• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: btw hrajes na full manual?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HAVANA: Tak určitě, ale hráč to kopne tam, kam rozhodne počítač, ne kam míříš. A silou, kterou určí taky počítač a ne ty. Ono v manuálu nejde jen o míření, ale i o sílu.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak skuliny hledám i na automat..
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: Pardon, nazval jsem to špatně, origoš se to jmenuje "bouncing pass". Ve FIFA to je "rychlejší přihrávka vzduchem na nohu (R1+přihrávka)", která letí kousek nad zemí. Využívá se při manuálu právě díky její větší rychlosti, kdy dokážeš chlapovi rychleji přihrát, za cenu, že to ale může pomaleji zpracovat. Obránce to hůř kryje, případně do toho vletí, ale nezachytí, jen to nějak srazí nebo špatně zpracuje. Vznikají zajímavé situace. Kouzlo toho fotbalu vidím právě v těch drobných nepřesnostech, vznikají úžasné situace a zápasy, což právě automat przní a dělá z toho cirkus. Při manuálu se i jinak cítíš, protože se nesoutředíš jen na gól (hurá fofrem na bránu), tak se hrát ani nedá. Připravuješ si situace, rozvíjíš útoky, hledáš skulinu. Je to prostě celé úplně jiné, i teď po letech co tak hrávám. Nikdy to nebude bezduché mačkání přihrávek naslepo, to naštěstí ani nejde. Vždycky musíš zlomek vteřiny mířit. On je ten fotbal už roky výborně udělaný, jen to bohužel málokdo využívá. Ta hra má obrovský skrytý potenciál, o kterém nikdo neví.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: Fotbal je o pouzivani "skakavejch prihravek"?
    Ja teda asi jinak souhlasim, ale nejak nevim, co timhle myslis :-)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Přesně pískané offsidy mi nikdy nevadily. Ale co si myslím, že hru kazí zdaleka nejvíc, tak je automatické ovládání. Na manuál hraješ automaticky nejen o poznání pomaleji, ale ze hry zmizí všechny ty nefotbalové nesmysly typu přesný ťukec na jeden dotek od brány k bráně. Už to, že musíš ručně zamířit tě maličko zdrží, přihrávka dostane i přirozenou nepřesnost, což zase hru maličko zpomalí, takže míč vůbec nelítá jak na kulečníku a není to honěná od brány k bráně. Nutí tě to mnohem víc využívat možnosti ovládání - skákavé přihrávky, posílání míče do prostoru atd. Tohle na automatu vůbec neuděláš, a přitom právě o tom fotbal je. A to vůbec nemluvím o míření při centrech a střelbě.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hehe.. Prej bavila.. To by bylo rozstrisksnejch ovladačů :D
    NOP
    NOP --- ---
    Hrál jsem jen dva zápasy, ale za mě dobrý. Přijde mi, že se to celý trochu zpomalilo, což je dle mého plus. Trochu mi to připomíná PES, který jsem teda hrál jen jednou, ehm, a to loni a taky demo, ale líbilo se mi, že je to proti Fifě pomalejší, techničtější.´

Pobavilo mě, že když jsem vedl o gól, zbývalo jen pár minut do konce a měl jsem házet aut, tak se hráči vůbec nesnažili dojít pro míč a hru protahovali, klasika. Ne jak v 15, kde se pro aut sprintovalo.

Mimochodem, dá se nastavit, aby rozhodčí trochu chybovali? Ty pískaný milimetrový ofsidy mi trhaj žíly, trocha chybujícího lidskýho faktoru by mě bavila. A taky se mi nikdy nestalo, aby sudí písknul ruku (a to jsem to v 15 snad měl nastavený).
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tak co? :) Mně se to ani nenainstaluje, tak je to na vás!
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Fifa 15 player scans cat's face into the game with terrifying results - Telegraph
    http://www.telegraph.co.uk/...a-15-player-scans-cats-face-into-the-game-with-terrifying-results.html

CICIN
    CICIN --- ---
    CICIN: Teda v masce batmana nebo robina teď nevím :D
    CICIN
    CICIN --- ---
    MICKEY_MOUSE: Není to fake, bude tam i Reus ve spiderman masce apod :p
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: ja to myslel z legrace. :) A predpokladam, ze to je fake.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: :D takova picovina. nerek bych, ze by FIFA mela zrovna tohle zavidet
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tohle je teda z PES, ale je jim co závidět - nové oslavy po vstřelení gólu:
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    BULWARK: AI by taky museli úplně předělat.
    BULWARK
    BULWARK --- ---
    PUEBLO: Naše liga určitě ne, museli by předělávat rozhodčí.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    a nase liga zas ne?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: genderová rovnost voe :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam