• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    PROCKOOP: prave ze jsem vcera dal asi 7 zapasu zase a zacal jsem od 75 do 51 kvuli fyzicce a kartam a ze bych teda pozoroval nejakou zmenu to moc ne ....
    jedine co pozoruju je, ze me do 60 minuty kazdej silene prejizdi a pak se jim zacnou hraci plouzit po hristi a ja zacinam konecne hrat (sprint pouzivam obezretne, takze ja tak unavene hrace nemam)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VANOUS: Hracum to zlepsi statistiky podle CHEMISTRY STYLE, defautni hodnota je BAS - basic chemistry style. Ten pri plnej chemii (9 a 10) prida hraci +1 na kazdym statu.

Muzes zkusit hrat s nizkou chemii a s vysokou a dat vedet, jestli cejtis rozdil. Ve FIFA 15 byl celkem markantni, letos ne tolik imho.
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    Heledte vim, ze to je vsude napsane, ale nechce se mi cist texty .... muzete mi nekdo ve zkratce popsat k cemu je dobre mit 100% chemistry?
    Jako ze si lepe nabihaji, prihravaji etc?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PROCKOOP: je drahej jak svine :) a pochybuju ze by z Chelsea sel, to bych ho musel hodne preplatit... picham ho :)

Pogbu jsem taky premejslel

jinak jsem hral za Francii repre i s World Cupem a luxus...neni problem slozit 11ctku plus nahradniky s overall 80+, nekteri maji i 85+
    CICIN
    CICIN --- ---
    PROCKOOP: Hazard je ve fifě špice, ale za ty staty a plat toho moc neudělá, asi jsem za něj marnej, já teda beru od 14ky vždycky hned Pogbu a Varana:D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: tedka uz Hazarda neberes? Uz je tfuj? Nebo je proste drahej?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    nejlepsi bylo cisteni nekde v ty 11ctce, to tam byl jeste Squillaci, Bendtner, Denilson, Chamakh atd...a misto nich nakoupit naky levny dobry mladochy :)

taky jsem si driv bral Hazarda, kdyz jeste nebyl v Chelsea...ale nebyl zase tak dobrej ve Fife, pred par lety.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: ja si ted prikoupil do 14ctky do druhy sezony Alexise a je perfektni...uz od prvni sezony misto Girouda Benzemu.

driv ve fifach 11/12 jsem posiloval dost ale jak posiluje skutecnej Arsenal tak uz ten tym je hodne dobrej. Jo a Welbze jsem vzal, levnej a dobrej :) spis ted vlastne dokupuju podle realnyho tymu :)

jeste jsem ted vzal Varaneho...a Llorise uz beru dlouhodobe do brany, uz od 11ctky.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ROENICK: fifu 16 si pudu koupit az asi koncem tejdne, ale vetsinou kupuju (v pesu/fife/fm)

zalezi na tom co to je..
    do FIFA/PES bendera nebo kramera na DM, pripadne nekoho velkyho silnyho (sissoko/kongdobia), pak stopera misto mertesackera a kupoval sem montoyu (coz je ted pase kdyz je bellerin dobrej)..na hrot mam rad draxlera

do FMka taky bendera, pak draxlera ale na kridlo a pak jeste nejaky dm co umi rozhrat balon (ted mi vypadlo jmeno skvelyho brazilce kteryho sem tam koupil..)

vetsinou jedu podle znalosti z hlavy, a pak posilam skauty a kupuju mlady hrace ruzne ze sveta
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: koho obvykle kupuješ do Arsenalu, jestli teda za něj hraješ? :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: ja to doplnuju jakmile to padne pod 90. Kdyz to neudelam tak od 75 minuty nebehaj, ale treba mas jinou zkusenost.

VANOUS: je docela dobre mozny, ze to vubec nepomuze :-)
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    Hosi vo FUT je kedy nutne doplnit hracom fitness? Ked je aka hodnota ? Vacsinou doplnam na hodnote 80... Len nvm ci je to moc alebo malo :) diky
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: napad hezkej ale nechal bych to volitelny
    ne kazdej na to ma cas a chut
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    jo tak navod super, vidim cislicka TCP a UDP... ale to je jedine .... :D no nic pritel na telefonu bude muset pomoct :-)
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    PROCKOOP: aaa, dik ... myslel jsem ze jsem trotr a ty hraci se prehazujou moji chybou... no zkusim to tou pravou packou

nastaveni router ... kurva no zkusim
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    To je fakt..ale v fmku to mám zaply, takže ve fife mě to drasat nebude
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAVANA: Je otazka no. Ve FM muzes tohle skrejvani statu vypnout, ve FIFE ne.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    To mi pride super teda
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    zomg ;) a hledat hrace podle parametru teda porad nejde..takze je lovit po netu
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: furt stejny. pribyl otravnej trenink, kterej musis nastavovat pro 5 jednotlivejch hracu kazdej tyden a skoro bez nej nerostou :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam