• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HLEN: asi hrajem kazdej jinou hru. u me, kdyz uz se to ubrani, tak je z toho vetsinou roh a ten uz nijak branit casto nejde. teda pardon, muzes vybehnout s golmanem, jenomze to udelas jednou a souper pri dalsi prilezitosti rozehraje dal od brany a ses v prdeli.
    Dostat dva goly za zapas hlavou od Modrice, pricemz prehlavickuje Luize a Koscielnyho mi proste vadi.
    HLEN
    HLEN --- ---
    PROCKOOP: taky dostavam i davam, ale rozhodne nemam pocit ze by to byla nejaka OP taktika .... vetsinou staci R1-X combo ve dvou hracihc na kridle a ubrani se to
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HLEN: hehe takze zadny goly po centrech nedostavas? :-)
    HLEN
    HLEN --- ---
    PROCKOOP: jo tu blbost z kick offu uz na me nekdo dal parkrat, ale malokdy se to povede
    ....jinak brecet proti golum z centru muze jen amater co se tomu neumi branit :)) ....

MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: Přes-ně! My se dokážem navzájem vyhecovat a zároveň nesklouzávat k žádnejm fifapodělávkám. Jsou to zdaleka nejskvělejší mače, protože se oba snažíme hrát i na krásu. Kombinace, centry napříč hřištěm, celej tým jde dopředu jako celek, ne že sprintujou dva útočníci atd. Nejvíc mi to připomíná přenosy z anglické ligy, ta hra se při takovým hraní přesně tak chová.
    A přestože výsledek není to úplně primární, o co nám jde, chceme samozřejmě vyhrát a je to mnohem lepší a zábavnější. Liší se to jen tím, že kdo prohraje, není naštvanej, ale je spokojenej s mačem. Hrajem na oko, žádný hrrr na bránu. A je skvělý, že ta hra tohle hraní perfektně podporuje a zvládá. Ona je skutečně dělaná tak, aby fungovala jako kvalitní fotbal. její problém není v tom, že to neumí, ale že v ní jde ty fotbalové mechanismy přebít hurá stylem (a většina lidí se o to od začátku snaží) nebo hledáním, jak něco ochcat, hledat tutovky apod. A jakmile je najdou, začnou toho buď zneužívat a hra jde do kopru, anebo začnou nadávat, že tam ty tutovky jsou. Když to ale přestaneš dělat, zažiješ něco, co na běžnejch videích na YouTube nikde nevidíš. Nám v podstatě jediné, co se děje nepříjmeného, jsou občas nesprávně písknuté fauly ve vápně. Na to ale stačí kopnout pentli do tribun a jede se dál. osobně považuju za stežejní okamžik své FIFA kariéry, když jsme s kámošem přišli na to, že ta hra vůbec není blbá, jen ji blbě hrajem. A jakmile jsme to změnili, nestačíme koukat, jaký špíly dáváme. Samozřejmě hrajem na plnej manuál, protože to dává hře náboj a smysl - musíš být pořád ve střehu a každá chybka je znát. Zároveň hraješ maličko pomalej a to té hře taky prospívá. A co se mi líbí je, že takhle hezky si dokážu zahrát i proti komplu. On tak hrát umí. jsem přesvědčenej, že je na takovou hru i dělanej, jen tě k ní prostě neumí přinutit. Musíš tak chtít hrát, což asi málokdo objeví nebo pochopí. Málokdo udělá to, že namísto aby utíkal s míčem dopředu se zastaví a pošle přihrávku zpět, aby se zbytek mančaftu nejdřív v klidu rozestavil, nebo že pošle pas na druhý křídlo z podobnýho důvodu a aby na chvíli využil tímhle uvolněnej prostor. Aspoň já jsem to snad jindy než s kámošema nezažil, a přitom právě tohle jsou prvky, kdy nestíháš koukat, jak ten mančaft šlape jako tým. No, budu radši končit, nějak jsem se rozjel. :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: ty voe s kámošema je to nejvíc a nic se tomu nevyrovná ... To vzájemný hecování, nervy, nasranost , to je to co dělá virtuální fotbal fotbalem :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HLEN: goly po rozehre http://www.youtube.com/watch?v=FM-fqljmLGE
    goly po rohu (jakmile muzu, nahraju na praporek a cekam, az pribehne souper a udela roh, protoze nemuze jinak), goly jenom po centrech (vsechno do kridla a na bentekeho) atd.

MICKEY_MOUSE: me to, nevim proc, proti kamaradum moc nebavi, nedokazu to brat vazne. teda ja nedokazu brat vazne moc ani hrani proti cizejm, ale aspon sem nasranej, kdyz prohraju, s kamosema vubec
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Ono to holt chodí ve vlnách, každej herní aspekt se dostane na začátek prirotit jen jednou za několik let. Bohužel. Na jednu stranu ta hra expanduje a přináší nové fičury, odvrácená strana toho je, že řada věcí tím "čeká ve frontě". Není to ideální stav, ale je to holt tak. Bohužel to pak všechno zkomplikuje, že jednou za X let vyjde nová generace konzolí, případně mistrovství světa, čili další kupa práce mimo hlavní linii vývoje, kterou je potřeba udělat. No a s každým "hrábnutím" do stěžejních součástí enginu přijdou i chyby, které se projeví až časem, až to celej svět má pořádně osahaný. To je věčný kolotoč. Osobně jsem to vyřešil tím, že s cizíma lidma nehraju a bylo to dobré rouhodnutí. Ti, koho znám, to hrajou stejně jako já pro zábavu, ne na výsledek za každou cenu. Čili to, co hra nemá ideálně ošetřené neděláme a užíváme si to, co v ní funguje dobře, a toho je naštěstí drtivá většina.
    HLEN
    HLEN --- ---
    PROCKOOP: jaky chyby ve hře myslíš?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    JAFROST: v Ultimate Teamu se da hrat docela dobrej fotbal. problem je, kdyz to dokopes do prvni divize, tam uz nejde potkat nikoho jinyho nez kokoty, ktery vyuzivaj chyby ve hre. ze je to bavi, nechapu
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    už jsem to musel přestat hrát, sice jako přidávaj nový mechanismy, super všechno tohle, poprvý od roku 2009 si musim dát pauzu. Umělá inteligence je od fifa 10 pořád stejně dementní, o to víc to vyznívá v mulťáku, kterej v podstatě hraju jenom. A opravdu mě nebaví hrát na jistý góly, chci hrát fotbal, takže si počkam, až se kluci proberou a za dva roky zpět.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PROCKOOP:

Lucas Swain ‏@BundesligaLucas Feb 6
    @EASPORTSFIFA Wankers.

:)))
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HLEN: no, kdyby to vydali na nextgen a bylo to vyladenejsi nez 14, tak by me to svadelo konecne k nakupu PS4. takhle maj smulu, na PS3 to kupovat nebudu :-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tohle proste nechapu...

dyt tohle by byla tak skvela reklama na nextgen fifu 15 a zaroven podpora prodeje novejch konzoli na kterejch budou v pristich letech zavisly...
    HLEN
    HLEN --- ---
    THESTOUPA: no ve finale aspom me to nebude svadet vyhodit 1500 za predrazenej addon k fife ; )
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HLEN: nebude. uz kdyz to oznamovali, tak tvrdili, ze nextgen verze nebude. pry se na nextgenu budou World Cupu venovat jen pres nejaky akce v Ultimate Team.

EA vysvětluje, proč je 2014 FIFA World Cup Brazil jen na konzole PS3 a Xbox 360 - NOVINKA - KONZOLISTA.cz
    http://konzolista.tiscali.cz/...c-je-2014-fifa-world-cup-brazil-jen-na-konzole-ps3-a-xbox-360-178443
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: na konci vidim PS3 a XBOX, takze na PS4 nebude ? ... zrada
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    No a me se obcas zadari nejaka ta delovka

Bayer 04 0 – 1 Chelsea | EA SPORTS
    http://www.easports.com/media/play/video/185909995

Chelsea 2 – 0 Norwich City | EA SPORTS
    http://www.easports.com/media/play/video/185662518
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    obcas se i pocitaci zadari slusnej fail :)

Arsenal 1 – 4 Chelsea | EA SPORTS
    http://www.easports.com/media/play/video/186656724
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam