• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    MICKEY_MOUSE: paradoxne tenhle lepsi pocit ze hry mivam kdyz se hraje s horsima tymama (4 a min *), to byvaj subjektivne lepsi zapasy k pokoukani a zabavnejsi nez styl ktery hraje vetsina online 5* tzn. "cikansky fotbalovy tym - vsichni bezi za micem". Uz me sere ze online prakticky hraju jen proti ManU. ManCi, BVB, Ars a to furt dokola ... . Vcera sem narazil na super soupere co hral za AS Monaco proti mymu Sachtoru :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: no je to trochu jiný. řek bych, že ten fotbal je konečně silovější a rozhodčí nepískne každou kravinu. hráči jako Benteke nebo Bony sou platný, loni moc nebyli. Je to zase trochu víc fotbal, ikdyž ta přihrávka vzduchem do běhu je trochu přesraná. No a pořád padá až moc gólů po rohách a centrech, snad to ještě opravěj, protože je k vzteku, když soupeř nemá jedinou střelu ze hry a vyhraje 4:1 po třech rozích a jednom centru zakončenym hlavou...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Je to herně hodně jiný něž třináctka? Cítíte rozdíly? Mně na té hře mrzelo a z videí na 14ku co jsem koukal pořád mrzí, že to jde hrát (a většinou se to tak i hraje) stylem hurá s balónem na bránu. Žádná snaha o hezkou týmovou kombinaci, aby to nebylo jen o gólech, ale i o hezkým a bohatým fotbalu. Radosti z dobré kombinace. Namísto toho přepáradičkováno tak, že už se z těch superkliček chce člověku spíš blejt než aby v nich viděl oživení a skill. Přenášení hry z lajny na lajnu centrama člověk prakticky nezažije, přihrávku do zadu už vůbec ne, celý je to zredukovaný. Díky tomu jsem to vždycky raděj hrál s komplem než online. Anebo s lidma, kteří to cítili jako já a dovedli jsme si to užít. Tady na Fifě vidím pořád nejpodstatnější rezervu.
    AFROMAN
    AFROMAN --- ---
    PROCKOOP: proti mě zase neustále vybíhal s brankářem, tak jsem se mu snažil trefovat z dálky, hraju na manuál, tak to zas tak jednoduchý nebylo :)
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Online obcas clovek narazi na naky neuroticky teenagery :) Me zase trochu sere ze se skoro neda najit oponent co by hral ne 5ti hvezdickovy tymy. Chtel sem si zahrat za Al-Nassr nebo nejakou jinou exotiku, ale nenachazi mi to soupere. Nakonec sem s Ceskou Repre hral proti M'gladbachu ... bohuzel vetsinu online zapasu prohravam :(
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PROCKOOP: presne tohle me vcera taky napadlo,kdyz frajer akorat zakopaval mic a prasil :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    tak si hraju online ultimate team a v 50 minute sem daval na 3:0 a borec si zacal davat vlastnaky. aktualne vedu 18:0 a on nechava vsechny replaye apod, takze ten zapas trva asi 20 minut a 20 dalsich trvat bude. asi zmrd mysli, ze to vypnu :-)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    PROCKOOP: e-e, origo... tak predpokladam ze striktnost rozhodcich je random, tak sem asi jen narazil na nakyho Colinu
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    LOOKASH_II: Nemáš náhodou nějakej vadnej crack? Tohleto jeden dělal myslim...
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Tak to se mi este nestalo, ligovej zapas a ve 33minute jsem mel uz 3 cerveny za uplne bezny zakroky zepredu. To vypada ze FIFA14 uz je tak realisticka ze obcas bejva i zaplacenej rozhodci :)
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Tusite nekdo co znamena v objectives "Chances created"? Nekdy jdu sam na branku dam treba tyc, nebo prihraju nekomu do slibny strelecky pozice kdy to brankar horko tezko vytesni a nic... jindy zase mam pocit ze sem zadnou sanci nevytvoril a mam 2 za zapas.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    NEXT GEN FIFA 14 | EL CLASSICO FC BARCELONA - REAL MADRID FULL GAMEPLAY [HD+ XBOX ONE / PS4] - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=HsgE-igfZ2M
    USINACEK23
    USINACEK23 --- ---
    HAVANA: Zdar přidal jsem si te do přatel moje id je 840123
    USINACEK23
    USINACEK23 --- ---
    LOOKASH_II: Zdar přidal jsem si te do přatel moje id je 840123

LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    parada, ja mam stejny id jako tady, kdyz jsem online tak jsem vetsinou hre naklonen
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    já bych dal..

origin id mfsmrky
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Tak vcera jsem poprvy zkusil 1on1 proti "internetum" a super, je dobry ze kazdej hrac ma trochu jinej styl hry, takze to neni tak monotonni jako proti kompu.

Neda nekdo nakej vecerni match (PC)?
    USINACEK23
    USINACEK23 --- ---
    CUBIK07: jj jsem na tom podobně,,,a připadá mi že to přes online loby hraje strašn+ málo čechu.(
    CUBIK07
    CUBIK07 --- ---
    Zdravím FIFA 14 nadšence! :)
    Včera jsem si koupil 14ku a už mám odehráno tak 25 zápasů, hrál jsem chvíli v 8. lize a před chvílí spadl do 9.
    Každopádně ve 13ce jsem balancoval mezi 3. a 4. Pořád si na ten novej způsob nemůžu zvyknout, je na tom někdo taky tak?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    z toho co jsem četl mi není jasné, jak by to mohlo společně fungovat. ta nextgen verze má mít jinak počítanou AI, jiné reakce hráčů, skupinové skákání na hlavičky apod. nedovedu si představit, že by se to dalo spojit s předchozí verzí. to není změna jen v grafice a polygonech.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PROCKOOP: me jde hlavne o to aby si hrac s ps3 mohl zahrat fifu14 online proti kamaradovi ktery ma ps4 ... chapu rozdilne hw architektury ale OSN snad zůstane jedna
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam