• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    HLEN
    HLEN --- ---
    jake pouzivate nastaveni camery ? ... nejak to porad nemuzu vyhchytat... parim na PS4 ....
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Pred chvilkou online season FUT:
    EA SPORTS Football Club - Media
    http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/Drogba11_CZ/2014/video/182156536
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: prdim na uploadovani :D stejne je pozde ;)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: tak uploaduj ne? :-)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    hmmmm, tak videl sem kdejaky bugy a faily hracu, ale aby se UTOCNIK rozbil o balon, do kteryho kope, to je fakt moc :-D .... sprint na branku, v zadech 2 maniky, jsem ve vapne, natahuju, strilim ... musel sem si to pustit zpomalene... kopne do balonu, ten se pomalu zacne kutalet smerem vedle branky a utocnik se vali na zemi ... a ti 2 manici za nim, ani jeden z nich se ho nedotkl .... :-D a jeste si potom stezuji, ze berou malo ... za takovej vykon si nezaslouzi sedet ani na te lavicce :-D
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    LOOKASH_II: Já to mám obdobně. Hraju na manuál a tam s mými lagy online hrát nejde, nejsi schopen odhadovat sílu střel, centrů a nahrávek. Takže mastím s komplem (vůbec mi to neva), na profíky až World Class, kde dokážu hrát kvalitní špíly. Legendary už je na mě většinou moc, tak jsme od toho upustil a dám si to jen výjimečně abych se trochu hecnul.
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    PROCKOOP: tak to ses docela bijec teda! :) me u online sere casty lagovani a pomalost, coz pri snaze o kombinacni hru je dost opruz, proto si spis uziju hru s AI
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    LOOKASH_II: world class ale moc me to nebavi, vzdycky dam podobny goly. ale na legendu zase dostavam docela, takze radsi hraju online
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    LOOKASH_II: zatim semipro, taky uz mi to prijde trochu easy .... profiky si dam pozdeji, az se to lip naucim ;)
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    TRUMPETKA: ja sem si takhle trapne asi mesic snazil na originu resetnout heslo, porad mi nechodil zadnej e-mail, experimentoval jsem se spam filtrem, nadaval na origin a nakonec jsem zjistil ze sem si myslel ze pouzivam jiny id ,takze nekomu s id Lookash chodila obden notifikace o zmene hesla ;D stane se

btw na jakou uroven hrajete proti AI? Semi-Profi je pohodicka, ale Professional uz je docela challenge (aspon pro me teda)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    tak problem s fifou vyresen, mam 2 origin ucty .... proc? nevim ... :-D
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: hele, to AI ohledne hracu je stupidni jako prase, Feghoulimu, kerej je v teamu od zacatku a hraje v podstate 99% zapasu, najednou rupne v bedne a prej ze nehraje (jakoze ho nestavim do zakladu) ... no me osobne je to sumak, prodal sem ho a koupil sem Blaszczykowskiho :-D
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    MICKEY_MOUSE: no proste uz ju v Originu nemam ... zmizela ... na foru si stezovat nemuzu, protoze muj mejl podle fora neni verifikovan, podle Originu je.....
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: hehe karieru sem taky rozjizdel, akorat nechapu, proc tam serou, ze hrac skonci po sezone, tudiz ho nejde koupit. konkretne napr. Lampard nebo Drogba. Oficialne pritom nic takovyho ani jeden nerek... No a vubec tem starejm hracum hrozne rychle klesaj staty, to me nebavi
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    TRUMPETKA: Jak jsi přišel díky Originu o Fifu 13?
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: diky uzasnemu ORIGINU jsem prisel o FiFu 13, takze od EA si nekoupim uz nikdy nic .... nicmene hraju sezonu 14ky (tak jasny, neni to ono) za Vallencii, dokoupil sem dopredu Podolskiho, Giovinca a Thievyho, do zalohy Blaszczykowskiho a Fernandinha a jako naprosta spokojenost, tedka resim obranu, ale tam nevidim zatim duvod, Mathieu a Rami delaji kvalitni praci, maji i par golu :D jasny, nemuzu to srovnavat s FUT, ale tak vis jak... ;)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Muj aktualni Ultimate Team, jediny co me ted trapi je utocnik, protoze vetsinou hraju Etoa, ale kdyz prijde Benteke na druhej polocas tak da vzdycky aspon gol. Pak ho ale postavim od zacatku a nejde mi to s nim...
    EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
    http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=f3LasWYenKHG1:pc
    Jinak byl sem zapas od titulu v prvni divizi a potkal buggera, zapas se teda ukoncil a kdyz sem se vratil do menu tak sem najednou byl ve druhej divizi a dostal bonus akorat za sestup B-)
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    cau nechtel by si nekdo zahrat? todle je moje prvni fifa a hraju osmou- devatou soutez v ty sezone = jsem dost spatnej ale tak kdyby chtel nekdo for fun tak bych si zahral .. ale nemam zajem aby na me nekdo exhiboval :-D tak kdyz tak v poste :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    AFROMAN:
    actual BPL FIFA 14 Ultimate Team Squad by alpa_chino | Futhead
    http://www.futhead.com/14/squads/1372319/
    muj tym. ve stredu zalohy sem jeste testoval rooneyho a matu, na stoperoj kompanyho, ale nemam s nima dobry zkusenosti.
    s ceskym tymem sem to chvili zkousel loni, ale pak uz nebylo koho kupovat, navic s jinejma hracema se hraje fekt lip.
    vcera sem si koupil yayu, ale ozkouset ho budu mit cas az pristi vikend, ale setrim si na hazarda, ikdyz ten schurle je luxusni.

jinak sem v prvni divizi, ale titul sem tam jeste neudelal, hraju to docela kratce a kdyz uz se sezona trochu dari, potkam nejakyho borce co hraje na snehu a hra laguje a to me nebavi. v poharech sem hraval s beckem a moc mi to neslo, vyhral sem 1x gold cup a 1x ten International cup jak byl minulej tejden.
    AFROMAN
    AFROMAN --- ---
    hrajete někdo FUT? Jaký máte tým(y)? Jakou hrajete online ligu? Prostě vaše zkušenosti a podněty, ať to tady trochu rozproudíme.
    Já hraju s kompletně českým týmem, formace 4-3-1-2, ve složení zleva: Drobný - Lecjaks, Latka, Rozehnal, Čelůstka - Pilař, Darida, Jiráček - Rosický - Necid, Vydra; lavička: Kozák, Pudil, Plašil, Polák, Krmaš, Pospěch, Štěch; rezerva: Čmovš, Hlubočan (SK), Ondrášek, Hloušek, Pekhart
    Nevede se mi špatně, hraju 7.divizi a s mým 4 hvězdičkovým týmem většinou narážím na 4,5 hvězdičkové a 5 hvězdičkové týmy. Jsou celkem hratelní, ale občas samozřejmě dostanu na prdel :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam