• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Prisla mi ta psvita fifa. Po par pratelacich se opravdu zda, ze je to plnohodnotna verze hry. Rear touchpad zezacatku trochu prekazi - kdykoliv se ho dotknu, hrac strili. Na chtenou strelbu ale funguje dobre. JInak hra je svizna, zadne framedropy, graficky dobra.. uvidim, jak na tom budou dalsi mody hry.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    jj měli problémy se serverama, dneska už je všechno ok
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    zajimave, vcera uz to jelo normalne....asi jak byly ty svatky, tak bylo hodne lidi doma.....
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    neni to jen kvuli tomu bronzovymu poharu? jako i tak sem mel pres den najit protivnika na ten turnaj, fakt netusim, cim to muze byt....polovina severu si vzala dovolenou na prodlouzenej vikend :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    to mi dělalo taky, pak to začlo chodit a po zápase padalo... nemám na to nervy :-))
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    co se to deje??? byl sem o vikendu na LANce a kdyz prijedu, tak je FiFa zasekana jako prase...aukce ma 20s spozdeni, nez se cokoliv nacte, tak to trva hodinu......
    HLEN
    HLEN --- ---
    tak pokud PS4 vydaji za zhruba pul roku tak bych pocital ze uz fifa 14 bude nxtgen
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: ale ceny ve fut sou tam nejnižší :-) no počkám s tim minimálně před tu 14
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    xbox bych si neporizoval, je to HW starsi konzole nez PS3 ..... a prave me to odpojilo z FUT ... a to sem jenom prochazel itemy pro hrace
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: já si pořídim Xbox, ale to až bud víc infa k fifa 14, od 15 by to mělo bejt na next-gen konzolích co sem slyšel
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    hlavne co se tyce toho samoodpojovani....taky mi to delalo a vyresil jsem to uplne jednoduchym zpusobem...hraju fifu v okne ...mam to teda SKORO fullscreen, ale aspon mi to nepada
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: aha no tak to se ani nedivim....
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: vyhrál sem poslední zápas v první divizi, tudíž měl 21 bodů a odpojilo se to. dobrá, řikám si, stane se... ještě mám jeden zápas v sezoně, jenomže zapnu to a nemám prachy a sem ve druhej divizi :-))
    to už se mi jednou stalo, tak sem hrál ještě asi 4 zápasy, 2 z nich vyhrál a ani jednou to nezapočítalo. pak sem 2 prohrál a to se samozřejmě započítalo, na tohle nemám nervy
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: copak se pokazilo? ;)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    tak mám najednou 780.000 coinů :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    právě mě FUT tak nasral, že sem prodal celej tým a coiny hodim někam na aukro :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    tak sem prodal balea, silvu a torrese a mám teď 270.000 ale na Luize to asi stačit nebude, safrafix
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    hlavne doufam, ze Nohavica tedka nebude vsude zpivat....Ostrava jedem, Ostrava, Baroš je nejlepší...

Nohavica Fotbal - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=WptRs57MqfE
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRISTRAM: jn vono je asi lepší začít někde v druhej soutěži - v tomhle je ten PES o hodně dál, teda posledně sem tam tenhle mod hrál asi před 2 rokama, ale zážitek to byl nesrovnatelně větší - začít musíš za slabej tým a ještě v béčku před prázdnym stadionem
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    PROCKOOP: no já jsem právě čekal, co se stane, jestli s týmem postoupim do vyšší soutěže a ejstli se tamní hráči zlepšej. nechce se mi ale teď rozjíždět novou karieru jinde než v chelsea:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam