• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    cool story bro

FIFA 15 | Official Gameplay Trailer | Next Gen Goalkeepers
    https://www.youtube.com/watch?v=ehsQ62UY3lQ
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    aha takže předkopávat míč pravou páčkou jde pouze v případě že i sprintuju , sice moc nechápu proč to takhle změnili , ale budiž :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: existuje přeci manuál, kde všechno ovládání najdeš a pak má fifa (snad se nepletu) utilitu, která ti ukáže, jestli ti funguje správně knipl. tak bys měl být schopen snadno zjistit, kde je případná chyba.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ne ta pravá páka mi fakt v té Fifě 14 ten balon nepředkopává , fakt by mě jen zajímalo jestli je chyba na mé straně nebo to prostě v té 14 už není , což absolutně nechápu proč by to odstranili , vždyt to byla celkem užitečná věc ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HAVANA: no to bylo i u 12 ... že jednou ve směru kam sem chtěl pravou páčkou bylo lehké předkopnutí a 2x rychle za sebou bylo předkopnutí silnější... Odehrál jsem teda jen včera na rychlo 2 zápasy ale vim že ta pravá páčka mi nic nedělala :(
    Tak sem si myslel že ted se předkopává když mačkám tlačítko pro sprint...
    Bohužel ted nejsem doma abych to vyzkoušel ,ale byl jsem z toho nějakej vykolejenej :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ne.. myslím že teď se predkopava 2x pravou páčkou ve směru kam chceš
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    mám jedinou nesrovnalost k ovládání.Naposled jsem hrál FIFA 12 a tam si šlo pravou páčkou předkopávat balon a zasekávat , u 14 už to nejde ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak neni potřeba kupovat žádnej klíč :) normálně hraju on-line :D ani to po mě nechtělo žádnej klič,jen se mi to přihlásilo ke starému učtu FIFA z Fifa 12 :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    FIFA 15 - GOAL DECISION SYSTEM
    http://www.youtube.com/watch?v=_gKCfHbmd5U
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    klic stoji stejne jako nova hra ne?
    takze idealni koupit pres origin
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    chlapi nevite kolik stojí nový on-line klič na FIFA 14 ? respektive vubec zapotřebí ho kupovat k bazarové Fifě 14 ? Případně kde se dá zakoupit ?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    CICIN: pokud si dobre pamatuji, tak letos jeste ne. ceska liga by mela byt az za rok...
    CICIN
    CICIN --- ---
    A česka se letos dočkáme?:)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    THESTOUPA: Hmm... Tyhlety tahanice s licencema jsou peklo. V podstatě je obdivuhodné, že FIFA tolik licencí vůbec zvládá získat, musí to být řehole. Není ani potřeba chodit daleko, stačí česká liga, která namísto aby byla ráda, že ji do hry někdo chce zaimplementovat, špekulovala, až došpekulovala. To, že bude chybět zrovna Brazílie, je velká škoda.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Brazil's professional league will not appear in FIFA 15 — in any form (Update) | Polygon
    http://www.polygon.com/2014/8/2/5962341/fifa-15-brazil-teams
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    LOOKASH_II: no a já mám na mysli právě ty taktické prvky, které gamepadem nastavit nejdou. třeba takové ty různé stupnice, kde volíš nátlak, roztažení hry, posun celé formace víc dopředu/dozadu apod. líbilo by se mi, kdyby to hlasově šlo, protože by to krom jiného připomínalo i trenéra, který na hráče celý zápas pokřikuje.
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak jestli se nepletu taktika se da menit tim "krizem" na gamepadu bez pauzirovani
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: Šlo mi jen o to, že to, co se dělá složitě přes menu (a zdržuje to hru pauzováním), by se dalo dělat jednoduše hlasem.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: nebo uplne ovladat hru: "nahraj doleva", "chytni mic", "dej gol"
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Mně by přišlo fajn, kdyby šlo těmi hlasovými povely v průběhu hry měnit třeba taktiku, formaci, roztahovat hru do stran, měnit intenzitu pressingu a podobné věci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam