• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    TRISTRAM: a PROCKOOP:

bavime se o ultimate teamu doufam? ;)

jako v ultimate teamu si muzete poskladat co chcete, zalezi jen na tom, jak si to postavite, nicmene je potreba brat v potaz i souhru maniku v teamu, jinak team (resp. hraci) ztraci na efektivite
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    PROCKOOP: hm, to asi jo no, ale pak bych uvítal, kdyby se mě to zeptalo, chcete hrát s takovým soupeřem? i když to úplně není ten problém-nevadí mi tolik proti němu hrát, i když je to trochu nevyrovnaný, kanárci jsou nějak moc rychlý a mrštný. Spíš je to takový divný, hrát sezonu o pohár a postup do vyšší divize s nároďákem.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRISTRAM: no nemám to potvrzený, ale systém se vždycky snaží najít soupeře, kterej - pokud nehraješ za reprezentaci - za žádnou reprezentaci taky nehraje, ale když to nemůže nikoho najít, tak je lepší hrát proti repre, než abys hrál proti někomu např. z desátej divize, když sám hraješ první
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    TRUMPETKA: vcera jsem proti nekolika takovym hral, neskutecny, po tom co jsem se za nim honil asi pul hodiny, nadbihal mu, clonil, obsazoval hrace, tak proste udela *blink* klicka, klicka klicka klicka, kliiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccckkkkkkaaaa a gol. a gol. a jeste jeden. a zase gol. a prohra 1-6 se mi fakt nelibila.
    A nepochopil jsem, ze kdyz dam online sezonu, a hraju za nejaky prvoligovy klub, jako napr. Chelsea, tak si protihrac muze vybrat reprezentaci? brazilii? V online sezone? To je proste divny, to bych treba omezil na ligovy kluby. vzdyt to je blbost ne? Asi to hleda podle vykonosti, ale hrat proti narodaku online sezonu mi neprijde uplne ok.
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    a mam dotaz - je mozny jeste ziskat season pass?
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    MICKEY_MOUSE: absolutne souhlasim, nicmene jiste triky je obcas treba udelat, i kdyz to je jen nejaka "blbustka" ala fakemove ..... jakmile hraju proti takovymu supakovi a je to treba 3:0 v polocase a proste mu ten balon nevezmu, tak jen stojim na miste a cekam, az si vyhraje, nebo si dam pro jistotu jeste ze 2 vlastence.............. triky ano, ale odtud potud
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    skoda ze nemam zaznam, ale povedlo se mi dat gol brankarem pres cely hriste vykopem (ale zrejme zamerne to protivnik pustil, vedl a mel jasnou herni prevahu)...

muj vykop, jeho golman vybehl az na hranici velkyho vapna, balon letel, jeho golman misto vyskoku si lehl a balon proletel s jednim odrazem az do branky :D
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tady je zrovna jedna včerejší gólová kompilace od toho maníka. Takovejhle fotbal se mi líbí:
    Head2Head Compilation #1 | FIFA 13 Manual Controls - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ycq6EWnddlE
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Je dobrý si ji dát postupně celou od začátku. Člověk to pak víc prožívá. :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Je to uživatel FluorescentFIFA a nejraděj mám od něj sérii Road To Manual Mastery:
    FluorescentFIFA - YouTube
    http://www.youtube.com/feed/UC2hvPkCnf8wEFFyWTwF8l7g
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: dej link :-)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: jojo, jsem rád, že to tam je pro ty, kdo se tímhle baví, a zároveň se s tím naštěstí nesetkávám jinde než na youtube. Čili to EA zvládli zapracovat dobře - puberťák se vyblbne a kdo chce hrát fotbal si ho zahraje. Akorát se člověk moc nepokochá brankama na youtubu, protože většinou narazí na kompilace přávě takovejchle pitomin. Já si naštěstí když mě chytne chuť se pokochat našel kanál člověka, kterej taky hrává na full manual, akorát podstatně líp než já, a ten dává sestřihy svejch online zápasů a u toho se opravdu bavím. Takže jsem úplně spokojenej. :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: naštěstí to neni nějak extrémně účinný, protože když člověk hraje proti těmhle "skillerům" tak se jim povede tak jedna akce za zápas
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Já se přiznám, že jediné, co mi na FIFA skutečně vadí jsou ty nepřirozené cirkusákoviny. Jo, když se sem tam zkusí parádička, je to hezký. Ale jak je někdo začne "používat" a řetězit jednu fintu za druhou, úplně mi tu hru znechutí. Asi jsem divnej, ale píšu to jak to cítím. Mnohem radši mám třeba hezkou kombinaci, zaseknutí míče, změnu tempa, načasovanou přihrávku nebo umístěnou šlupku než osm kliček v řadě, přehození balónu přes hlavu a nůžky na závěr. Tohle mi neříká vůbec nic. Naštěstí to není nutnost používat a dá se hrát moc hezkej přirozenej fotbal.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    JOPS: ten borec dělá někde pro EA a trochu si to upravil...
    JOPS
    JOPS --- ---
    THESTOUPA: hele jako hosi, mam dotaz k tomuhle videu. To jako fakt ? :)))) kurva, nektere veci mi prijdou docela drsne, jako ten gol z penalty ci ten posledni gol, kdy ho tam dopravi s premetama :))))
    KACZER
    KACZER --- ---
    cus, sem tam hraju na pc online..tak kdyby si nekdo nekdy chtel zahrat s lamkou a nasbirat par bodu na me :))) tady je id : Pokyc
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    LOL

FIFA 13 "Playbook 2" Goals Compilation - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=YHCMAqdSc64
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Tak GL bude prabebly 24.12. v nějakej verzi 1.0. Ale dělaj to mlaďáci a velí tomu slovák, takže radši budu mít menší očekávání. Mělo by jít o plnohodnotnej režim kariéry, nic víc bych nečekal, jako např. reálný tváře apod. (ale to v GL nedělali ani EA) Bude to cz+sk liga addon.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    - Pass responsiveness in the Passing 'Skill Challenge' Skill Game. The leaderboard for this specific Skill Game will be reset due to a scoring glitch. - tyka se tedy PS3, nevim jak je to na ostatnich platformach...

FIFA 13 patched for PS3 - ShopTo.Net
    http://www.shopto.net/news/41447/FIFA-13-patched-for-PS3
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    podle mě to je bug, protože v reakcích na to video píše maník, že se mu stalo něco podobnýho a naskočily mu přes 3 miliony. je to zřejmě zabugovaný a to asi všechno vysvětluje. nicméně přicházím těm skill games na chuť. zjistil jsem, jak zoufale potřebuju pilovat ovládání a tak teď každou chvíli zkouším driblovat mezi tyčema a čím dál míň u toho trápit gamepad.
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    PROCKOOP: taky nechápu za co tam naskocilo tech 75k bodu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam