• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    CICIN
    CICIN --- ---
    PEDRO: Jedině že by si dal hráčskou kariéru a pak to nějak šikovně přepl ať mu to umožní ovládat celý tým, protože v manažerské karíeře musíš minimálně řešit smlouvy jinak za chvíli přijdeš o hráče.
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    MICKEY_MOUSE: kariera, na zacatku zapasu jen zvolis zda chces hrat za cely tym nebo jen za sveho vytvoreneho hrace..
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: Tak ne, není to ono. Pořád to po mě chce něco trenérsky a manažersky řešit a to vůbec nechci dělat. Já měl předloni vytvořeného vlastního hráče, ale mohl jsem ve hře přepínat na koho jsem chtěl, čili hrát "klasické" zápasy, ne běhat jen s jedním. A vůbec jsem nemusel řešit manažerské záležitosti koho koupit, prodat... Sice to toho mého vytvořeného hráče nějak hodnotilo, ale to bylo tak všechno. Tohle marně už několik dní v té FIFA 13 hledám a nemůžu to nastavit.
    CICIN
    CICIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: facepalm!:p
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: Ahááá! Moc díky, to by mě nenapadlo, tomu jsem se celou dobu vyhýbal. :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: no manager mode, nebo career mode. jenom musis pak vybrat, ze budes manager a ne hrac
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Snažím se marně najít ve FIFA herní mód, kdy můžu offline hrát ligu a po skončení ročníku pokračovat v dalším ročníku. Nechci hrát Be A Pro, ale normální fotbal. Mám teda starou FIFA 13, ale to je snad pořád stejné. Poradí někdo? Díky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HAVANA: já chtěl poradit, jak ten svůj gamepad rozchodit. :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    logitech F310 dratovej (cca 800)
    Logitech F710 bezdratovej (cca 1200)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Neporadíte mi někdo s gamepadem? Používám starý gamepad z PlayStation 2, který přes USB redukci připojuji k PC. Ačkoli ve Windows všechna tlačítka i kniply fungují, zjistil jsem, že při hraní FIFY mi nefunguje pravý knipl včetně tlačítka na něm. Nedaří se mi přijít na to, čím to může být a hlavně - co s tím? Dřív mi to fungovalo, ale měl jsem tuším nějaký jiný ovladač, o který jsem přišel při reinstallu notebooku.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Náhodou jsem narazil na Originu, že právě teď mají v akci PC verzi FIFA 15 za 40 EUR namísto 60 a FIFA 14 za 10 EUR namísto 20. Třeba to tu někomu udělá radost.
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Me to herne a pocitove prislo zase o tridu lepsi nez F14, docela i rad bych si F15 koupil, ale vzhledem k tomu ze by to znamenalo i nakup novyho kompu, tak zatim odkladam na neurcito, kuli jedny hre menit naprosto vyhovujici komp nehodlam :)
    HLEN
    HLEN --- ---
    MICKEY_MOUSE: no zadn revoluce se nekona .. klasika EA ... tu a tam neco zlepsime a jednou za par let si troufnem na neco trochu odvaznejsiho ... ale jinak furt stejna hra
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HLEN: Mně nejde o slevu, mám jiné důvody. FIFA 13 se mi líbí, nic mi na ní nechybí, a jede v pohodě i na mém starším notebooku. Hraju příležitostně, jen offline přáteláky a ligu proti počítači s plně manuálním ovládáním. Čili pro mě je zajímavé jen pokud se něco změní v ovládání, AI, taktických možnostech, rozhodčí, golmani - prostě herní mechanismy. Jelikož FIFU 14 ani 15 vůbec nespustím, nemůžu to testnout ani na demu, proto se ptám.
    HLEN
    HLEN --- ---
    MICKEY_MOUSE: aha ... hele ja to kupuju kazdej rok, pac mi to vzdycky rok vydrzi a hraju to casto .. jestli jsi ale obcasnej hrac a nebere te ultimate team s nejnovejsima hracema a picovinky kolem, tak bch pockal az to nekdo bude prodavat ve sleve
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HLEN: Tactical defense mám i v té 13ce.
    HLEN
    HLEN --- ---
    MICKEY_MOUSE: mno tak od 2014 mas uplne novej zpusob braneni hrace ...rikaji tomu "tactical defense" a jde o to ze uz nejde drzet krizek a hrac automaticky sebere mic, ale krejes hrace s micem a ve vhodnej moment zmacknes tackle .. taky to lip vypada a hraci se hejbou fakt pekne ....
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Je nějaký hratelnostní rozdíl mezi FIFA 15 a mojí FIFA 13? Pokročila ta hra v něčem? Nejde mi o herní módy, v pohodě si vystačím s ligou a přátelákem. Jde mi vyloženě o gameplay. Díky.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    BALDUR: pockal bych. Zatim je ve hre dost chyb, co sem vypozoroval.
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    tak jaký je nový ročník? poprvé od přechodu z PESa trochu váhám zda koupit... už to přece jen hraji jen jednou za čas, jestli ona mi na občasný online match nebude stačit dále ta 14ka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam