• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    nekdy v blizky dobe by melo vyjit demo ne?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    vtipný je, že mě už tři roky sere hlavně defenziva řízená AI v PvP... to je děs neuvěřitelnej. Pak to všichni hrajou na jistý góly a to mě nebaví.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAVANA: bylo, uz neni, drtiva vetsina to nepouzivala :-)

HAVANA: no po startu hry by ti melo jit ty udelany soupisky nacist ne?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ja bych uvital, kdyby slo nastavit jinej level pro golmana a pro tym (treba golman skvelej, souper spatnej..)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Osobně od golmanů očekávám, že by teď mohli "občas překvapit" nečekaným zákrokem, parádičkou, vytáhnout jinak tutovou šanci. Tohle mi trochu chybělo, že byly situace, kdy jsi už jasně věděl, že to dáš, že to golman nepokryje. Teď by mohl občas "reflexivně" zareagovat anebo odvážně vyběhnout apod.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: nene, vůbec jsem do tebe nekopal, já jsem skutečně netušil, co tím myslíš a chtěl jsem to vědět. takže díky za vysvětlení.
    Obecně si ale myslím, že balanc hry záleží na tom, jak se vyváží všechno dohromady, že efektivita golmanů sama o sobě nic neznamená. Osobně ale mám mnohem raděj, když je golman šikovný, než když jeho tupost nahrazuje hra nepřiměřenou obranou nebo jinými umělými kompenzacemi.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    nehlede na to, ze tyhle hraci by mi hodne pomohli v PvP a nemusel bych hrat furt dokola za BVB a City :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ted uz neprobihaj automaticky upravy soupisek?
    dost me sere, ze si pracne naklikam sancheze a spol do arsenalu, a pri dalsim spusteni hry mi to tam zase hodi zaklad s podolskim a sagnou...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: OverPowered - preboostovany, neumim cesky synonymum
    Napr. centry byly ve FIFA 14 hodne OP :-))
    Ale jestli si chces jenom kopnout do moji cestiny tak se omlouvam, praci mam v anglictine a kolegy cizince, takze to vede k hovadiname tohodle typu.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    "hodne OP" znamená prosím tě co? :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Tak co sem slysel od lidi co zkouseli betu FIFA 15, ty brankari sou hodne OP, to se mame na co tesit...
    CICIN
    CICIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: Tak to já je na PS4 jen proklínám, vychytají mi snad úplně všechno a ještě je mají zlepšit, to už pak snad prohodím dualshock televizí z těch nervů :p
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Na ty golmany se těším, osobně právě na nich vnímám, že hra stojí a padá a podvědomě jim vždycky fandím víc jak útočníkům a mám radost, když se něčím blejsknou. :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    brankovy site mi porad pridou strasne divny...takovy tezky
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    cool story bro

FIFA 15 | Official Gameplay Trailer | Next Gen Goalkeepers
    https://www.youtube.com/watch?v=ehsQ62UY3lQ
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    aha takže předkopávat míč pravou páčkou jde pouze v případě že i sprintuju , sice moc nechápu proč to takhle změnili , ale budiž :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: existuje přeci manuál, kde všechno ovládání najdeš a pak má fifa (snad se nepletu) utilitu, která ti ukáže, jestli ti funguje správně knipl. tak bys měl být schopen snadno zjistit, kde je případná chyba.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ne ta pravá páka mi fakt v té Fifě 14 ten balon nepředkopává , fakt by mě jen zajímalo jestli je chyba na mé straně nebo to prostě v té 14 už není , což absolutně nechápu proč by to odstranili , vždyt to byla celkem užitečná věc ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HAVANA: no to bylo i u 12 ... že jednou ve směru kam sem chtěl pravou páčkou bylo lehké předkopnutí a 2x rychle za sebou bylo předkopnutí silnější... Odehrál jsem teda jen včera na rychlo 2 zápasy ale vim že ta pravá páčka mi nic nedělala :(
    Tak sem si myslel že ted se předkopává když mačkám tlačítko pro sprint...
    Bohužel ted nejsem doma abych to vyzkoušel ,ale byl jsem z toho nějakej vykolejenej :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ne.. myslím že teď se predkopava 2x pravou páčkou ve směru kam chceš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam