• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: tedka uz Hazarda neberes? Uz je tfuj? Nebo je proste drahej?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    nejlepsi bylo cisteni nekde v ty 11ctce, to tam byl jeste Squillaci, Bendtner, Denilson, Chamakh atd...a misto nich nakoupit naky levny dobry mladochy :)

taky jsem si driv bral Hazarda, kdyz jeste nebyl v Chelsea...ale nebyl zase tak dobrej ve Fife, pred par lety.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: ja si ted prikoupil do 14ctky do druhy sezony Alexise a je perfektni...uz od prvni sezony misto Girouda Benzemu.

driv ve fifach 11/12 jsem posiloval dost ale jak posiluje skutecnej Arsenal tak uz ten tym je hodne dobrej. Jo a Welbze jsem vzal, levnej a dobrej :) spis ted vlastne dokupuju podle realnyho tymu :)

jeste jsem ted vzal Varaneho...a Llorise uz beru dlouhodobe do brany, uz od 11ctky.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ROENICK: fifu 16 si pudu koupit az asi koncem tejdne, ale vetsinou kupuju (v pesu/fife/fm)

zalezi na tom co to je..
    do FIFA/PES bendera nebo kramera na DM, pripadne nekoho velkyho silnyho (sissoko/kongdobia), pak stopera misto mertesackera a kupoval sem montoyu (coz je ted pase kdyz je bellerin dobrej)..na hrot mam rad draxlera

do FMka taky bendera, pak draxlera ale na kridlo a pak jeste nejaky dm co umi rozhrat balon (ted mi vypadlo jmeno skvelyho brazilce kteryho sem tam koupil..)

vetsinou jedu podle znalosti z hlavy, a pak posilam skauty a kupuju mlady hrace ruzne ze sveta
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: koho obvykle kupuješ do Arsenalu, jestli teda za něj hraješ? :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: ja to doplnuju jakmile to padne pod 90. Kdyz to neudelam tak od 75 minuty nebehaj, ale treba mas jinou zkusenost.

VANOUS: je docela dobre mozny, ze to vubec nepomuze :-)
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    Hosi vo FUT je kedy nutne doplnit hracom fitness? Ked je aka hodnota ? Vacsinou doplnam na hodnote 80... Len nvm ci je to moc alebo malo :) diky
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: napad hezkej ale nechal bych to volitelny
    ne kazdej na to ma cas a chut
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    jo tak navod super, vidim cislicka TCP a UDP... ale to je jedine .... :D no nic pritel na telefonu bude muset pomoct :-)
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    PROCKOOP: aaa, dik ... myslel jsem ze jsem trotr a ty hraci se prehazujou moji chybou... no zkusim to tou pravou packou

nastaveni router ... kurva no zkusim
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    To je fakt..ale v fmku to mám zaply, takže ve fife mě to drasat nebude
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAVANA: Je otazka no. Ve FM muzes tohle skrejvani statu vypnout, ve FIFE ne.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    To mi pride super teda
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    zomg ;) a hledat hrace podle parametru teda porad nejde..takze je lovit po netu
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: furt stejny. pribyl otravnej trenink, kterej musis nastavovat pro 5 jednotlivejch hracu kazdej tyden a skoro bez nej nerostou :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    nejhorsi změna byl ten povinnej scouting a skryty stats hracu...to uz vyndali? ve 14ctce me to dost sere
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VANOUS: Co se prepinani hracu tyce, tak to oproti FIFA 15 predelali a neni to nejlepsi. Ale muzes pouzivat pravou packu a to pak oznaci hrace ve smeru kam ukazes.

A ohledne problemu s pripojenim: zkus povolit porty v routeru podle https://help.ea.com/en/article/online-ports-for-fifa-16/
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    Tak nevim, zda neco delam spatne, ale uz od stredy nejsem schopen se spojit s nikym na online hru. ve stredu vecer jsem dal 3 zapasy FUT a od te doby nic....
    porad mi to pise v online, ze mam vlastni striktni nastaveni (nemam) a FUT se mi na 5 minut snazi pripojit a uplne mi to vse zasekne.

jo a jeste jedna vec - kdyz prepinam hrace, tak mi to na 60% prepne na hrace, ktery je uplne mimo - priklad: odrazeny balon jde k utocnikovi, prepinam a prepne se mi to na hrace u lajny, ktereho jeste musim otacet .....
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: ano, za 4 roky co hraju FUT uz tolikrat, ze sem podobny veci prestal pocitat :-)
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    Stalo sa vam uz vo FUT, ze Vam ostavaju 2 zapasy, chyba vam 1 vyhra do promotion, prvy zapas vyhrate, ale pride error message:"we are soory but thre has been an error connecting to fifa 16 ultimate team.
    you will be returned to the fifa 16 main menu"... tak si date druhy zapas a ten krasne prehrate :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VANOUS: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app

Ale davaj access az po par dnech hrani, aby predchazeli fake accountum :-)

Pak existuje web http://www.futhead.com/ coz je vlastne databaze dostupnejch hracu a komunita tam dela vlastni sestavy apod.

Dulezita vec u kazdej sestavy je chemie. Je potreba mi u kazdyho hrace zakladni chemii 9, za coz dostane nejvetsi bonus do atributu. Jinak je to tak nejak vysvetleny tady: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/tips-and-tricks/understanding-team-chemistry

Zezacatku se ale o to nemusis toli starat, kdyz te to chytne tak na to prijdes sam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam