• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    TRISTRAM: proto mam manual s autoprepinanim jen u vysokych micu
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    PROCKOOP: ad zmeny hracu, je pravda, ze z automatickyho prepinani hracu rostu,...musim vyzkouset manualni, protoze se prepnu v momente, kdy me automaticky prepne hra(Xbox) a tak se vlastne prepnu podruhy a jsem nekde kde to vubec nechci...
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    jo vidis, hraju to na pc na gamepadu a jako uplne tecu, kdyz proste nejde poradne ovladat ten zaznam ... jediny co muzu je zpomalit to, posunout po skocich a zmenit centr kamery.... hlavne ze ostatni ovladaci prvky na prehravani jsou sedy, jako otaceni kamery, zoom ......
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: pravda, porad je tam mraky chyb, ale je to o dost lepsi nez loni i predloni. namatkou opakovacky sou uz mnohem lepsi, ne dokonaly. ad. manici se statama kralu: zkus zlatana, ten promeni uplne vsechno. zmena hracu je letos velkej problem, stejne jako ta posledni vec. vetsinou ale nemiva nastesti fatalni nasledky, aspon takovou mam zkusenost ja
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    jako stary bugy jsou tu porad uz xy let ... odrazeny mic jde VZDYCKY k enemakum; strasne moc preruseni je bez ukazky, proc se to vlastne stalo (a je jedno, jestli je to faul, ofside nebo cokoliv jinyho); manici se statama kralu umi kopnout do balonu tak dobre, ze to vzdycky narvou do golmana (zlatej Ibusuki ... on je teda bronzovej, ale 2metrovej japonec na hrotu je masakr); nemoznost zmenit manika, kdyz nikdo z mych nema balon a ten balon je kopnut enemakem a s tim souvisi dalsi chyba, proc nemuzu s manikem pohnout, kdyz na neho jde pomala prihravka ......
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: presne, mam safari a taky nadavam na ten fulscreen. delka videa se urci automaticky a u online de na replay nahlidnout az leda po zapase a dylku si to urci samo. tudiz jediny reseni nahravat jinak.
    Chtel sem teda odkazat jenom na ten gol Yayi, ale koukam, ze sem odkazal na vsechny goly, vetsinou je tam mam spis ze zajimavosti nez ze by byli megakrasny
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: Krásný góly! Akorát teda přehrávání těch videí je velkej opruz. Aspoň u mě na Chromu. Když chci fulscreen, musím vždycky hned co se načte video kliknout nejdřív Pauzu, jinak namísto útočníka s balónem vidím hlášku Chromu, že se přepnul do fullscreen modu. Takže k přehrátí čtyř videí musím tak dvacetkrát kliknout včetně toho, že hned jak to krátké video skončí se to zase hned přepne zpět na web, takže nějakej rychlej replay nehrozí. Ach! Btw tohle je jediná možná délka videa nebo jde i delší? Tím myslím, když je nějaká hezká kombinace, jestli jde uložit nebo smůla.
    HLEN
    HLEN --- ---
    taky se teda divim ze tady nikdo neresi custom taktiky ... pouzivate ? ja mam zatim dve, ale zda se mi ztej potreba pouzivat jinje nez u f13 .... hlavne´mi jde teda o online hru
    HLEN
    HLEN --- ---
    TRUMPETKA:dik...je to docela rozumny
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    HLEN: tele - 15 vyska kamery a 0 zoom
    HLEN
    HLEN --- ---
    LOOKASH_II: no ja taky... spis mi jde o nastaveni zoomu a vejskyty kamery .... chci videt co nejvic ale zaroven bych si rad uzil i ty paradicky ...
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    HLEN: vetsinou Tele cam
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    PROCKOOP: slusny goly!
    HLEN
    HLEN --- ---
    jake pouzivate nastaveni camery ? ... nejak to porad nemuzu vyhchytat... parim na PS4 ....
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Pred chvilkou online season FUT:
    EA SPORTS Football Club - Media
    http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/Drogba11_CZ/2014/video/182156536
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: prdim na uploadovani :D stejne je pozde ;)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: tak uploaduj ne? :-)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    hmmmm, tak videl sem kdejaky bugy a faily hracu, ale aby se UTOCNIK rozbil o balon, do kteryho kope, to je fakt moc :-D .... sprint na branku, v zadech 2 maniky, jsem ve vapne, natahuju, strilim ... musel sem si to pustit zpomalene... kopne do balonu, ten se pomalu zacne kutalet smerem vedle branky a utocnik se vali na zemi ... a ti 2 manici za nim, ani jeden z nich se ho nedotkl .... :-D a jeste si potom stezuji, ze berou malo ... za takovej vykon si nezaslouzi sedet ani na te lavicce :-D
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    LOOKASH_II: Já to mám obdobně. Hraju na manuál a tam s mými lagy online hrát nejde, nejsi schopen odhadovat sílu střel, centrů a nahrávek. Takže mastím s komplem (vůbec mi to neva), na profíky až World Class, kde dokážu hrát kvalitní špíly. Legendary už je na mě většinou moc, tak jsme od toho upustil a dám si to jen výjimečně abych se trochu hecnul.
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    PROCKOOP: tak to ses docela bijec teda! :) me u online sere casty lagovani a pomalost, coz pri snaze o kombinacni hru je dost opruz, proto si spis uziju hru s AI
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    LOOKASH_II: world class ale moc me to nebavi, vzdycky dam podobny goly. ale na legendu zase dostavam docela, takze radsi hraju online
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam