely (v 11 temer nepouzitelne, ted z toho pada spousta golu)

Ad klicky, sem na to uchylnej, tak trenuju jak se da, ale v zapase mam male procento ucinnosti.

PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    mluvim o 1v1, né o oflajnu, ikdyž tam je to do určitý míry taky účinný
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: v poslední době hraju jenom UT a tam tenhle problém řeší to, že hráč, kterej nahrávku do tejhle pozice útočníkovi dává dá "narážečku", tim pádem začne nebíhat někam do vápna. útočník, kterej balon vezme zády ke kase běží směrem od brány a ve vhodnej moment buď pošle lobovanou nahrávku do běhu zpátky na toho nabíhajícího, nebo, když to neni kvůli něčemu možný (ofsajd nebo nabíhající hráč je už moc blízko golmanovi, zpravidla když je na penaltě tak je pozdě, páč golman vyběhne a veme to) tak rozehraje do strany.
    pokud je tahle taktika úspěšná, nabíhající hráč buď zakončuje z voleje na bránu, nebo lépe (rozestavení 4-3-3) rovnou nahraje dalšímu útočícímu spoluhráčoj, kterej dává více méně do prázdnej. to je ještě účinnější, pokud soupeř začne naivně vybíhat s golmanem.
    dávám takhle tak polovinu gólů, ikdyž mě moc nebavěj, samozřejmě.

zbytek gólů dávám prakticky jenom ze střel z dálky, nevim, jestli je to tim ultimate teamem, ale oproti seasons je v tomhle děsnej rozdíl
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    MICKEY_MOUSE: hraju karieru za alkmar. Tam 1na1 pouzivam obcas preslapavacku a pak jak rikas pravym analogem mic predkopnu do strany. Ale to jde jen v urcite rychlosti, vetsinou pri brejku. Ve zformovane obrane to jde samozrejme mnohem hur. Tam hodne plati vodit prave mic hodne nakratko(L2) a pak zrychlit do protipohybu obrance.
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    FLYBOJ: *spoluhraci
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: zapni si hrani rukou jako faul, pak je standardek vic :-)
    jinak teda jeden na jednoho to taky neumim. hlavne kvuli tomu, ze vzdycky v kariere zacinam za tym ze ctvrty anglicky a tam hraci klicky moc neumi, takze jsem se je nikdy nenaucil. podle me to prave na ty klicky chce znat hrace a vedet, co kterej zvladne. a na to ja nemam trpelivost. ale me tam v zasade vubec utika do tyhle hry spousta veci - treba az nedavno jsem zjistil diky tem letosnim testum pri loadingu, ze je tam neco jako vedeni mice na kratko (L2 + R2 pokud si dobre pomatuju). ale v zapase jsem to asi stejne jeste nepouzil :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam