• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TRUMPETKA: mi pripomelo bug kterej byl v naky FIFA2003 kdy se PC oponent nehejbal pokud ses nehejbal ty...

slo se tak dostat az sam pred brankare...vzdycky si nahral a nedelal nic, nahral, nedelal nic...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAVANA: musis tomu stesticku jit naproti, zkouset picoviny
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    celkem ftipny je pocatecni gol hned z prvni rozehravky ... vemu balon a proste pomalu jdu porad rovne mezi utocnikama, zalohou a jak minu obrance, tak sprintuju a gol :-D tak jak to rikal Pelé ve Velkem uteku: dejte mi mic a ja udelam tohle (a namaluje caru od branky po branku jak miji vsechno a vsechny) az na to, ze ja nepotrebuju klickovat, ale proste jdu rovne ;) na profi uz to asi frcet nebude ale ......
    CICIN
    CICIN --- ---
    HAVANA: Já jsem včera vystřídal, oba hráči si sedlli doprostřed hřiště a na trávník vletěli dva borci v návlecích :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    co s tím děláte? já mám nahráno přes 100 hodin a žádnej bug se mi nestal...

ani nějaká fyzikální demence...
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Vcera jsem mel taky slusnej bug, prihral jsem, balon trochu skakal mezi nekolika hraci a najednou jsem ovladal neviditelnyho hrace, byla nad nim jenom sipcicka a jinak byl kompletne transparentni. Po odehrani balonu uz se na to misto zpatky nedalo prihrat, tak nevim jesi to byl 12tej hrac, nebo proste zmizel jeden z hracu a stal se neviditelnym :) nicmene asi za 2 minuty cela FIFA spadla
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    HLEN: nechces udelat video co ti to dela? tak jak to popisujes je to nejaky divny a nejasny ;)
    HLEN
    HLEN --- ---
    TRUMPETKA: tak jestli je to feature a ne bug ...... lol
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    HLEN: pokud si dobre pamatuju, tak to je mysim funkce priblizeni akce ... teda aspon to byvalo ve 13 a zpet .....
    HLEN
    HLEN --- ---
    hraju f14 na ps4 a prave ted se mi deje divnej bug ...tak snad tu nekdo pomuze

najednou se mi zacala kamera zoomovat ve sbotni casti stredu hriste ... jakoby to zazoomuju a poskoci, je to diesne neprijemny na hrani...zkousel jsem rpehazet nastaveni kamery, ale vubec to nepomaha .... nevite nekdo co to muze byt ?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    dobrá věc je i naučit se přepínat mezi hráčema na D-padu. je to rychlejší a přesnější, hlavně v obraně. nezmýlíš se, když s tím umíš.
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    TRISTRAM: proto mam manual s autoprepinanim jen u vysokych micu
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    PROCKOOP: ad zmeny hracu, je pravda, ze z automatickyho prepinani hracu rostu,...musim vyzkouset manualni, protoze se prepnu v momente, kdy me automaticky prepne hra(Xbox) a tak se vlastne prepnu podruhy a jsem nekde kde to vubec nechci...
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    jo vidis, hraju to na pc na gamepadu a jako uplne tecu, kdyz proste nejde poradne ovladat ten zaznam ... jediny co muzu je zpomalit to, posunout po skocich a zmenit centr kamery.... hlavne ze ostatni ovladaci prvky na prehravani jsou sedy, jako otaceni kamery, zoom ......
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: pravda, porad je tam mraky chyb, ale je to o dost lepsi nez loni i predloni. namatkou opakovacky sou uz mnohem lepsi, ne dokonaly. ad. manici se statama kralu: zkus zlatana, ten promeni uplne vsechno. zmena hracu je letos velkej problem, stejne jako ta posledni vec. vetsinou ale nemiva nastesti fatalni nasledky, aspon takovou mam zkusenost ja
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    jako stary bugy jsou tu porad uz xy let ... odrazeny mic jde VZDYCKY k enemakum; strasne moc preruseni je bez ukazky, proc se to vlastne stalo (a je jedno, jestli je to faul, ofside nebo cokoliv jinyho); manici se statama kralu umi kopnout do balonu tak dobre, ze to vzdycky narvou do golmana (zlatej Ibusuki ... on je teda bronzovej, ale 2metrovej japonec na hrotu je masakr); nemoznost zmenit manika, kdyz nikdo z mych nema balon a ten balon je kopnut enemakem a s tim souvisi dalsi chyba, proc nemuzu s manikem pohnout, kdyz na neho jde pomala prihravka ......
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: presne, mam safari a taky nadavam na ten fulscreen. delka videa se urci automaticky a u online de na replay nahlidnout az leda po zapase a dylku si to urci samo. tudiz jediny reseni nahravat jinak.
    Chtel sem teda odkazat jenom na ten gol Yayi, ale koukam, ze sem odkazal na vsechny goly, vetsinou je tam mam spis ze zajimavosti nez ze by byli megakrasny
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: Krásný góly! Akorát teda přehrávání těch videí je velkej opruz. Aspoň u mě na Chromu. Když chci fulscreen, musím vždycky hned co se načte video kliknout nejdřív Pauzu, jinak namísto útočníka s balónem vidím hlášku Chromu, že se přepnul do fullscreen modu. Takže k přehrátí čtyř videí musím tak dvacetkrát kliknout včetně toho, že hned jak to krátké video skončí se to zase hned přepne zpět na web, takže nějakej rychlej replay nehrozí. Ach! Btw tohle je jediná možná délka videa nebo jde i delší? Tím myslím, když je nějaká hezká kombinace, jestli jde uložit nebo smůla.
    HLEN
    HLEN --- ---
    taky se teda divim ze tady nikdo neresi custom taktiky ... pouzivate ? ja mam zatim dve, ale zda se mi ztej potreba pouzivat jinje nez u f13 .... hlavne´mi jde teda o online hru
    HLEN
    HLEN --- ---
    TRUMPETKA:dik...je to docela rozumny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam