• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: já si pořídim Xbox, ale to až bud víc infa k fifa 14, od 15 by to mělo bejt na next-gen konzolích co sem slyšel
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    hlavne co se tyce toho samoodpojovani....taky mi to delalo a vyresil jsem to uplne jednoduchym zpusobem...hraju fifu v okne ...mam to teda SKORO fullscreen, ale aspon mi to nepada
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: aha no tak to se ani nedivim....
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: vyhrál sem poslední zápas v první divizi, tudíž měl 21 bodů a odpojilo se to. dobrá, řikám si, stane se... ještě mám jeden zápas v sezoně, jenomže zapnu to a nemám prachy a sem ve druhej divizi :-))
    to už se mi jednou stalo, tak sem hrál ještě asi 4 zápasy, 2 z nich vyhrál a ani jednou to nezapočítalo. pak sem 2 prohrál a to se samozřejmě započítalo, na tohle nemám nervy
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: copak se pokazilo? ;)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    tak mám najednou 780.000 coinů :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    právě mě FUT tak nasral, že sem prodal celej tým a coiny hodim někam na aukro :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    tak sem prodal balea, silvu a torrese a mám teď 270.000 ale na Luize to asi stačit nebude, safrafix
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    hlavne doufam, ze Nohavica tedka nebude vsude zpivat....Ostrava jedem, Ostrava, Baroš je nejlepší...

Nohavica Fotbal - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=WptRs57MqfE
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRISTRAM: jn vono je asi lepší začít někde v druhej soutěži - v tomhle je ten PES o hodně dál, teda posledně sem tam tenhle mod hrál asi před 2 rokama, ale zážitek to byl nesrovnatelně větší - začít musíš za slabej tým a ještě v béčku před prázdnym stadionem
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    PROCKOOP: no já jsem právě čekal, co se stane, jestli s týmem postoupim do vyšší soutěže a ejstli se tamní hráči zlepšej. nechce se mi ale teď rozjíždět novou karieru jinde než v chelsea:))
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRISTRAM: když sem hrál tu kariéru za Chelsea tak sem hostování odmítal a docela sem si kopnul i za áčko
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    tak jsem si říkal, co bude až vyhraju sezonu za tym v nižší lize, kde jsem byl na hostovani, ale Chelsea si mě stáhla zpátky (po tom co jsem jí porazil ve finále poháru) a už hraju přáteláky-přípravu za A tým. Takže netuším jak je na tom Shresbury.
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Mam PES na tablet a ackoliv je to pekna hra na "mobil", tak do velke verze ma daleko. Ta fifa vita verze by mela byt ve vsech ohledech plnohodnotnejsi.

Jinak Vita je pekna hracka, vicemene kazda hra, kterou mam a ma vetsiho brachu na ps3 se na vite hraje dobre, ne-li lip prave kvuli ruznejm vychytavkam v ovladani kombinaci analog cudlu a touch ovladani.
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    jako prave ten spodni touchpad je naprosto uzasna vychytavka a super napad
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    co sem viděl na youtube tak by to mohla bejt slušná prča :-) rozhodně to vypadá mnohem líp jak iOS verze
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Ted jsem to objednal, jeste nevim. V CR je ta fifa vicemene nesehnatelna... tedy je, ale za 1100 ee. Pres ebay jsem ji koupil za 600,-

Cetl jsem par recenzi a vesmes jsou z te verze hodne nadseni (nekde tedy hodne kritizuji to, ze od fify football neudelala zadny pokrok, krom soupisek - fifa football = laulnch titul pro vitu)

Hodne si pochvaluji treba mireni na branu, ktere se da provadet pres rear touchpad, tedy ze miris "realne" na branu tak, kam das dozadu prsty.

No uvidim az to prijde, kdyztak se rozepisu vic.
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    ty mas vitu? jak se na tom hraje? :)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Hrajete tu prosim nekdo na psvita?
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    tak sem koupil Yayu .... no musim rict, ze s Luizem je to naprosto nechutny kombo
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: jj vim, jednou sem koupil inform golmana zlatyho za 250 buy now a quick sellnul za 10.000. s tim skupovánim levně ty hráče za 300 to dělá každej, nemám na ot čas :-) to už si spíš koupim coiny někde na aukru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam