• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICHVIC211: Ahoj, jak ti to "spadne"? Je tam timeout, nebo nejakej jinej error?
    MICHVIC211
    MICHVIC211 --- ---
    Zdravím všechny,
    Chtěl bych poprosit o radu.
    Mám Nově PS4 a FIFU 16, hraji sezónu, hrál jsem i online sezónu proti cizím hráčům, ale nejde mi hrát utkání s mými přáteli.
    Vždy to spadne.. Nevíte čím by to mohlo být?

Předem děkuji za reakce
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    da se nejak ulozit taktika, abych ji nasledne moh nacist pro ruzny tymy?

v singlu si vytunim svoji 433, aby ty hraci delali tak nejak co od nich ocekavam a vyhovovalo stylu jakym chci hrat, a pak v multplayeru jen dam load a ta taktika se mi naroubuje na tym kterej mam zrovna vybranej
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    Nemate někdo na prodej fifu 16 na ps4?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PROCKOOP: a kdyz pak hrac hraje v realnym fotbalu hovno, klesne i jeho karta?
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    PROCKOOP: Diky moc za vysvetlenie. :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: zdar, prestupy jsou ve FUT reflektovany, ale jenom u nove vygenerovanejch hracu. tzn pokud napriklad Lewandowski prestoupi do Arsenalu, tak bude mit ve hre 2 karty - jednu za Batern a jednu za Arsenal.
    Zezacatku potom bude tech karet za Arsenal hrozne malo a budou proto drahy.
    Pokud si ale mel jeho kartu za Bayern, zustava beze zmeny.

Potom se na konci ledna taky upgradujou hraci. Letos se da urcite pocitat s Mahrezem nebo Vardym. Znovu budou existovat jejich stary karty a pribudou novy, kterejch ale bude zazacatku na trhu malo.

No a taky se ten upgrade tyka IN-FORM karet, ktery (ve FUT 14 a FUT 15) dosatnou primej upgrade, tzn. pokud ted vlastnis druhej IF Mahreze, tak ma soucasnou hodnotu 80. Jeho zakladni karta ale bude treba o pet zvysena a tudiz jeho inform bude mit treba 85 a tim padem i mnohem vetsi cenu na trhu.

Pochopitelne se s tim pak dost spekuluje.

Jako priklad bych pouzil Costu z FIFA 15: http://www.futhead.com/15/players/21/diego-costa/
    Puvodni karta mela 85. Do Ledna mel dva IN-FORMY: 86 a 87. V Lednu dostal upgrade na 86 a jeho IF karty se zlepsily o jeden. (Pokud si ale vlastni jenom normalni 85 kartu, upgrade se neprojevil. Ten se projevi jeno u IF karet a u nove vytazenejch hracu)

Doufam, ze to je pochopitelny, je to krapet slozitejsi :-)
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    zdravim, neviete niekto, ze ci vo FUT, ked pocas zimneho prestupoveho okna, hrac zmeni klub, tak ci dostane update clubu aj vo FUT. Diky
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    dneska .... ale jinak davaj za kazdy den prihlaseni uz od 18.12.
    jen to trosku kazi dojem toho, ze najednou mam super hrace ...... ale tak sem pochopil, ze muzu mit vice muzstev, takze sem si pekne udelal 2. tym, kde mam tyhle dobre hrace a ty svoje lamky (A muzstvo) si nechal tak jak mam nyni
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    2 mega packy ako free darcek od EA (cez Fifa web app) :)
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    skoda no, mohlo by to mit i vliv, ale dle meho nema .... hral jsem nekomu z 100 vs mych 59 a prvni polocas 1:0 pro nej, ale ze by byl vyrazny rozdil to ne .... to ze mel hrace lepsi nez ja a asi i kondicku je pak jina ....
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja si rikal ze je to takova nice to have statistika ale zit se bez toho da ;)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VANOUS: Mam letos podobnou zkusenost. Ted vysel v tydnu novej patch tak sem cekal, ze se to trochu zmeni ale nic zavaznyho. Nicmene vypada to hezky, kdyz ma clovek chemii 100.
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    PROCKOOP: prave ze jsem vcera dal asi 7 zapasu zase a zacal jsem od 75 do 51 kvuli fyzicce a kartam a ze bych teda pozoroval nejakou zmenu to moc ne ....
    jedine co pozoruju je, ze me do 60 minuty kazdej silene prejizdi a pak se jim zacnou hraci plouzit po hristi a ja zacinam konecne hrat (sprint pouzivam obezretne, takze ja tak unavene hrace nemam)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VANOUS: Hracum to zlepsi statistiky podle CHEMISTRY STYLE, defautni hodnota je BAS - basic chemistry style. Ten pri plnej chemii (9 a 10) prida hraci +1 na kazdym statu.

Muzes zkusit hrat s nizkou chemii a s vysokou a dat vedet, jestli cejtis rozdil. Ve FIFA 15 byl celkem markantni, letos ne tolik imho.
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    Heledte vim, ze to je vsude napsane, ale nechce se mi cist texty .... muzete mi nekdo ve zkratce popsat k cemu je dobre mit 100% chemistry?
    Jako ze si lepe nabihaji, prihravaji etc?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PROCKOOP: je drahej jak svine :) a pochybuju ze by z Chelsea sel, to bych ho musel hodne preplatit... picham ho :)

Pogbu jsem taky premejslel

jinak jsem hral za Francii repre i s World Cupem a luxus...neni problem slozit 11ctku plus nahradniky s overall 80+, nekteri maji i 85+
    CICIN
    CICIN --- ---
    PROCKOOP: Hazard je ve fifě špice, ale za ty staty a plat toho moc neudělá, asi jsem za něj marnej, já teda beru od 14ky vždycky hned Pogbu a Varana:D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: tedka uz Hazarda neberes? Uz je tfuj? Nebo je proste drahej?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam