• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAVANA: sou tam prava pro vsechny, klidne to updateni, jeste na to mrknu vecer
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FIFA 16
    PS4
    mfsmrky
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    bylo by dobry obnovit nastenku..

kdo jakou verzi hraje, na cem hraje a nick
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    HAVANA: vo FUT som bol max v 3., kde som klesol za posledny tyzden do 7mej :D
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    9. :) .... ale hraju to teprva 2 sezonu .. ale tedka mam 2 zapasy a potrebuju 1b abych sel do 8... :-)
    sem lama, co neumi davat goly
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    jinak do jaky nejvyssi ligy ste se kdy dostali v onlinu?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    pripojis se do online sezony...

zvolis tym, upravis taktiku, odehrajes par zapasu, skoncis..
    druhej den udelas to samy (taktika zustala ulozena)..pak zmenis tym, upravis taktiku a ta taktika tam zustane taky ulozena..

me slo o to, ze chci prenaset jeden taktickej plan z offlinu do onlinu a mezi tymama (treba PES to umi..sice musis prehazet hrace, ale vlastnosti pozice (vraceni, nabihani atd..) zustanou stejny
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PROCKOOP: aha online, to nehraju :)
    MICHVIC211
    MICHVIC211 --- ---
    Nevím jestli se mám hrabat v routeru abych pak neměl problém s poskytovatelem internetu.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: nn, zapnes fifu, hrajes online, ulozis si taktiku a po dobu jednej session je ta taktika available. po vypnuti hry se to casto znovu rozhodilo. Ale je mozny, ze tedka uz si ani rozestaveni online upravit nelze.

Jinak obecne se EA hodne soustredi na FUT a ostatni rezimy spise udrzuje :'-((((((
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PROCKOOP: restart hry myšleno co? pokud dohraješ jednu sezonu a začneš druhou tak to jo
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: driv to myslim fungovalo, aspon si to pamatovalo do restartu hry vytvorenou taktiku. safra chtel sem na to vcera mrknout a zapomnel. pisu si a dam vedet.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICHVIC211: Jestli mas doma router, tak se mrkni co to je za znacku a radu, vyhledej si IP (obvykle 192.168.1.1 nebo podobne) a pres webovej prohlizec to uprav. Primo v PS4 to asi neudelas.

Co se IP adresy tyce, tak je nepravdepodobny, ze by to mohlo byt tim, ale nejsem znalec, takze to radsi vylucovat nebudu.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: pochybuju, na tohle byla FIFA vždy blbá. Přenášet něco mezi onlinem / offlinem, nebo dokonce třeba jen mezi různejma sezonama (pokud nepokračuješ přirozeně z jedný do druhý) je problém
    MICHVIC211
    MICHVIC211 --- ---
    Myslíš, že by to mohlo být tím, že mám veřejnou Ip adresu a ty kamarádi ne?!
    Nejsem žádný znalec ani ajťák, tak se ptám.

A na odkaz co jsi poslal, tak na ten jsem nenarazil.
    Kde mám na PS4 najít tyhle hodnoty, jestli jsou stejné?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICHVIC211: a stave se ti to s jednim clovekem, nebo s vice lidma?
    Obecne by to melo byt resitelny v nastaveni routeru. Jenom je otazka, jestli u tebe nebo u kamarada (jesaatli je jenom jeden).

Mozna si uz na to koukal, ale pro jistotu posilam: https://help.ea.com/en/article/online-ports-for-fifa-16/
    MICHVIC211
    MICHVIC211 --- ---
    Jen mi to napíše, že se soupeř (kamarád) odhlásil ze zápasu, nebo něco podobného.
    Žádný error mi to nenapíše, jen se to vrátí do hl. menu kde si upravuješ to online mužstvo.
    A nemyslím tím FUT, ale sezónu online.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICHVIC211: Ahoj, jak ti to "spadne"? Je tam timeout, nebo nejakej jinej error?
    MICHVIC211
    MICHVIC211 --- ---
    Zdravím všechny,
    Chtěl bych poprosit o radu.
    Mám Nově PS4 a FIFU 16, hraji sezónu, hrál jsem i online sezónu proti cizím hráčům, ale nejde mi hrát utkání s mými přáteli.
    Vždy to spadne.. Nevíte čím by to mohlo být?

Předem děkuji za reakce
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    da se nejak ulozit taktika, abych ji nasledne moh nacist pro ruzny tymy?

v singlu si vytunim svoji 433, aby ty hraci delali tak nejak co od nich ocekavam a vyhovovalo stylu jakym chci hrat, a pak v multplayeru jen dam load a ta taktika se mi naroubuje na tym kterej mam zrovna vybranej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam