• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: furt stejny. pribyl otravnej trenink, kterej musis nastavovat pro 5 jednotlivejch hracu kazdej tyden a skoro bez nej nerostou :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    nejhorsi změna byl ten povinnej scouting a skryty stats hracu...to uz vyndali? ve 14ctce me to dost sere
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VANOUS: Co se prepinani hracu tyce, tak to oproti FIFA 15 predelali a neni to nejlepsi. Ale muzes pouzivat pravou packu a to pak oznaci hrace ve smeru kam ukazes.

A ohledne problemu s pripojenim: zkus povolit porty v routeru podle https://help.ea.com/en/article/online-ports-for-fifa-16/
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    Tak nevim, zda neco delam spatne, ale uz od stredy nejsem schopen se spojit s nikym na online hru. ve stredu vecer jsem dal 3 zapasy FUT a od te doby nic....
    porad mi to pise v online, ze mam vlastni striktni nastaveni (nemam) a FUT se mi na 5 minut snazi pripojit a uplne mi to vse zasekne.

jo a jeste jedna vec - kdyz prepinam hrace, tak mi to na 60% prepne na hrace, ktery je uplne mimo - priklad: odrazeny balon jde k utocnikovi, prepinam a prepne se mi to na hrace u lajny, ktereho jeste musim otacet .....
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: ano, za 4 roky co hraju FUT uz tolikrat, ze sem podobny veci prestal pocitat :-)
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    Stalo sa vam uz vo FUT, ze Vam ostavaju 2 zapasy, chyba vam 1 vyhra do promotion, prvy zapas vyhrate, ale pride error message:"we are soory but thre has been an error connecting to fifa 16 ultimate team.
    you will be returned to the fifa 16 main menu"... tak si date druhy zapas a ten krasne prehrate :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VANOUS: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app

Ale davaj access az po par dnech hrani, aby predchazeli fake accountum :-)

Pak existuje web http://www.futhead.com/ coz je vlastne databaze dostupnejch hracu a komunita tam dela vlastni sestavy apod.

Dulezita vec u kazdej sestavy je chemie. Je potreba mi u kazdyho hrace zakladni chemii 9, za coz dostane nejvetsi bonus do atributu. Jinak je to tak nejak vysvetleny tady: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/tips-and-tricks/understanding-team-chemistry

Zezacatku se ale o to nemusis toli starat, kdyz te to chytne tak na to prijdes sam.
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    Tak sem vcera dal 3 zapasy ve FUT a jako zacinam tomu namlicko prichazet na kloub ... je to mnohem lepsi nez standart online, pac sem zatim ve fazi, ze tymy maji uvodni balicky a uvodni good hrace max. Takze hra je vyrovnana, zadni 85+ .....

je mi reknete, koukal jsem, ze tady davate screeny z browseru, ona je nejaka web pages kde takhle muzu managovat svuj tym
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    LOOKASH_II: Proti tem skriptovanejm souperum se to stava jenom ve FUTu a jenom v prvni divizi. A taky mi to treba mesic nevylosovalo ani jednoho a pak uz treba 3 mesice porad jenom tyhle cheatery.
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Me ta 16ka nak nejde, v seasons se mi podarilo vyhrat prvni zapas az v druhy sezone... z prvnich 10ti jedna remiza. Prechazim ze 14ky a pride mi ze se balony odrazej hlavne k souperi... musim vic trenovat asi
    jinak za me na PC online hrani bez problemu, zatim jsem na kkty moc nenarazil... ale jak rikate, je obtiznejsi najit soupere pro hru s teamama <4 *
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: myslim, ze to pak cuka obema.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PROCKOOP: hh a to pak cuka i tobe? nebo maj lagy zejo..

no GTA V na PC je neskutecnej hackfest ;) nekdo to nazval "hacked to the death" ;)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: "meli" by uz 4 roky. Me to donutilo odejit na konzoli, kde neni ten trh zkurvenej. Dalsi vec sou lidi, ktery tu hru poradne nerozbehaj, ale nevadi jim 12 fps. Takovy na konzoli nepotkas.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PROCKOOP: aha aspon ze tak..ale taky nasere. Ale to by melo jit poresit u EA ne? kdyz se odpoji bot tak by to meli poznat, ze jsi to neodpojil ty
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: hehe ja loni v prvnim balicku vytah second inform Silvu, kteryho sem hned prodal taky za mega. Akorat to pak neni uplne ono kdyz to nebuduju ten tym od nuly. Muj nick na Xboxu je Proki169 btw, ale mam malokdy cas na zapas, podle prace...
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    PROCKOOP: Mal som trosku luck. Pack z draft modu (single).

PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: nn, tyka se to ultimate teamu: misto realnyho soupere ti to pusti bota, nacte zapas, kterej se hned vypne a zapocita ti prohru. souperovi to zapocita vyhru a ma coiny, ktery pak proda na netu.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PROCKOOP: cheatujou i fifu? omg. Co tam delaj? co strela to gol? ;) vypnou ti golmana? ;)

jinak crossplay nebude jen tak rozsireny a asi pujde vypnout
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: Dobrej tym. Budto hrajes jako divej nebo si slusne investoval do balicku coz?
    Hraju taky na Xbox One, muj tym tady:

Jinak ROENICK: se pekelne bojim, protoze sem z PC prchnul, je to plny cheateru (stejne jako GTA apod).

ROENICK
    ROENICK --- ---
    xko vs pc ma byt taky
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: bohuzel nic neni crossplay mezi xbox a ps. U nakych her jako napr Warthunder je PC + PS4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam