• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    BULWARK
    BULWARK --- ---
    FIFA 15 - INSANE CORNER GLITCH / SCORING METHOD!!
    http://www.youtube.com/watch?v=qtEHgtiz4nU

Jinak docela smutná aktualita, kterou snad, možná, někdy opraví :(
    BULWARK
    BULWARK --- ---
    MICKEY_MOUSE: Na tu obranu je celkem těžký odpovědět, obtížnost hraju tu základní(nenašel jsem nastavení, kde se dá změnit) a přijde dost jednoduchá. AI obránci vůbec nesprintujou, takže jdou obejít dost snadno. Brankáři chytěj tak 80%střel, který jdou vysoko, nízký točený ve vápně 1 vs brankář zase z 80% skončej v bráně.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    A jak se to hraje pocitově? Mně to taky nejede, tak jsem zatím závislý na názorech jiných. Je to pokrok? A co rozhodčí a golmani? Na videích jsem viděl, že často útočníci projdou za obranu jako nůž máslem. Netuším, na jaké to hráli obtížnosti ani nechci hru hodnotit podle toho, co někde vidím. Poreferujte někdo, pokud možno nezaujatě. :)
    BULWARK
    BULWARK --- ---
    LOOKASH_II: Dovolím si nesouhlasit, vzhledově je ta hra na úplně jiný úrovni, sice některý hráči vypadjí dost stejně, ale kvalita efektů, respektive jejich přidání jsou skvělý. Schválně jsem asi hodinu hrál demo 15 a pak pustil 14, prostě hrůza :). Třeba jen dresy, lámání světla, jejich pohyb při běhu...
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    stahl jsem 15 prez origin a vsechno v pohode jen se mi to seka jak svine :-D
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    PROCKOOP: dik, minimal to splnuje, ale koukam ze oproti 14ce skoro dvojnasobny pozadavky... ale ze hra byla o 100% lepsi se mi nezda ;]
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Tak me se demo seka jaxvin, po par sekundach se zasekne obraz i zvuk jako gramofon, pomaha zmackout start do menu, ale v zapeti se to pri hre opakuje. Nevim jestli je to bug nebo mam pomalej komp? Core2Duo 3GHz, 8G RAM, Nvidia 460 GTX, Win 8.1... beha to nekomu na podobny konfiguraci? 14ka funguje uplne bez problemu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Jde hrát online na Playstationu 4 proti tomu, kdo má Playstation 3?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    no ja uz to teda rozbeh, ale pro zmenu se to nejak seka i na low detaily...takze porad asi xbox (beztak ho planuju, udelam si hezky vanoce .))
    BULWARK
    BULWARK --- ---
    Zdravím, taky mi demo jede v pohodě. Stihnul jsem zatím jen dva zápasy, ale za celou dobu žádný bug, crash, nic :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Me to jede v pohode. Nejakej problem se resi tady: http://www.fifa.cz/forum/viewtopic.php?f=108&t=16666&p=146008
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Jo, taky to na PC nespustím. Nespustím ani Settings, takže tipuju, že to může být i nějakým spolupracujícím programem, což často u dem bývá. Typicky nějaký Media Player, netFramework nebo něco podobného.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tak demo uz je venku..
    a nejde mi spustit (coz je divny, protoze 14ka mi behala na full detaily uplne v pohode :( )

asi budu muset poridit xbox one
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    aha, tak uz to vidim

Fifa 15 - demo out on September 9 ahead of full release of EA Sports game featuring Swansea City's Liberty Stadium in UK on September 25 | South Wales Evening Post
    http://www.southwales-eveningpost.co.uk/...-ahead-release-EA-Sports/story-22869984-detail/story.html
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    nekdy v blizky dobe by melo vyjit demo ne?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    vtipný je, že mě už tři roky sere hlavně defenziva řízená AI v PvP... to je děs neuvěřitelnej. Pak to všichni hrajou na jistý góly a to mě nebaví.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam