• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    neco jako ceska "komunita" asi neni co .... tim, ze servery jedou na pc a konsole ... a konsole oddelene, tak asi nejaky web neco pro one pro fifa 16 neni co :)
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    Dikes.
    live mam samozrejmen .... jak rikam naposledy jsem hral PES6 a to je uz 10 let ... :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VANOUS:
    - Potrebujes XBox live, ale to asi vis.
    - Soupere erver sam najde. V tom normalnim modu SEASONS to hodne lidi omrzi, protoze vsichni hrajou za Barcelonu/Real/Bayer/Dortmund.
    - Hodne lidi ted vazne hraje FUT, a ja ho doporucuju taky :-) (na konzolich, ne na PC)
    - Pozadavkama na rychlost myslis rychlost pripojeni? Sou minimalni jako u vetsiny ostatnich online her, dulezita je stabilita pripojeni.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    VANOUS: idealne si tam najdes kamose a hrajes s nima, vyhnes se 14tiletejm harantum, co si berou jen Barcu a jakmile prohravaj tak to vypnou ;)

jinak ti hra samozrejme nekoho najde, mela by ti najit i priblizne stejne dobryho hrace. Taky se hodne hraje ten FUT, Fifa Ultimate Team kdy si skladas tym a sbiras body a odmymas odmeny atd..na to by tu ale asi byl nekdo povolanejsi, to nehraju ;)
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    Chlapi, poridil jsem si nove xbox one a Fifu ... jak je to s hranim online .... (naposledy jsem hral online PES6 :) ).
    jsou nejake ligy nebo se da najit nekdo po netu automaticky - server me sam nekoho najde?

Jak je to s pozadavkama na rychlost ... abych pak neb y l p r e k va p e ny ze mi to nejede :-)))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ROENICK: Takže ženské týmy se osvědčují...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    :D

VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    PROCKOOP: V hre to funguje bez problemov... aspon ze tak :) diky za rady !
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: Zkus hrace prodat primo ve hre. Pokud to bude delat i tam, tak asi budes muset napsat na podporu.
    Jinak po prodeji hrace by se mely penize pripocist hnedka a u hrace je pak jenom moznost REMOVE.
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    PROCKOOP: nepripocetlo... hlavne som to robil cez FUT web app v prehliadaci, tak neviem ci je ten bug spojeny s tym..
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: To zni spis jako bug. Ses si jistej, ze se ti to nepeicetlo?
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    PROCKOOP: Diky moc!!! Este posledna otazka, predal som hraca v aukcii, ale coins mi neboli pripocitane. Je tam taktiez nejaky specialny proces alebo len bug?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: Ahoj, dlouhodobe se rozhodne vyplati mit 100 chemistry. Kazdymu hraci to prida na statistikach, kdyz ma CHEM 10 nebo 9. Loni (FIFA 15) ten rozdil nebyl tak viditelnej, ale letos nevim.

Doporucuju pouzit webovou aplikaci typu http://www.futhead.com/ a podle toho tym poskladat.

Nejaka inspirace konkretne treba tady: http://www.futhead.com/16/squads/?order=top&name=starter

++

FIFA 16 Ultimate Team Tutorial - Chemistry
    https://www.youtube.com/watch?v=J4tEIjvRNQI
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    ahojte, hra tu niekto Fifa 16 FUT? Hodili by sa mi nejake mudre rady, pretoze som novacik v tomto ohlade. Co sa tyka chemistry, je velmi dolezite ju mat na hodnote 100 ? Alebo ju nie je nutne dodrziavat a budovat tym bez ohladu na chemistry ? Diky
    MELDA
    MELDA --- ---
    Omluvte mne pokud se jedna o skolacky neodborny dotaz. Fifu sem nehral poslednich 8 let, takze Fifa 16 je pro mne cela uplne nova. Chci se optat, kdyz hraju karierni mod a hraju primo jen za jednu svou osobu, postavu, hrace, tak v prubehu hry se kolem hlavy hrace (spise teda nad hlavou kolem toho kurzoru) ukazuji ruzne symboly a ikonky. Chtel jsem se optat, zda se tyto ikonky daji nekde rozsifrovat co ktera znamena a zda maji nejake funkcni tlacitko, jak je vice mene potvrzovat. Jedna se mne konkretne o to, kdyz dojde u hrace ke zraneni, objevi se tam ikonka krizku a ja premyslim, jak si mohu v prubehu hry povolat nekoho na osetreni, obstrik a podobne. Nevite nekdo? Diky, odpoved klidne do posty.
    HLEN
    HLEN --- ---
    LEMUR: dost na to abych si hry kupoval a ne kradl
    HLEN
    HLEN --- ---
    LEMUR: a co takhle demo ? to ti na polocas staci
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    fifa byla loni celkem problematicka co se tyce cracku..takze bych moc nesazel ze to bude crackly...
    novej pro evolution soccer uz cracklej je
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    mě tyhle hry bavěj víceméně jen ve 2 u jednoho PC s PS ovladačema.... no a momentálně nemam parťáka a jen tak mít nebudu

ciwe, kolik je tobě, že máš potřebu tohle řešit? :)))
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    HLEN: na to abych to nainstaloval, zahrál si jeden poločas, a pak to nezapnul půl roku, si to nebudu kupovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam