• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAVANA: bylo, uz neni, drtiva vetsina to nepouzivala :-)

HAVANA: no po startu hry by ti melo jit ty udelany soupisky nacist ne?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ted uz neprobihaj automaticky upravy soupisek?
    dost me sere, ze si pracne naklikam sancheze a spol do arsenalu, a pri dalsim spusteni hry mi to tam zase hodi zaklad s podolskim a sagnou...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: OverPowered - preboostovany, neumim cesky synonymum
    Napr. centry byly ve FIFA 14 hodne OP :-))
    Ale jestli si chces jenom kopnout do moji cestiny tak se omlouvam, praci mam v anglictine a kolegy cizince, takze to vede k hovadiname tohodle typu.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    "hodne OP" znamená prosím tě co? :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Tak co sem slysel od lidi co zkouseli betu FIFA 15, ty brankari sou hodne OP, to se mame na co tesit...
    CICIN
    CICIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: Tak to já je na PS4 jen proklínám, vychytají mi snad úplně všechno a ještě je mají zlepšit, to už pak snad prohodím dualshock televizí z těch nervů :p
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Na ty golmany se těším, osobně právě na nich vnímám, že hra stojí a padá a podvědomě jim vždycky fandím víc jak útočníkům a mám radost, když se něčím blejsknou. :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    brankovy site mi porad pridou strasne divny...takovy tezky
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    cool story bro

FIFA 15 | Official Gameplay Trailer | Next Gen Goalkeepers
    https://www.youtube.com/watch?v=ehsQ62UY3lQ
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    aha takže předkopávat míč pravou páčkou jde pouze v případě že i sprintuju , sice moc nechápu proč to takhle změnili , ale budiž :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: existuje přeci manuál, kde všechno ovládání najdeš a pak má fifa (snad se nepletu) utilitu, která ti ukáže, jestli ti funguje správně knipl. tak bys měl být schopen snadno zjistit, kde je případná chyba.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ne ta pravá páka mi fakt v té Fifě 14 ten balon nepředkopává , fakt by mě jen zajímalo jestli je chyba na mé straně nebo to prostě v té 14 už není , což absolutně nechápu proč by to odstranili , vždyt to byla celkem užitečná věc ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HAVANA: no to bylo i u 12 ... že jednou ve směru kam sem chtěl pravou páčkou bylo lehké předkopnutí a 2x rychle za sebou bylo předkopnutí silnější... Odehrál jsem teda jen včera na rychlo 2 zápasy ale vim že ta pravá páčka mi nic nedělala :(
    Tak sem si myslel že ted se předkopává když mačkám tlačítko pro sprint...
    Bohužel ted nejsem doma abych to vyzkoušel ,ale byl jsem z toho nějakej vykolejenej :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ne.. myslím že teď se predkopava 2x pravou páčkou ve směru kam chceš
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    mám jedinou nesrovnalost k ovládání.Naposled jsem hrál FIFA 12 a tam si šlo pravou páčkou předkopávat balon a zasekávat , u 14 už to nejde ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak neni potřeba kupovat žádnej klíč :) normálně hraju on-line :D ani to po mě nechtělo žádnej klič,jen se mi to přihlásilo ke starému učtu FIFA z Fifa 12 :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    FIFA 15 - GOAL DECISION SYSTEM
    http://www.youtube.com/watch?v=_gKCfHbmd5U
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    klic stoji stejne jako nova hra ne?
    takze idealni koupit pres origin
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    chlapi nevite kolik stojí nový on-line klič na FIFA 14 ? respektive vubec zapotřebí ho kupovat k bazarové Fifě 14 ? Případně kde se dá zakoupit ?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    CICIN: pokud si dobre pamatuji, tak letos jeste ne. ceska liga by mela byt az za rok...
    CICIN
    CICIN --- ---
    A česka se letos dočkáme?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam