• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: pravda, je to zabavnejsi s levnym tymem, viz predchozi diskuse :-)
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    PROCKOOP: Heh. Ale je to celkom aj kontraproduktivne, kedze teraz si mozem poskladat txm aky chcem :) ale snazim sa dosrziavat koncepciu a hrat s hracmi nie podla ratingu :) (SIF Hamsik 432/198goals :) )
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: wtf wtf wtf muj nejlepsi hrac ever z balicku je porad second inform David Silva loni na vanoce :-D
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    Lucky drop again :) predany za 5kk

ROENICK
    ROENICK --- ---
    sounds fun, musim zkusit :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: je to taková arkáda no to UT ,ale občas prdel jak frajer co evidentně do toho rve prachy za balíčky aby měl ty nej hráče nastoupí jak mistr světa , obzvlášt když vidí ten můj bronz tým z MLS tak samá parádička klička a pak to po druhém fíku vypne :DD
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: Souhlas. UT uz me nebavi, ale jednou do tydne si to zapnu a hraju s non-rare gold tymem a porazim hrace, ktery maj Messiho a Ronalda. K nezaplaceni.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    stejně největší sranda na UT je hrát s bronzovým mančaftem a vypráskávat ty přehoněný zlatý machry :DD Kolikrát se mi i z mixem bronz-stříbro hraje daleko lépe než s ALL-STAR mančaftem :)
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    VINNIECFC: takovejch penez .... ja sem rad, ze se dostanu na 7500 pack a pak doufam, ze tam bude aspon jeden hrac pouzitelnej a jeden na prodej .... posledni 2 balicky moc nevysli :(
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    CHEWBACCA: ja mam / mel stejny problemy ... treba v nedeli a sobotu se mi to vzdy chytlo az na nejaky 5 pokus .... v sobotu pres den dokonce nesel FUT vubec ...
    maj to nejaky rozbity
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    PROCKOOP: Akonahle zarobim 15k tak bud kupim 15k pack alebo draft :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Rozjel jsem futko v 16tce pred 14dny cca. Nemuzu najit soulere pro online sezonu v ty nejhorsi divizi. To je tim ze uz to asi nikdo nehraje v te nejnizsi divizi co?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    VINNIECFC: otviras casto?
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    15k pack open :)

DETAYL
    DETAYL --- ---
    FIFA 16
    PS4
    d-e-t-a-y-l
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Hraje nekdo FUT na ps4?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAVANA: sou tam prava pro vsechny, klidne to updateni, jeste na to mrknu vecer
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FIFA 16
    PS4
    mfsmrky
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    bylo by dobry obnovit nastenku..

kdo jakou verzi hraje, na cem hraje a nick
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    HAVANA: vo FUT som bol max v 3., kde som klesol za posledny tyzden do 7mej :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam