Já online moc nehrávám, spíš proti komplu (baví mě to víc), a tam prostě od obtížnosti Professional prohrávám zápasy hlavně proto, že dostanu branky hlavou - po rohu apod. Přijdu si v těch situacích nepoužitelnej, dělám v podstatě všechno to, co píšete, pravým kniplem si označím nejrozumněj postavenýho hráče, snažím se jím dobře pokrýt soupeře ve vápně, "otravovat ho" aby neměl klid, při tom se samozřejmě snažím míč odhlavičkovat a golmanem taky vybíhám, když to má smysl. Nicméně přes to všechno si přijdu bezmocnej a nic z toho co se snažím dělat a vymýšlet mi moc nepomáhzá. Nevím, jestli třeba nemám mačkat něco co nemačkám, aby se hráč dostal do jakési "hlavičkovací pohotovosti" anebo kde je chyba. Z vlastní zkušeností vím, že kdykoli jsem měl pocit, že hra něco dělá blbě nebo je divně naprogramovaná, vždycky jsem nakonec zjistil chybu u sebe. Proto se pořád snažím přijít na řešení, věřím, že to prostě musí jít, že to mají vymyšlený dobře, jen mi něco podstatnýho uniká. Mně se hrozně líbí, jak je ta hra udělaná, přijde mi, že je v ní skutečně zakomponovaný fotbalový myšlení - kolektivní hra, souhra se spoluhráčema, inteligence, kombinace atd. Tohle všechno v tom vidím a funguje to skvěle. Když se toho držím, hraju skvělý špíly, hrozně se bavím. Ale to hlavičkování furt nějak nedávám.