• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    tak ty vole, konektivita hry je bozska a me uz potrezi ve finale poharu vypadne net... to bych se pojebal, vedu 3:0 a jeste dostanu penalizaci kuaaaa :D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PROCKOOP: no po kamosich i po nyxu je zjevne vic lidi s PS4. Ale to byla spis takova sranda z moji strany, nemam rad Xbox :) (a ten minus neni ode me)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: Proc? Ja mam konzoli jenom kvuli FIFE a na to je Xbox 1 nejlepsi - s Earlly access sem mel hru o tejden driv, mam ve FUT legendy a je tam nejvetsi komunita online hracu. Navic je to nejudrzovanejsi platforma.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Jak to je v sedmnáctce s těmi tréninky? Myšleno tréninkový zápas, auty, rohy, přímáky, penalty? Je to tam nebo ne? To mě dost zajímá, přijde mi to klíčové a nezdá se mi, že by to odstranili. Vždycky to bylo podivně schované, ale bylo to tam. Nechce se mi věřit, že by to zmizelo. Kdo to první objeví, má bod.
    KADAS
    KADAS --- ---
    Taky bych se zucastnil
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    PROCKOOP: Mozeme niekedy zahrat. :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PROCKOOP: nechtel bych :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Anebo myslis offline turnaj?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    CLUBEER: sry ja mam jenom xb1
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    ps4
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    CLUBEER: na jakej platforme?
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    Nedame nejakej nyx turnaj?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KUBAN88: a nefunguje trik ze das trenovat primak a misto kopu das ve vapne? to mi myslim taky nekde slo
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    njn, to uz je EA..pridava funkce ale i odebira jiny, klidne oblibeny
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ROENICK: Penalty v 2016 nebyly a to me sere. S Matesem je řežu furt
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    plus pencky a primaky ne?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: no a v arene se dal nastavit treninkovej mac a v nem muzes posilat mic za caru a trenujes rohy...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Sou tam jen skill games (kužely apod) a pak arena..

Já chci trénovat rohy např.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: pockej uz je fuk? driv kolem roku 2011 byl hned po spusteni hry (taky ze jsem casto spustil hru a jen blbnul a trenoval triky), ale i napr ve 2014 to je, akorat te do nej nehodi pi startu a neni videt v menu, musi se pomoci pravyho analogu prepnout volba v menu

Play -> highlight skill games -> use right stick to navigate between the various modes (including the practice arena)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    HAVANA: ale krome penalt to je to stejny, jen to vypada trochu jinak fskutecnosti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam