• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: vůbec, nebaví mě to
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    jo a vy hrajete toho single hrace? ja to zkousel jen jednou, ale je to solidni sranda :D
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    TRUMPETKA: jo, včera jsem prohral s Chelsea proti Arsenalu, když jsemm měl asi 18střel a z toho 12 na bránu a protihráč měl 2 a 1 na bránu. Prohrál jsem 0-1.
    Dokonce jsem i dorážel do prázdný brány a jeho golmán zasprintoval skočil a nehorázně vyrazil míč z brankový čáry. Mohl jsem si vlasy vyrvat. A včera se mi zase stalo, že viditelně celej míč přejel za postranní čáru - horní, tak to bylo dobře vidět a rozhodčí nic. Jestli to třeba neviděl? :) A ani dvě penalty jsem nedal:D to už je moje blbost asi. k Tomu ještě břevno a tyč.
    Musim zapracovat na koncovce. Na manual mi nejdou přihrávky, a střely neprochází za golmana
    Asi budu muset jet znova všechny tréninky a dostat to trochu do ruky. Netušim. Prostě bída. Hnus. Stoka. moje neschopnost.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: njn lepší ani nešířit. tohle je daň za kvalitu hry - hraje jí hodně lidí a v UT se točej velký peníze... osobně doufám, že do FIFA 14 EA máknou předevšim na systému proti cheaterům bojujícím
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    uzasna hra...prave jsem prohral, protoze se ani Eto ani Welliton netrefili z 5ti metru do prazdne branky......a to nepocitam naprosto nesmyslnej zakrok myho golmana, kerej cumi a ani se nehne, jak se kolem nej KUTALI balon do branky odrazenej od myho obrance a nedani xyz strel mirenych presne do branky a vzdycky se tam nejak haluzne nekdo nejak dostal (obrance, brankar) nebo to proste kopne nekam doprdele...zatimco jeho golman udelal zakrok, kerej by v realu udelat snad ani nemohl, proslo mu 100% prihravek a podobne....predpokladam, ze to byl dalsi cheater nebo bot....
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    fakt mi to nejde, asi bych potreboval nejakou instruktaz:)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    já si zas myslím, že přesný pískání offsidů a autů je lepší než kdyby to rozhodčí foukal jak ho napadne. stačí, že takhle nahodile posuzuje fauly. :) ale taky chápu, že programově je jiná liga hlídat pozici míče vůči čáře nebo chlapa vůči jinýmu než řešit kolize složitejch polygonů. takže jsem shovívavej, FIFU mám a chci mít rád, proto na ní hledám to dobrý a tím co ještě není úplně ideál se netrápím, nic z toho už naštěstí není fatální.
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    TRISTRAM: jo tak ofsajdy i milimetrove me taky toci, ale nestalo se mi, ze by nepisknul balon za carou....dokonce to pisklo i gol, kerej byl proste gol jen tak, ze balon vletel za caru a golman ho vybouchnul, jenze balon uz byl za carou a verim tomu, ze byt to o 0,000000000000001 sek driv, tak to gol nebude....
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    TRUMPETKA: ofsajdy mi píska snad totálně všechny, ale když soupeř zajede s míčem během jednoho zápasu 5x za čáru, tak to nechá bejt, ten míč tam byl celej, nerozumim. je to možný?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ta hra je prostě celá nahovno a stejně jí hrajem :-))
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    a silene me irituje cpu rozhodci.... obcas fakt zaperli :-D
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    no ono to ale v podstate vyjde na stejno, tak jako tak jsou tam LIDI, kteri pouzivaji v podstate jenom klicky anebo normalni lidi, kteri je puzivaji jako v realu, tzn obcas a kdyz se to hodi
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: jasně, že probíráme seasons a né FUT
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    TRUMPETKA: ne, ne, nevim jak dlouho to tam je, je to proste akorat sezona online, kde pokazdy muzes hrat s jinym tymem zapasy proti lidem online a v lepsim pripade sbiras trofeje.
    Ultimate team je jina kapitola:)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    TRISTRAM: a PROCKOOP:

bavime se o ultimate teamu doufam? ;)

jako v ultimate teamu si muzete poskladat co chcete, zalezi jen na tom, jak si to postavite, nicmene je potreba brat v potaz i souhru maniku v teamu, jinak team (resp. hraci) ztraci na efektivite
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tady ještě jedna upoutávka na YouTube videa mého oblíbence, na která vždycky rád mrknu - žádné top teamy, plně manuální ovládání, fotbal tak nějak přirozeně:
    FIFA 13 | MFL Adventures | Season 1 Home Games - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=mhePojRGhYA
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRISTRAM: to by bylo ideální, kdyby do menu dali možnost výběru typu soupeřova týmu, že by šlo reprezentace vypnout. mně to třeba ani nevadí, přestože uznávám, že to je divný...
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    PROCKOOP: hm, to asi jo no, ale pak bych uvítal, kdyby se mě to zeptalo, chcete hrát s takovým soupeřem? i když to úplně není ten problém-nevadí mi tolik proti němu hrát, i když je to trochu nevyrovnaný, kanárci jsou nějak moc rychlý a mrštný. Spíš je to takový divný, hrát sezonu o pohár a postup do vyšší divize s nároďákem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam