• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    mě tyhle hry bavěj víceméně jen ve 2 u jednoho PC s PS ovladačema.... no a momentálně nemam parťáka a jen tak mít nebudu

ciwe, kolik je tobě, že máš potřebu tohle řešit? :)))
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    HLEN: na to abych to nainstaloval, zahrál si jeden poločas, a pak to nezapnul půl roku, si to nebudu kupovat
    HLEN
    HLEN --- ---
    LEMUR: nerikam ze EA bude tech 1500 chybet, ale kolik ti je ze to musis piratit
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    filtr mi na slovo "crack" hodil poslední výsledek z 2013, takže...... někdo funkční crack na FIFA16? zkoušel jsem stahovat asi ze 3 zdrojů a všechno k ničemu, radši si ani nepředstavuju, co všechno dalšího jsem si z těch pochybnejch torrentů nevědomě nainstaloval
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LOOKASH_II: za zensky jsem demo nehral a ani nevim jestli v demu jsou :)
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    ROENICK: menej si drezy i zensky tymy? :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    takhle...je to logicky, ale pochybuju ze to je featura..spis bug :D
    NOP
    NOP --- ---
    NOP: Neočekávám lékařskou zprávu. Místo přetrženejch kolenních vazů by stačilo napsat pohmožděné koleno, kotník whatever. Kolikrát ani nevim, co se tomu hráči stalo. Jestli umřel, nebo si vykloubil prst.
    NOP
    NOP --- ---
    HAVANA: Jasný. Dobrá připomínka. Ale když hraju proti kamarádovi, tak se mu chci vysmát, že si jeho obránce vykloubil koleno. Je to taková zajímavost, žejo. Na nějaký scany seru, nehrajem turnaj, ale jeden mač.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NOP: coz je ale na druhou stranu logicky..
    hrac jede na ruzny scany apod, a netusis co mu je az do tiskovky po zapase nebo za par dnu ;)
    NOP
    NOP --- ---
    ROENICK: nově neni vidět, co se stalo zraněnému hráči, což je dost fail. Dříve to bylo napsaný v team manegementu, teď to tam chybí. V kariéře se to člověk dozví po zápase z novinek, ale když hraju jen jeden zápas (tzn. Výkop nebo jak je to pojemnovaný), tak to tam už nikde ukázaný nejni. Nebo jsem to přehlédl.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    jestli si nemenej dresy i o polcase je to k nicemu...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    par postrehu z FIFA16 demo:

+ gol doma trese se kamera (tribuna)
    + pozdravy hracu po zapasu, vymeny dresu
    + novy animace, pekny zakroky golmanu
    + sprej
    + hraci si navzajem nadavaj ze byli volny a nedostali prihravku
    + lip funguje dribling a triky, da se lip projit 1 na 1

- v team managementu se musi proklikat vsichni pro zjisteni unavy a neni to videt celkove
    - vubec divny a min prehledny menu
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    CICIN
    CICIN --- ---
    ROENICK: Yes!:D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jo je to tak, ted ma v pulce simulovany sezony Ozil 88 +1 misto 87 :)

takze to je proste jakoby v zavorce o kolik vyrostl a nemam to scitat :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: lol mozna jsme doma, udelal jsem uplnej reset kariery s default squad a Ozil ma 87 a ne 89 coz jsem bral za zaklad.

a koukam na ten screen ze squad reportu niz (neco z netu) a ten manik ma teda 76+2 =78, anebo 74 zaklad a +2 takze 76? a kdyz pristi sezonu zacne se 76 (bez +neco) tak se to preneslo? nejspis me jen zmatl ten squad report :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    CICIN: Ja to teda nevim na 100%, ale sem si tak na 90% jistej do FIFY 15
    CICIN
    CICIN --- ---
    PROCKOOP: wau, tak to klidně svoje tvrzení beru zpět, jen mi přišlo že hráč bez formy prostě neroste tak rychle
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    CICIN: To je divny. O tejhle funkci nevim. Forma se obvykle na celkovym hodnoceni hrace neprojevi.
    Co se muze projevit na trvalym hodnoceni je reputace jeho tymu, narodnosti a souteze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam