• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: "meli" by uz 4 roky. Me to donutilo odejit na konzoli, kde neni ten trh zkurvenej. Dalsi vec sou lidi, ktery tu hru poradne nerozbehaj, ale nevadi jim 12 fps. Takovy na konzoli nepotkas.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PROCKOOP: aha aspon ze tak..ale taky nasere. Ale to by melo jit poresit u EA ne? kdyz se odpoji bot tak by to meli poznat, ze jsi to neodpojil ty
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: hehe ja loni v prvnim balicku vytah second inform Silvu, kteryho sem hned prodal taky za mega. Akorat to pak neni uplne ono kdyz to nebuduju ten tym od nuly. Muj nick na Xboxu je Proki169 btw, ale mam malokdy cas na zapas, podle prace...
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    PROCKOOP: Mal som trosku luck. Pack z draft modu (single).

PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: nn, tyka se to ultimate teamu: misto realnyho soupere ti to pusti bota, nacte zapas, kterej se hned vypne a zapocita ti prohru. souperovi to zapocita vyhru a ma coiny, ktery pak proda na netu.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PROCKOOP: cheatujou i fifu? omg. Co tam delaj? co strela to gol? ;) vypnou ti golmana? ;)

jinak crossplay nebude jen tak rozsireny a asi pujde vypnout
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: Dobrej tym. Budto hrajes jako divej nebo si slusne investoval do balicku coz?
    Hraju taky na Xbox One, muj tym tady:

Jinak ROENICK: se pekelne bojim, protoze sem z PC prchnul, je to plny cheateru (stejne jako GTA apod).

ROENICK
    ROENICK --- ---
    xko vs pc ma byt taky
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: bohuzel nic neni crossplay mezi xbox a ps. U nakych her jako napr Warthunder je PC + PS4
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    je fifa crossplay? ps4 vs xboxone a tak?
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    Nazdar hosi, je tu nejaky fanda do FUT? Zeby sme sa podelili tymom, pripadne zorganizovali nejaky zapas (xbox one)
    moj tym: nahradnici: Courtois, Varane, Oscar, Douglas Costa, Taison, Griezmann, Aubameyang

CICIN
    CICIN --- ---
    VANOUS: jsem rád že v tom nejsem sám :D

ROENICK: Je to vyhecovanější a zábavnější:D
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    CICIN: jo to znaaam :-))))
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CICIN: jj je tam pak hecovani nadavani srandicky... ja si musim jeste nechat najezit druhej dualshock ;)
    CICIN
    CICIN --- ---
    VANOUS: Má to kouzlo když ten člověk sedí vedle tebe, co mi občas dělali ti trollové to jsem moc nedával, já jsem docela vznětlivý, takže na to prostě nemám a jediný kdo pak trpí je dualshock :(
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    Tak určitě, kariéra už je rozjetý.
    Aleproti lidem toma?také?kouzlo ....

Dneska sem se teda nepripojil ani jednou....vždy mi to jen říkalo že to hledá soupeře....a FUTURISTICKÉHO online pro jistotu vždy zmrznul....

Kdyby někdo hrál na ONE tak CZVanous84 sem já.....
    CICIN
    CICIN --- ---
    VANOUS: zapni sezónu , kupuj a sleduj jak hráči rostou, vyhrej co jde, komp je dobrý soupeř :D lepší než ty nervy s těma cockama na netu občas :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: No co sleduju FIFA komunitu, tak to ve svete spis vypada na Xbox. Ja bych sel ale jednoznacne taky do PS4, nebejt prave FIFY, potazmo trhu v ultimate teamu.

VANOUS: FUT vetsinou nechytne hned. Me to zezacatku taky prislo divny, ale kdyz tomu da clovek sanci, tak to je zkurvena zavislost. Tudiz vlastne radim nezacinat :-)
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    PROCKOOP: dikes, myslel jsem si to, kdyz jsem nemohl nic najit..... tak uvidime jak to bude vypadat ... treba me chytne FUT (i kdyz uprimne zatim me to nechytlo) nebo holt budu dostavat cocku od Barca a spol a 13letych klucinu
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PROCKOOP: nj PS4 vladne, nejen u nas :) ale u nas fest, kdyz napr koukam na gamebazar...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VANOUS: Bohuzel pokud vim tak komunita sla dost do kytek obecne. Navic hracu na XBox one je v cesku fakt po malu.
    Existuje ceska facebook skupina, ale ta je plna harantu.
    Jestli chces, muzem obcas dat zapas nebo cooperative seasons, hraju taky na Xboxu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam