• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: jj vim, jednou sem koupil inform golmana zlatyho za 250 buy now a quick sellnul za 10.000. s tim skupovánim levně ty hráče za 300 to dělá každej, nemám na ot čas :-) to už si spíš koupim coiny někde na aukru
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    tak relativne jednoduchej zpusob je skupovat zlaty/superzlaty hrace za co nejmin a pak je prodat....

zlata: 75+ je presne za 300 a pak se za kazdej +1 pridavaji 4 penize (tazke nad 76 koupeny hrac za max 300 ti uz vydela 4, je to prd ale kdyz to rozpocitas na 100k penez, tak je tam celkem solidni vejvar)
    superzlata: 75-81 vcetne za max 600 (75 stoji 600, 81 stoji 648, 82+ za 650.... 82 stoji 656 a pak za kazdej bod prida 8 penez)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: takže hraješ taky na PC... :-) ten IF Luiz mě láká jako prase... mám asi 100.000 tak na něj skusim nějak našetřit
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    s Remym mam 9 golu z 18ti zapasu, IF David Luiz 10zapasu 3goly :)

jenze za poslednich asi 5 zapasu sem potkal samy bud cheatery nebo fakt dobry hrace, takze prvni polocas stoji za uplny kulovy a apak aspon teda dam 1 gol nebo ses mi to jednou povedlo otocit z 0:2 na 3:2 :D ale jako Hernandez, Hulk, Tevez, Welliton obrancum utecou....nastesti ne vzdy
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: chemii asi mít nebude, s tim druhym stoperem je v PL dycky potíž, já tam střídám koscielnyho a luize, ale někdy je to děs. a co ten rémy? dáváš s nim góly? já na hrotu zkoušel hernandéze (když sem budoval tým, byl super), pak docela dlouho torrese (hodně slušný) a pak sem teď po dlouhej době skusil tam dát balotelliho, kterýho sem už předtim testoval a myslim, že lepšího nenajdu
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: jj presne ten :)

btw mam si koupit do branky Llorise? akorat bude mit chem7 .... on Hart je supr, ale krapet pomalejsi, kvuli sve vysce....
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: tak pri tech 10ti nasobnych cenach oproti ps3/xbox je to sileny...na konzole pad 400k, na pc 3mega vic :D

PROCKOOP: jo jasny ze byl :D ten na RB se jmenuje Maicon Douglas Sisenando a ten CB Maicon Pereira Roque (hele, jak rikam.... ZLODEJ k tomu :D )
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: hej ten mata na RM je můj sen, ale nikdy na něj nebudu mít
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: to musel bejt jinej maicon hele
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: hehe tak zatim je mi to putna....baliky sem stihl koupit jen 3, zase sem se mezitim nekde seknul :-D dropl mi MAICON, ale jako centrbek :( a ja debil sem prodal ho i ten zbytek low maniku
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    hele, a co takle misto Podolskiho si koupit Nasriho? ballance 92 je enormni na 1,77metrovyho manika a je to pravak, zatimco Mata levak (ale jak sem se tak dival na futheadu, tak IF Podolski hraje jako LW a IF MAta jako RM, ale oba jsou levaci, takze v tom mam fakt hokej :D )
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: :-) klasika, taky sem několikrát zapomněl
    jinak dneska sem měl prvního informa v balíku - Sahina a střelenej za 92.000 B-) balíky už nekupuju, leda až ten za 100.000
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    UAAAAAAAAAAAAAA proc sem si neulozil ten gol pres cely hriste, ted bych mozna neco vyhral :(
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    musim se podivat kolik ma bodu/skill ve Watfordu Matěj Vydra:)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: JOOOO presne na to sem potreboval zeptat, protoze v tomhle mi to fakt nemysli :)

kdyz je hrot/utocna zaloha LEVAK je pro neho lepsi hrat na prave strane?
    kvuli strelbe?

a nad Maiconem sem premejslel, Nei je zatim super... a IF David Luiz jako defenzivni zaloha je nehorazny hovado...2 hry po sobe dal gol ze hry....z velkyho vapna :D

Ad Kompany .... tez jsem premyslel (uz je skoro koupenej), Lescot neni spatnej, ale obcas nestiha na ty speedstry utockniky
    Ad Mata ... diky za radu, du ho tam dokoupit :)
    Sandreho sem vyhodil, dal sem tam Javi Garciu, Yayu bych bral, ale to je spis CM....
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    respektive - Gerrarda vyměň za Podolskiho, ať to maj oba lepší na střelu ne?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: pěkný, dneska sem zrovna hrál proti borcoj, co měl Luize na hrotu :-)) Na stopera bych doporučoval Kompanyho místo Lescotta, jeden power header stačí. Místo Sandra Yayu a místo Gerrarda někdy vzkoušej Matu nebo Silvu... No a jestli máš ještě love tak Maicon na pravym bekoj je nehoráznej :-)
    Dal sem ti follow na futheadu, tohle je moje aktuální sestava:
    Ovcheen FIFA 13 Ultimate Team Squad by alpa_chino | Futhead
    http://www.futhead.com/fifa/squads/2445895/
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    postavil sem si konecne poradnej team ve FUT :-D cekam navrhy na zmeny ;)

http://www.futhead.com/fifa/squads/7976874

(v jednom balicku jsem haluzne vylootil Suareza ve forme...chvilku sem s nim hral, pak ho nerfli a tedka stoji za vylizp**el, tak sem ho prodal za 2,2M a trochu upravil soupisku do teto podoby)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam