• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    PROCKOOP: nepripocetlo... hlavne som to robil cez FUT web app v prehliadaci, tak neviem ci je ten bug spojeny s tym..
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: To zni spis jako bug. Ses si jistej, ze se ti to nepeicetlo?
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    PROCKOOP: Diky moc!!! Este posledna otazka, predal som hraca v aukcii, ale coins mi neboli pripocitane. Je tam taktiez nejaky specialny proces alebo len bug?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: Ahoj, dlouhodobe se rozhodne vyplati mit 100 chemistry. Kazdymu hraci to prida na statistikach, kdyz ma CHEM 10 nebo 9. Loni (FIFA 15) ten rozdil nebyl tak viditelnej, ale letos nevim.

Doporucuju pouzit webovou aplikaci typu http://www.futhead.com/ a podle toho tym poskladat.

Nejaka inspirace konkretne treba tady: http://www.futhead.com/16/squads/?order=top&name=starter

++

FIFA 16 Ultimate Team Tutorial - Chemistry
    https://www.youtube.com/watch?v=J4tEIjvRNQI
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    ahojte, hra tu niekto Fifa 16 FUT? Hodili by sa mi nejake mudre rady, pretoze som novacik v tomto ohlade. Co sa tyka chemistry, je velmi dolezite ju mat na hodnote 100 ? Alebo ju nie je nutne dodrziavat a budovat tym bez ohladu na chemistry ? Diky
    MELDA
    MELDA --- ---
    Omluvte mne pokud se jedna o skolacky neodborny dotaz. Fifu sem nehral poslednich 8 let, takze Fifa 16 je pro mne cela uplne nova. Chci se optat, kdyz hraju karierni mod a hraju primo jen za jednu svou osobu, postavu, hrace, tak v prubehu hry se kolem hlavy hrace (spise teda nad hlavou kolem toho kurzoru) ukazuji ruzne symboly a ikonky. Chtel jsem se optat, zda se tyto ikonky daji nekde rozsifrovat co ktera znamena a zda maji nejake funkcni tlacitko, jak je vice mene potvrzovat. Jedna se mne konkretne o to, kdyz dojde u hrace ke zraneni, objevi se tam ikonka krizku a ja premyslim, jak si mohu v prubehu hry povolat nekoho na osetreni, obstrik a podobne. Nevite nekdo? Diky, odpoved klidne do posty.
    HLEN
    HLEN --- ---
    LEMUR: dost na to abych si hry kupoval a ne kradl
    HLEN
    HLEN --- ---
    LEMUR: a co takhle demo ? to ti na polocas staci
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    fifa byla loni celkem problematicka co se tyce cracku..takze bych moc nesazel ze to bude crackly...
    novej pro evolution soccer uz cracklej je
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    mě tyhle hry bavěj víceméně jen ve 2 u jednoho PC s PS ovladačema.... no a momentálně nemam parťáka a jen tak mít nebudu

ciwe, kolik je tobě, že máš potřebu tohle řešit? :)))
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    HLEN: na to abych to nainstaloval, zahrál si jeden poločas, a pak to nezapnul půl roku, si to nebudu kupovat
    HLEN
    HLEN --- ---
    LEMUR: nerikam ze EA bude tech 1500 chybet, ale kolik ti je ze to musis piratit
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    filtr mi na slovo "crack" hodil poslední výsledek z 2013, takže...... někdo funkční crack na FIFA16? zkoušel jsem stahovat asi ze 3 zdrojů a všechno k ničemu, radši si ani nepředstavuju, co všechno dalšího jsem si z těch pochybnejch torrentů nevědomě nainstaloval
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LOOKASH_II: za zensky jsem demo nehral a ani nevim jestli v demu jsou :)
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    ROENICK: menej si drezy i zensky tymy? :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    takhle...je to logicky, ale pochybuju ze to je featura..spis bug :D
    NOP
    NOP --- ---
    NOP: Neočekávám lékařskou zprávu. Místo přetrženejch kolenních vazů by stačilo napsat pohmožděné koleno, kotník whatever. Kolikrát ani nevim, co se tomu hráči stalo. Jestli umřel, nebo si vykloubil prst.
    NOP
    NOP --- ---
    HAVANA: Jasný. Dobrá připomínka. Ale když hraju proti kamarádovi, tak se mu chci vysmát, že si jeho obránce vykloubil koleno. Je to taková zajímavost, žejo. Na nějaký scany seru, nehrajem turnaj, ale jeden mač.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NOP: coz je ale na druhou stranu logicky..
    hrac jede na ruzny scany apod, a netusis co mu je az do tiskovky po zapase nebo za par dnu ;)
    NOP
    NOP --- ---
    ROENICK: nově neni vidět, co se stalo zraněnému hráči, což je dost fail. Dříve to bylo napsaný v team manegementu, teď to tam chybí. V kariéře se to člověk dozví po zápase z novinek, ale když hraju jen jeden zápas (tzn. Výkop nebo jak je to pojemnovaný), tak to tam už nikde ukázaný nejni. Nebo jsem to přehlédl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam