• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    hmm nevypada to.. tady je slusne videt jak je u nas mnohem vic prodanejch PS4 nez XBone, na ty cene..

Vyhledávání "fifa 17" ve všech kategoriích | CZC.cz
    https://www.czc.cz/fifa%2017/hledat
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tak na ps4 stoji krabicovka stejne jako digital...nemate nekdo tip kde to maj o par stovek levnejsi?
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    Rano si proto jedu do mallu. Beda jim jak to nebude hned rano skladem
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Videohra FIFA 17 je opět bez české ligy. Trpí tím nejen hráči, ale celý tuzemský fotbal
    http://magazin.aktualne.cz/...o-fotbalu-fanousci-se-ho-nedockaji/r~243c2a54847d11e69d46002590604f2e/
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    Hrate uz ? :) za mna super, urcite pokrok oproti F16, hlavne ale nech fixnu ten input lag v hre a v menu.

THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    ROENICK: jo, presne tohle jsem si taky uzival v nejaky prastary Fife (98?), na nejakej match jsem si tam vzal narodak Vanuatu, protoze mel nejhorsi statistiky a pekny dresy :-). A nejak se ukazalo, ze je tam asi nejaka chyba, protoze se mi za nej hralo uplne suprove. A pak jsem ho s oblibou uspesne pouzival v klani s kamaradama i proti podle statistik mnohem silnejsim tymum. Proste v dobach kdy ve hre byly tyhle obskurni tymy a ligy, tak se s nima dalo uzit spoustu srandy :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: me nejvic bavilo ve starym NHL 93 poskladat tym z nejhorsich hracu ligy (vetsina statistik na 30-40 ze 100) a pak s nima neco zkusit uhrat ;) anebo jsem to dal brachovi a bavil se u toho, jak ten hrac jel tejden k brane a pak upadl pri pokusu o strelu :) asi zkusim i ve fife :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    THESTOUPA: tak ja taky nehravam za Barcu Bayern Real apod..sezonu za Arsenal ale s kamosema pratelaky taky za slabsi tymy

nevim nak me ta nase bahnoliga nelaka v zadny podobe, ani jako hra :) mozna kdysi extraliga v hokeji

jeste to mas bez jmen hracu od komentatota anebo to bude komolit :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ROENICK: mě celkem baví hrát za bizarní týmy... Rochdale, Bolton, wigan...
    Pak rád hraju různý derby, v 16 sem si oblíbil boca vs. River plate
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak hlavně že tam je HU!
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    ROENICK: no, ja treba kdyz jsem hral Fifu, tak jsem vzdycky zacinal za tym ve treti anglicky (a az behem par sezon jsem se propracoval do Premier League). A kdyby byla ceska, tak bych klidne hral tu. Nejak me to bavilo mnohem vic nez zapasy nabouchanejch teamu. Stejne tak kdyz jsme davali nejaky domaci zapasy, tak jsme se vetsinou domluvili tak na 3 a pul hvezdicky nez abysme hrali ty klasiky s peti hvezdickovejma tymama.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja jsem nikdy moc nechapal potrebu hrat uchvatnej mač Jihlava - Příbram ve Fife, misto např premier league nebo jinejch tymu..anebo repre. Jestli to je jeste navic kvuli pozadavkum naseho svazu za prava tak je to jeste vetsi joke :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    THESTOUPA: Já nevim, já mám fifu 13 a ani v té jsem to vlastně nikdy nehledal. Ale vostuda to tehdy byla jak hrom, že si ti naši bafuňáři z ligy,na kterou se nedá koukat, chovali jako pitomci. Na těch islanďanech mě to mrzí, protože byli fakt sympatičtí oni i jejich fanoušci. je to imho škoda, že ego nějakého trouby pokazí něčí dobrý záměr.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE: vidis, to uz jsem uplne prestal sledovat, ale mam pocit ze ePojisteni.cz 1iga ve hre stale neni, co? :-)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    THESTOUPA: To mi připomíná situaci s našimi týmy pár sezón zpátky. Tak jsme měli prd. Tyhle manýry mi nesedí, namísto být rád dělám ofrky.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Iceland rejected EA's $15k offer for FIFA 17 national team rights | GamesIndustry.biz
    http://www.gamesindustry.biz/...2-iceland-rejected-eas-usd15k-offer-for-fifa-17-national-team-rights

The Icelandic men's national football team will not appear in FIFA 17, despite its heroic display at the UEFA European Championships over the summer. The reason? A financial offer from EA that the country's football association considered too small to accept.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak jsem to demo taky zkusil a dojmy dobrý, graficky je to zase o něco dál, občas mi teda přišlo, že na PS4 klesl framerate
    supr je komentář u těch autoreplayů (např po konci zápasu nebo poločasu)
    líbí se mi čtení sestav a zajímavosti k hráčům
    lepší animace, lepší nabíhání, chytřejší AI (občas pěknej ťukes)
    nový standardky zajímavej nápad, kdo měl nadřený přímáky bude asi nasrán :) mě klasicky šlo tak pet z padesati v treninku, v zapase nikdy

co už je tam několik dílů (naposledy mi to přijde ok v mé oblíbené 14tce) je dementní UI v team managementu - proč např musím proklikat každýho hráče, abych zjistil jak je kdo unavenej a kdo potřebuje nejvíc střídat? to dřív bylo přehledně pod sebou v tabulce.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ale teda pravděpodobně kvůli přechodu na novej engine je tam zase spousta glitchu..ale třeba to vyresej patche a plná verze
    TONDA512
    TONDA512 --- ---
    Z dema mi přijdou spoluhráči bez balonu zase o něco chytřejší, lépe si nabíhají.
    Rohy pro mě OK, ze 4 penalt jsme nedal ani jednu :-)
    Celkově bych řekl že je to zase slušný posun kupředu a určitě zakoupím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam