• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    podle mě to je bug, protože v reakcích na to video píše maník, že se mu stalo něco podobnýho a naskočily mu přes 3 miliony. je to zřejmě zabugovaný a to asi všechno vysvětluje. nicméně přicházím těm skill games na chuť. zjistil jsem, jak zoufale potřebuju pilovat ovládání a tak teď každou chvíli zkouším driblovat mezi tyčema a čím dál míň u toho trápit gamepad.
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    PROCKOOP: taky nechápu za co tam naskocilo tech 75k bodu:)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    asi řikám kravinu - sou tam hajlajty ze všech úrovní...
    Fifa 13 | Skill Games | 79215 in Passing (World Record) | Skill Challenge | PatrickHDxGaming - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=8JsjN_ktqLg

tady to wtf video, třeba ti to pomůže pochopit :-) (a pak mi to vysvětlíš :))
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    no ze dvou pokusů na tom bonusovym kole...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: nerozumím - v rámci jedné série tréninků (přihrávky po zemi) jsou v top5 různí borci (mění se podle toho, jestli jsem na bronzovým, stříbrným, zlatým, bonusovým poli). a když se tam objeví stejnej borec víckrát, má pokaždý jinej počet bodů. takže mi pořád není jasný, z čeho se mu ty body počítaj.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    nn, nakonci je po zlatej úrovni ještě ta hlavní výzva, tak z tej
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: to jako že ty body v žebříčku nejsou body za tu konkrétní úroveň (třeba přihrávky po zemi - bronzová), ale celkově za celou sérii přihrávek po zemi? proč by se ale pak když přepnu na další úroveň (přihrávky po zemi - stříbrná) ten světovej žebříček měnil? vůbec nechápu logiku.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    to bude za tu závěrečnou výzvu v každej kategorii ne? a viděl sem na youtube video, kdy to borcoj uplně nelogicky přidalo 70 000 za jednu nahrávku, a přestože by v žebříčku byl první (pomocí tejhle chyby), ani ho to tam nezapočítalo
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    prozradíte mi někdo, jak to je se světovýma žebříčkama ve Skill Games? Koukal jsem na to, a třeba v bronzové úrovni přihrávek po zemi, kde v podstatě nevím, co bych mohl nějak extra zlepšit (jde o to přihrát asi šesti panákům a je to s automatem, takže není problém to odpřihrávat všechno napoprvní) dostanu okolo 6000 bodů. Mrknu na světový žebříček, a tam jsou hodnocení prvních pěti lidí v rozmezí od jedné a půl miliardy do jednoho milionu bodů. W-T-F??? To je jako co tohlenctotok?
    Když přepnu na jinej Skill Game, vypadá to tam podobně, ale to pořadí i čísla se mění, z čehož usuzuju, že ty astronomický hodnocení nejsou braný jako komplet body za všechny skills dohromady, ale skutečně jen za tu jednu konkrétní dovednostní hru. Něco mi uniká nebo co si o tom mám myslet?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    kdyby to někoho zajímalo, tady je info o tom včerejším patchi: http://forum.ea.com/uk/posts/list/0/2108158.page
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    jak jsem tu psal onehdá, že můj kámoč dokázal zázračně vyhrát s neviditelným míčem 1:0, tak to je úplný nic proti tomuhle: http://www.youtube.com/watch?v=28wotbwDwAg&list=UU2hvPkCnf8wEFFyWTwF8l7g&index=7&feature=plcp
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    narazil jsem úplně náhodou na videa tohodle maníka a pobavily mě. krom toho, že hraje hezkej fotbal podle mýho gusta a s manuálním ovládáním je to i vtipný: http://www.youtube.com/watch?v=dRRsgHAyRs0
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    taky to nikde nevidim, dokonce sem si ani nevšim, že by se mi něco updatovalo... ale jestli něco vyšlo, pravděpodobně se to bude týkat hlavně FUT, protože byl teď v tejdnu solidní výpadek zrovna na happy hour
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    kdybyste někdo narazil na info o dnešním patchi, hoďte sem link, já to nikde nenašel. ď.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    hraj Seasons v hlavnim menu
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: já nevim! :) čert se v tom vyznej. nebudu tvrdit, že se v tom online menu nějak extra orientuju, spíš tápu selským rozumem. prostě vlezu do menu On-line / Vlastní zápasy / Zápasová lobby / 1 on 1 a tam se s někým spojím. v podstatě mi ani nic jinýho nešlo udělat.
    jo, ještě jsem zkusil vejít do lobby "Manuální ovládání", založil hru a čekal, ale nedočkal se. asi jsem za exota :) jak já bych si rád zahrál s někým, kdo to taky neumí, ale hraje na manuál...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    nehraješ náhodou ultimate team? :-) to je trošku specifickej online režim... :D
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    zkusil jsem si zahrát online, a nechápu jednu věc - dal jsem dva špíly, oba formou že jsem vlezl do lobby a tam se připojil ke špílu. v prvním případě bylo všechno jak jsem čekal, ale ve druhým když jsem si chtěl před zápasem vybrat formaci, nenašel jsem v seznamu žádnou z těch, který mám poukládaný a používám je. čím to?
    jo, a ještě mě překvapilo, že borec proti mně hrál za Barcelonu a v týmu měl i Cristiana Ronalda. :) to je zase co tohleto? kde se tam vzal?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    TRISTRAM: já hraju všechno na manuál. mně to jinak nebaví.
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    MICKEY_MOUSE: to je paradni! Zkousel jsem to o vikendu jak jsi rikal s tim kroutenim falase(levy knipl nahoru) a fungovalo to, tohle je super tutorial. Diky tomuhle se to musim naucit!:)
    Zatim jsem strasne impotentni v utoku pri zapasech online. Nekdy mi to sice jde a strelim tam par dobrych golu, ale jindy ve vylozeny sanci ani netrefim branku, nebo to dam primo do brankare. To chce holt cvik. Prohravam tri nula, za zapas se nedostanu poradne k sanci, pak protihrac zrejme dvakrat zaspi, ja si ho rozeberu peknou kombinaci, objevim se sam pred branou a jsou to goly na tri dva a stejne prohraju:) holt nedostat ty goly.
    Taky me ale stvou ty online zapasy, kdyz se to trha, zrejme kvuli rychlosti pripojeni protihrace, nebo jestli servery originu, nevim, ale nekdy se to skube strasne a taky se to obcas i zastavi a jako by se to nacita a pak teprve pokracujem.

S jakym nastavenim ovladace hrajete (s asistenci, s poloasistenci,bez asistence) ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam