• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: to musel bejt jinej maicon hele
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: hehe tak zatim je mi to putna....baliky sem stihl koupit jen 3, zase sem se mezitim nekde seknul :-D dropl mi MAICON, ale jako centrbek :( a ja debil sem prodal ho i ten zbytek low maniku
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    hele, a co takle misto Podolskiho si koupit Nasriho? ballance 92 je enormni na 1,77metrovyho manika a je to pravak, zatimco Mata levak (ale jak sem se tak dival na futheadu, tak IF Podolski hraje jako LW a IF MAta jako RM, ale oba jsou levaci, takze v tom mam fakt hokej :D )
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: :-) klasika, taky sem několikrát zapomněl
    jinak dneska sem měl prvního informa v balíku - Sahina a střelenej za 92.000 B-) balíky už nekupuju, leda až ten za 100.000
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    UAAAAAAAAAAAAAA proc sem si neulozil ten gol pres cely hriste, ted bych mozna neco vyhral :(
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    musim se podivat kolik ma bodu/skill ve Watfordu Matěj Vydra:)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: JOOOO presne na to sem potreboval zeptat, protoze v tomhle mi to fakt nemysli :)

kdyz je hrot/utocna zaloha LEVAK je pro neho lepsi hrat na prave strane?
    kvuli strelbe?

a nad Maiconem sem premejslel, Nei je zatim super... a IF David Luiz jako defenzivni zaloha je nehorazny hovado...2 hry po sobe dal gol ze hry....z velkyho vapna :D

Ad Kompany .... tez jsem premyslel (uz je skoro koupenej), Lescot neni spatnej, ale obcas nestiha na ty speedstry utockniky
    Ad Mata ... diky za radu, du ho tam dokoupit :)
    Sandreho sem vyhodil, dal sem tam Javi Garciu, Yayu bych bral, ale to je spis CM....
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    respektive - Gerrarda vyměň za Podolskiho, ať to maj oba lepší na střelu ne?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: pěkný, dneska sem zrovna hrál proti borcoj, co měl Luize na hrotu :-)) Na stopera bych doporučoval Kompanyho místo Lescotta, jeden power header stačí. Místo Sandra Yayu a místo Gerrarda někdy vzkoušej Matu nebo Silvu... No a jestli máš ještě love tak Maicon na pravym bekoj je nehoráznej :-)
    Dal sem ti follow na futheadu, tohle je moje aktuální sestava:
    Ovcheen FIFA 13 Ultimate Team Squad by alpa_chino | Futhead
    http://www.futhead.com/fifa/squads/2445895/
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    postavil sem si konecne poradnej team ve FUT :-D cekam navrhy na zmeny ;)

http://www.futhead.com/fifa/squads/7976874

(v jednom balicku jsem haluzne vylootil Suareza ve forme...chvilku sem s nim hral, pak ho nerfli a tedka stoji za vylizp**el, tak sem ho prodal za 2,2M a trochu upravil soupisku do teto podoby)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    MICKEY_MOUSE: jasny, je to v globalnim nastaveni :)

ja to mam teda cesky, takze snad to nebude vadit:

FiFa upravy - nastaveni - Ovladani - Ovladac
    tady prepnes Automaticke prepinani hracu - manualni / jen vysoke mice / automat
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    TRUMPETKA: mluvíš o režimu klasických zápasů? fakt jde nastavit, že se kurzor přepne jen když chci? nemám teď po ruce gamepad abych to zkusil, ale já to neobjevil.
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    ukradl jsem si z ustavu :-D

AMAZING Yohan Cabaye Free Kick vs Stoke - Steven Taylor being a nuisance. - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4cLJ3DSzurQ
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    MICKEY_MOUSE: ale to vis ze nechybi.....auto moznost prepinani hracu mas 3: prepina jen pri balonech ze vzduchu - prepina i po prihravkach po zemi - neprepina (pri braneni se da pouzivat na gamepadu druha packa na prepinani + normalne cudlik)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    TRUMPETKA: Mně se mnohem víc zamlouvala možnost kterou nabízel PES - jen manuální přepínání mezi hráčema. Tzn. kurzor ti nepřepnul automaticky na toho, kdo má míč, ale kdykoli jsi to moh udělat ručně. To je super volba, která bohužel ve Fifě chybí.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: vůbec, nebaví mě to
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    jo a vy hrajete toho single hrace? ja to zkousel jen jednou, ale je to solidni sranda :D
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    TRUMPETKA: jo, včera jsem prohral s Chelsea proti Arsenalu, když jsemm měl asi 18střel a z toho 12 na bránu a protihráč měl 2 a 1 na bránu. Prohrál jsem 0-1.
    Dokonce jsem i dorážel do prázdný brány a jeho golmán zasprintoval skočil a nehorázně vyrazil míč z brankový čáry. Mohl jsem si vlasy vyrvat. A včera se mi zase stalo, že viditelně celej míč přejel za postranní čáru - horní, tak to bylo dobře vidět a rozhodčí nic. Jestli to třeba neviděl? :) A ani dvě penalty jsem nedal:D to už je moje blbost asi. k Tomu ještě břevno a tyč.
    Musim zapracovat na koncovce. Na manual mi nejdou přihrávky, a střely neprochází za golmana
    Asi budu muset jet znova všechny tréninky a dostat to trochu do ruky. Netušim. Prostě bída. Hnus. Stoka. moje neschopnost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam