• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    ROENICK: menej si drezy i zensky tymy? :)
    NOP
    NOP --- ---
    ROENICK: nově neni vidět, co se stalo zraněnému hráči, což je dost fail. Dříve to bylo napsaný v team manegementu, teď to tam chybí. V kariéře se to člověk dozví po zápase z novinek, ale když hraju jen jeden zápas (tzn. Výkop nebo jak je to pojemnovaný), tak to tam už nikde ukázaný nejni. Nebo jsem to přehlédl.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    par postrehu z FIFA16 demo:

+ gol doma trese se kamera (tribuna)
    + pozdravy hracu po zapasu, vymeny dresu
    + novy animace, pekny zakroky golmanu
    + sprej
    + hraci si navzajem nadavaj ze byli volny a nedostali prihravku
    + lip funguje dribling a triky, da se lip projit 1 na 1

- v team managementu se musi proklikat vsichni pro zjisteni unavy a neni to videt celkove
    - vubec divny a min prehledny menu
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    CICIN
    CICIN --- ---
    ROENICK: Yes!:D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jo je to tak, ted ma v pulce simulovany sezony Ozil 88 +1 misto 87 :)

takze to je proste jakoby v zavorce o kolik vyrostl a nemam to scitat :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: lol mozna jsme doma, udelal jsem uplnej reset kariery s default squad a Ozil ma 87 a ne 89 coz jsem bral za zaklad.

a koukam na ten screen ze squad reportu niz (neco z netu) a ten manik ma teda 76+2 =78, anebo 74 zaklad a +2 takze 76? a kdyz pristi sezonu zacne se 76 (bez +neco) tak se to preneslo? nejspis me jen zmatl ten squad report :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    CICIN: Ja to teda nevim na 100%, ale sem si tak na 90% jistej do FIFY 15
    CICIN
    CICIN --- ---
    PROCKOOP: wau, tak to klidně svoje tvrzení beru zpět, jen mi přišlo že hráč bez formy prostě neroste tak rychle
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    CICIN: To je divny. O tejhle funkci nevim. Forma se obvykle na celkovym hodnoceni hrace neprojevi.
    Co se muze projevit na trvalym hodnoceni je reputace jeho tymu, narodnosti a souteze.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: jo takze kdyz ma form "excellent" tak to vylepseni muze byt formou a ne trvalym zlepsenim? jak to kurva poznam? :)
    CICIN
    CICIN --- ---
    ROENICK: Jo to ti asi nevysvětlím, ale tenhle form nahoře nemá, takže by se to teoreticky mělo přenést:p
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: no a poznam na squad reportu co je forma a co progress? je to nejak barevne odliseny nebo tak neco?

tohle je rust hrace ne? tech +2 overall a vylepseni u jednotlivych parametru

CICIN
    CICIN --- ---
    ROENICK: Jako zase musíš brát v potaz že někteří hráči mají vyšší hodnocení kvůli formy a do další sezóny se jim to nepřenese, vím že mám třeba pogbu ve formě na konci a má 90, ale v další sezóně na začátku má zase 88, začínal jsem s ním ale na 84 nebo kolik měl :p
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: taky Arsenal, PS4
    CICIN
    CICIN --- ---
    ROENICK: Já hraju za Arsenal a fakt s tím problém nemám, na čem to hraješ? PC? PS4?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: FUT je gay. Karticky sbiraj haranti, tudiz celej FUT je pro haranty :)

me se libi vyvoj toho career modu, toho jak ti hraci od myslim 12ctky napisou mail "hele boss, cejtim se fakt dobre, nasad me pls" a sledovani jejich nalad atd, to me bavi.

jinak jsem pustil uplne novou karieru, nasimuloval celou sezonu (Arsenal skoncil 5., mraky zraneni a cervenejch karet, bavil jsem se u toho :D) a na konci zase rust, end season a vse v pici. Nechapu :) zkusim s jinym tymem.
    CICIN
    CICIN --- ---
    ROENICK: Jsem rád že jsem konečně našel někoho kdo nehraje fifu kvůli FUT :p ty maily jsou fajn, ale v PES je krásná ceremonie i s předáním zlatého míče, mohli by ve fifě zkusit něco podobného :p
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    spia me sere ze nekdy hrajes zapas o nicem s noname souperem a je o tom clanek a pak mas zapas s Barcou a neni o nem ani radek :) stejne tak bych cekal clanek ze jsi defakto vyhral ligu kdyz rozhodnes pred koncem sezony, opet nic.

Prijde mi ze to tam driv bylo, vcetne oslavy na hristi
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: v mailech jsou hraci roku strelci roku nejlepsi XI atd (dominuju sezone a nemam v XI nikoho, lol). I trener roku tam je..mesicne taky, hrac mesice trener mesice. Vyhlaseni by bylo fajn
    CICIN
    CICIN --- ---
    Mě třeba ve fifě oproti PESku chybí i vyhlašování nejlepšího hráče uplynulé sezóny nebo jakékoliv jiné posezónní hodnocení, většinou jen mrknu kolik mi dali hráči gólů, o kolik se zlepšili a jdu dál, napiště jim to někdo!:p
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LOOKASH_II: dik. Takze napicu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam