• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    TRISTRAM: jo tak ofsajdy i milimetrove me taky toci, ale nestalo se mi, ze by nepisknul balon za carou....dokonce to pisklo i gol, kerej byl proste gol jen tak, ze balon vletel za caru a golman ho vybouchnul, jenze balon uz byl za carou a verim tomu, ze byt to o 0,000000000000001 sek driv, tak to gol nebude....
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    TRUMPETKA: ofsajdy mi píska snad totálně všechny, ale když soupeř zajede s míčem během jednoho zápasu 5x za čáru, tak to nechá bejt, ten míč tam byl celej, nerozumim. je to možný?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ta hra je prostě celá nahovno a stejně jí hrajem :-))
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    a silene me irituje cpu rozhodci.... obcas fakt zaperli :-D
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    no ono to ale v podstate vyjde na stejno, tak jako tak jsou tam LIDI, kteri pouzivaji v podstate jenom klicky anebo normalni lidi, kteri je puzivaji jako v realu, tzn obcas a kdyz se to hodi
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: jasně, že probíráme seasons a né FUT
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    TRUMPETKA: ne, ne, nevim jak dlouho to tam je, je to proste akorat sezona online, kde pokazdy muzes hrat s jinym tymem zapasy proti lidem online a v lepsim pripade sbiras trofeje.
    Ultimate team je jina kapitola:)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    TRISTRAM: a PROCKOOP:

bavime se o ultimate teamu doufam? ;)

jako v ultimate teamu si muzete poskladat co chcete, zalezi jen na tom, jak si to postavite, nicmene je potreba brat v potaz i souhru maniku v teamu, jinak team (resp. hraci) ztraci na efektivite
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tady ještě jedna upoutávka na YouTube videa mého oblíbence, na která vždycky rád mrknu - žádné top teamy, plně manuální ovládání, fotbal tak nějak přirozeně:
    FIFA 13 | MFL Adventures | Season 1 Home Games - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=mhePojRGhYA
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRISTRAM: to by bylo ideální, kdyby do menu dali možnost výběru typu soupeřova týmu, že by šlo reprezentace vypnout. mně to třeba ani nevadí, přestože uznávám, že to je divný...
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    PROCKOOP: hm, to asi jo no, ale pak bych uvítal, kdyby se mě to zeptalo, chcete hrát s takovým soupeřem? i když to úplně není ten problém-nevadí mi tolik proti němu hrát, i když je to trochu nevyrovnaný, kanárci jsou nějak moc rychlý a mrštný. Spíš je to takový divný, hrát sezonu o pohár a postup do vyšší divize s nároďákem.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRISTRAM: no nemám to potvrzený, ale systém se vždycky snaží najít soupeře, kterej - pokud nehraješ za reprezentaci - za žádnou reprezentaci taky nehraje, ale když to nemůže nikoho najít, tak je lepší hrát proti repre, než abys hrál proti někomu např. z desátej divize, když sám hraješ první
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    TRUMPETKA: vcera jsem proti nekolika takovym hral, neskutecny, po tom co jsem se za nim honil asi pul hodiny, nadbihal mu, clonil, obsazoval hrace, tak proste udela *blink* klicka, klicka klicka klicka, kliiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccckkkkkkaaaa a gol. a gol. a jeste jeden. a zase gol. a prohra 1-6 se mi fakt nelibila.
    A nepochopil jsem, ze kdyz dam online sezonu, a hraju za nejaky prvoligovy klub, jako napr. Chelsea, tak si protihrac muze vybrat reprezentaci? brazilii? V online sezone? To je proste divny, to bych treba omezil na ligovy kluby. vzdyt to je blbost ne? Asi to hleda podle vykonosti, ale hrat proti narodaku online sezonu mi neprijde uplne ok.
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    a mam dotaz - je mozny jeste ziskat season pass?
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    MICKEY_MOUSE: absolutne souhlasim, nicmene jiste triky je obcas treba udelat, i kdyz to je jen nejaka "blbustka" ala fakemove ..... jakmile hraju proti takovymu supakovi a je to treba 3:0 v polocase a proste mu ten balon nevezmu, tak jen stojim na miste a cekam, az si vyhraje, nebo si dam pro jistotu jeste ze 2 vlastence.............. triky ano, ale odtud potud
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    skoda ze nemam zaznam, ale povedlo se mi dat gol brankarem pres cely hriste vykopem (ale zrejme zamerne to protivnik pustil, vedl a mel jasnou herni prevahu)...

muj vykop, jeho golman vybehl az na hranici velkyho vapna, balon letel, jeho golman misto vyskoku si lehl a balon proletel s jednim odrazem az do branky :D
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tady je zrovna jedna včerejší gólová kompilace od toho maníka. Takovejhle fotbal se mi líbí:
    Head2Head Compilation #1 | FIFA 13 Manual Controls - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ycq6EWnddlE
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Je dobrý si ji dát postupně celou od začátku. Člověk to pak víc prožívá. :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Je to uživatel FluorescentFIFA a nejraděj mám od něj sérii Road To Manual Mastery:
    FluorescentFIFA - YouTube
    http://www.youtube.com/feed/UC2hvPkCnf8wEFFyWTwF8l7g
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: dej link :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam