• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    NOP
    NOP --- ---
    HAVANA: Jasný. Dobrá připomínka. Ale když hraju proti kamarádovi, tak se mu chci vysmát, že si jeho obránce vykloubil koleno. Je to taková zajímavost, žejo. Na nějaký scany seru, nehrajem turnaj, ale jeden mač.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NOP: coz je ale na druhou stranu logicky..
    hrac jede na ruzny scany apod, a netusis co mu je az do tiskovky po zapase nebo za par dnu ;)
    NOP
    NOP --- ---
    ROENICK: nově neni vidět, co se stalo zraněnému hráči, což je dost fail. Dříve to bylo napsaný v team manegementu, teď to tam chybí. V kariéře se to člověk dozví po zápase z novinek, ale když hraju jen jeden zápas (tzn. Výkop nebo jak je to pojemnovaný), tak to tam už nikde ukázaný nejni. Nebo jsem to přehlédl.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    jestli si nemenej dresy i o polcase je to k nicemu...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    par postrehu z FIFA16 demo:

+ gol doma trese se kamera (tribuna)
    + pozdravy hracu po zapasu, vymeny dresu
    + novy animace, pekny zakroky golmanu
    + sprej
    + hraci si navzajem nadavaj ze byli volny a nedostali prihravku
    + lip funguje dribling a triky, da se lip projit 1 na 1

- v team managementu se musi proklikat vsichni pro zjisteni unavy a neni to videt celkove
    - vubec divny a min prehledny menu
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    CICIN
    CICIN --- ---
    ROENICK: Yes!:D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jo je to tak, ted ma v pulce simulovany sezony Ozil 88 +1 misto 87 :)

takze to je proste jakoby v zavorce o kolik vyrostl a nemam to scitat :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: lol mozna jsme doma, udelal jsem uplnej reset kariery s default squad a Ozil ma 87 a ne 89 coz jsem bral za zaklad.

a koukam na ten screen ze squad reportu niz (neco z netu) a ten manik ma teda 76+2 =78, anebo 74 zaklad a +2 takze 76? a kdyz pristi sezonu zacne se 76 (bez +neco) tak se to preneslo? nejspis me jen zmatl ten squad report :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    CICIN: Ja to teda nevim na 100%, ale sem si tak na 90% jistej do FIFY 15
    CICIN
    CICIN --- ---
    PROCKOOP: wau, tak to klidně svoje tvrzení beru zpět, jen mi přišlo že hráč bez formy prostě neroste tak rychle
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    CICIN: To je divny. O tejhle funkci nevim. Forma se obvykle na celkovym hodnoceni hrace neprojevi.
    Co se muze projevit na trvalym hodnoceni je reputace jeho tymu, narodnosti a souteze.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: jo takze kdyz ma form "excellent" tak to vylepseni muze byt formou a ne trvalym zlepsenim? jak to kurva poznam? :)
    CICIN
    CICIN --- ---
    ROENICK: Jo to ti asi nevysvětlím, ale tenhle form nahoře nemá, takže by se to teoreticky mělo přenést:p
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: no a poznam na squad reportu co je forma a co progress? je to nejak barevne odliseny nebo tak neco?

tohle je rust hrace ne? tech +2 overall a vylepseni u jednotlivych parametru

CICIN
    CICIN --- ---
    ROENICK: Jako zase musíš brát v potaz že někteří hráči mají vyšší hodnocení kvůli formy a do další sezóny se jim to nepřenese, vím že mám třeba pogbu ve formě na konci a má 90, ale v další sezóně na začátku má zase 88, začínal jsem s ním ale na 84 nebo kolik měl :p
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: taky Arsenal, PS4
    CICIN
    CICIN --- ---
    ROENICK: Já hraju za Arsenal a fakt s tím problém nemám, na čem to hraješ? PC? PS4?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: FUT je gay. Karticky sbiraj haranti, tudiz celej FUT je pro haranty :)

me se libi vyvoj toho career modu, toho jak ti hraci od myslim 12ctky napisou mail "hele boss, cejtim se fakt dobre, nasad me pls" a sledovani jejich nalad atd, to me bavi.

jinak jsem pustil uplne novou karieru, nasimuloval celou sezonu (Arsenal skoncil 5., mraky zraneni a cervenejch karet, bavil jsem se u toho :D) a na konci zase rust, end season a vse v pici. Nechapu :) zkusim s jinym tymem.
    CICIN
    CICIN --- ---
    ROENICK: Jsem rád že jsem konečně našel někoho kdo nehraje fifu kvůli FUT :p ty maily jsou fajn, ale v PES je krásná ceremonie i s předáním zlatého míče, mohli by ve fifě zkusit něco podobného :p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam